dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 vardı tabii.. sivaslı topol efendinin kayıtları var mesela. bizim meteorolojiden güneşlenme ve solar radyasyon kayıtlarını isteyin 2000-2007 arası.. onları bile kesintisiz, tam kalibre edilmiş ölçüm alamıyorsunuz. öle düşünün. şimdi kayıt mı varmış demek daha doğru değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 1000 yıl önceki havayi bilemeyip 25000 yıl öncekini bilmemeizde ayrı bir komedi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 dasaaa said: vardı tabii.. sivaslı topol efendinin kayıtları var mesela. yav biraz bekleseydin de verdiğim ayarın tadını çıkarsaydım sonra koyardın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Her sene 1 iklim krizi, bi de tedavisi olmayan çok bulaşıcı olan grip türü çıkıyor. 3 senede bir meteor düşüyor, 10 senede bir kıyamet kehaneti yapılıyor. Ah medya sen yok musun sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Her sonbaharda "son x yılın en soğuk kışı" geliyor zaten, zar atmışlar 1000 gelmiş bu sonbahar.. Peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 1000 deyince ben bu sefer inandım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 off her sene aynı terane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 nileppezdel said: Her sene 1 iklim krizi, bi de tedavisi olmayan çok bulaşıcı olan grip türü çıkıyor. 3 senede bir meteor düşüyor, 10 senede bir kıyamet kehaneti yapılıyor. Ah medya sen yok musun sen o meteor olayı ayrı arkadaşım! apophis o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 neden her yaz başında "son bin yılın en sıcak yazı kapıda" ve her kış başında "son bin yılın en sert kışı kapıda" haberleri yapılır, biri bana onu açıklasın pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 windowsun takvimi 1000 yıldan öncesine gitmiyormuş ondan :( hadilililililili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 bu ramazan "jet imam" haberi çıkmadı ya.. o da bi gelişme. haber bültenleri ve gazeteler senelik filler olarak bu haberleri veriyorlar işte. aferin onlara! kim çıkartacak o kadar yeni haberi zaten! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 abi bin yıldır en sert kış kapıda zaten, ben anlamıyorum ki, her sene aynı haber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 olmasın ya. geç saatte dersim var bu dönem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 peeh, 1000 yıl önce bugünlerde biz goryeo kralını tahttan indirmiştik Liao ile, o zamanki kore başkentinide yakmıştık, havada iyiydi baya, gerçi savaş çıkmıştı ama olsun, anılar negzel lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 hep lcd kafası bunlar işte.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 yazında hep şey çıkıyor piyasaaya son 20 yılın en sıcak yazı son 45 yılın en sıcak yazı son 100 yılın en sıcağı ne lan bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 SeaGle said: Küresel ısınma vardı, küresel soğuruz 1-1=0 win(tu) küresel isinmanin etkisi zaten kislarin sert gecmesi ve yavas yavas buzul cagina girmek degilmi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 sinad said: yazında hep şey çıkıyor piyasaaya son 20 yılın en sıcak yazı son 45 yılın en sıcak yazı son 100 yılın en sıcağı ne lan bu ? Hava isiniyo iste, ok? iyi forumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 harbi sonbaharı atladık direk kış oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 derFremdeSohn said: SeaGle said: Küresel ısınma vardı, küresel soğuruz 1-1=0 win(tu) küresel isinmanin etkisi zaten kislarin sert gecmesi ve yavas yavas buzul cagina girmek degilmi... kutuplardaki buzlar eriyor denior, sen onları dondurdun. adı üstünde ısınma. şu açıdan doğru baharlar yalan oluyor, sadece kış ve yaz modu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 o buzlar eriyip, sicak olmasi gereken akintilari sogutuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 onlarda ısınır işte, onları eriten ısı, onlarında icabına bakar. fokur fokur kaynicak böyle her yer dasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 valla geçen sene ben ankarada askerdim abicim kar yağmadı len ( kar kürmeyide karı da severim :p ) dediler ki "oha şansa bak ben hayatımda ankarada aralık ayında kar yağmadığını görmedim" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 bu ne lan dışarsı 9 derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tachikoma Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Suark said: valla geçen sene ben ankarada askerdim abicim kar yağmadı len ( kar kürmeyide karı da severim :p ) dediler ki "oha şansa bak ben hayatımda ankarada aralık ayında kar yağmadığını görmedim" size yağmayan tüm karlar istanbul hasdal da bize yağdı ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar