iCequeen Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 manken değilim. yüzüm güzel o yüzden ajanslara başvurmuştum vücudum da bir olay yok normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 abi manken bi kızın, çirkin ve parasız ve hergün aynı pantolonu giydiği için kokan ama sempatik bi adamı tavlaması ne kadar zor olabilir ki.. manken değilmiş, vücudunda bişi yokmuş -aka memesiz- bak o zaman sorun olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 kız şişkoymuş beyler ondan açılamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 ona bir cift surpriz yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 ahah aka memesiz dedi ya, belki poposuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Aşırıya kaçmayın ama... Git konuş sende. Dersini verince konuş ama. Paticik kızların bu tarz konular için tavsiye alacağı ortam değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iCequeen Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 yok şişman değilim ama inanılmaz estetik bi vücudum yok normal yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 agresif dunno Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 adam ayni pantolonu giyiyorsa sadece kafadan ibaret olsan bile tavlarsin onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 vurdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iCequeen Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 terbiyesizleşmenin lüzumu yok eskiden burası böyle değildi değişmiş ben girmeyeli gerçekten, uyarın için teşekkür ederim gerge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 hocaya topiki göster buraya post atan bu kadar meriç yanılıyor olamaz de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 adamın pantalonu uniforması olmuş ama sonuçta ingiliz.sefilde olsa ingilizdir.türk olsa suratına bakmazlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Ben de hep aynı pantolonu giyiyorum, aynı kottan 4 tane aldım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Bacım böyle tasvirlere gerek yok, bir resim at biz anlarız olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 normal ise bu iş olur kızım.. okunuk leblebi ye. allah yardımcın olsun. yok şaka bi yana kızın adamı tavlayamaması ya da ne yapıcam demesi komik geliyor bana ya.. önce aranızı iyi tutucaksın işte, arada sıradan, standart kızlar hoşlandıkları erkeklere ne yapıyorsa onu yaparsın zaman geçtikçe. kalanını -çaresiz bir şekilde olan kısmını- biz erkekler yapmaya çalışıyoruz işte.. çok saçma lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 GERGE said: Ben de hep aynı pantolonu giyiyorum, aynı kottan 4 tane aldım :) sen stiv cabs mısın? sana stiv diyebilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Abi pantolon almaya çok üşeniyorum ben ya. Eski bir pantolunu aldım, aynı modelin yenilerinden alıp geldim denemeden. tshirt ya da gömlek sorun değil ama pantolon denemekten nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 ona küçük sandviçler hazırla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 bi kızın ben birine aşık oldum, nası yapsak da ben bununla bişeyler yaşasam, çıkamıyorum işin içinden kafası beni deli ediyor. sen dişisin küçük düşür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Harbi ya, erkek tavlamak için gerekli şeylere doğuştan sahipsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 me- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Red said: iCequeen said: kendısı 25 yasında ben 23 yasındayım . iCequeen said: aramızda da 3 yaş fark var dediğim gibi özel ders teklifi denemelisin ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Öyle düşünürsek biz de kız tavlamak için gerekli şeylere doğuştan sahibiz ama nerde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Myshkin said: Red said: iCequeen said: kendısı 25 yasında ben 23 yasındayım . iCequeen said: aramızda da 3 yaş fark var dediğim gibi özel ders teklifi denemelisin ahahaha tahmini söylüyor bu kadar da art niyetli, calculus nazi olmayın biraz anlayış gösterin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar