Pluton Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Noha çok severim arthur merlin olaylarını. Denizden merlin çıksa yerim hemen hd indiremde izleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Ben ısınamadım açıkcası diziye. Ama ilk bölümden eleştirmeyeyim 4-5 bölüm sonra bakalım neler hoşumuza gidecek. ( meme var bi kere + rep ) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 ben baya sevdim. merlin faciasından sonra daha düzgün bişi mark antony var lan işte daha ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 James Purefoy oynuyor. tek başına götürür valla. kendisinde bu denli karizma ve tip varken çok az yapımda yer alması beni derinden üzüyor. İnsan böyle oyuncuları izlemekten zevk alıyor ya. Rome'un 2. sezonunu unutamam yani sırf şu adam yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 trailer'ı izlerken mark anthony kesin bu evayla fiki fiki yapar dedim, o sahne geldi ahahhaa. adamım benim. merlin ve arthur çok embesil tipler bu arada sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Ben çok beğendim. Merlinde bence gayet başarılı ve karizma olmuş. İlk 10-150dk 'sı "aha sıçtık 5 bölüm Utherin gebermesini bekleyecez derken Merlinin ağzından o güzel sözler döküldü; "Uther öleceksin" çok sevindim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 abi merlin diye dizi yok muydu zaten arkadas ne efsaneymis ne ekmegini yediniz be yediniz yediniz bitmedi ulan epi topu bi kitap lan bi ovalye var hly graili ariyo buyucu yardimcisi war bu abi ne anlattiniz bu kadar dizi film ya serefsizim bi tane eli yuzu duzgun turk senarist ciksa sirf gulyabaniden 12 film bide 9 sezon izi yapcalar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 It's only a model. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 merlin sayılmaz zaten adam gibi anlatmıyo hikayeyi. camelot güzel olmuş, uyduruk durmuyo hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=m3dZl3yfGpc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 ilk bölümü gayet güzeldi. sabırsızlıkla bekliyorum umarım iyi uyarlarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Gercekten izlenmeye deger ama su Arthur rolune daha oturakli birisi olsaymis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 arthur hakkaten olmamış. eziliyo bi de diğer oyuncuların yanında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 olsun olsun adamlar bilerek ezik yapmaya çalışmışlar gibi zaten :P izlenir ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 yuh kimse claire forlani'den bahsetmemiş tamam hatun biraz yaşlanmıs ama şarap gibi walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 ya eva green ne kadar iyi bir kötü olmuş öyle...kadının her hareketinden darkness fışkıyor...morgana dediğin böyle olur. ve ayrıca,merlin de iyi olmuş,çok karizma,diğerinin şampşallıkları yok,sonunda merlini hokkabaza çevirmeden arthur dönemi dizi yapmışlar. ve evet claire forlani(tu)(tu)rep rep rep...queen gibi queen. tarzancamı da alıp gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 aynen merlin çok iyi olmuş. daha bilge duruyor en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 starz varsa izlerim. bi starz bi hbo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 hbo sadece beni bayıyor sanıyorum. hbo'nun dizileri 1 hızında değil de 1,35 hızında falan izlesem daha iyi gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 (tu)oh yeah Flassh said: starz varsa izlerim. bi starz bi hbo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 kaç bölüm olcakmış peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 imdb'de 10 beklenen gözüküyor http://www.imdb.com/title/tt1672189/episodes ama bilmiyorum kesin olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 10 yetmez ama yaa şöyle 25 falan olaydı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 yaaa tutarsa devam ederler ..ki bence tutar.Tek sorun şuan başrol oyuncusu:) arthur...ya o biraz daha iyi oynayacak,ya da değiştirsinler.James BRadyl'den sonra çok yumuşak kalmış bu arthur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 ya şu arthur cok ibibik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar