4Ever Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Kredi kartı borcunuzu öğrenmek ( KREDİ KARTINIZ HACKLENSİN) istiyorsanız bilgileri doldurun :) www.kartbilgisi.com/index.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 said: Sitemiz internet üzerinden online olarak anlaşmalı bankalar sayesinde sizlerin "Online Kredi Kartı Borcu" sorgulama yapabilmeniz, dönem borcunuzu güncel olarak takip edebilmeniz açısından Türkiye Bankalar Birliği tarafından kurulmuştur. Sistem üzerinden ücretsiz olarak 7/24 online "kredi kartı borcu" sorgulaması yapabilirsiniz.borçlarıda ödüyomu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Bunu nereye şikayet ederiz be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 site açılmadı bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 aha patlatmışlar bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 linkleri kaldırdım yahu nolur nolmaz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 bence linkler kalsaydi da ögrenseydik hangi site yapiyormus bunu sonra atlamasin millet baliklama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 linksiz olarak koydum öyleyse de hiçbir siteye atlamayın zaten balıklama kendi bankanızın internet şubesi dışında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 http://www.whois.net/whois/kartbilgisi.com site dun mu acilmis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 site gitmiş yahu :) dün vardı kartbilgisi yazdım sallama gönderdim. bende acıyorum kafamdaki proje ibanogren.com :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 iban? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 ibanı napcan ki, para mı yatırıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 ahahhaa iban hahhahaha edit: fazla güldüm ayıp oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 nihohah ama malesef buna inanıp'da kullananlar var :D genelde newbie diye adlandırdığımız internet kullanıcıları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 aslında sırf bunun için bi kart alıcan vercen yapsınlar. sonra yakalatcan bi güzel. hatta ben emniyet olsam feyk kart açar basardım evlerini direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar