Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kitapkirtasiyem.com

SeaGle

Öne çıkan mesajlar

Selam,

geçen hafta pazaresi günü kitapkirtasiyem.com'dan 2 tane kitap aldım. Biri yoktu, temin edilir yazıyordu. Onu da aldım ikisini bi arada bulunca. Yanlız 7 gün oldu tam, hala "siparişiniz işleme alındı, ürün temin ediliyor" gözüküyor. Yoğun olduğum için uğraşamadım da, bu gece mesaj attım. Yarın dönerler belki.

Güvenilir mi lan bu site. Uçmasın para sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Ada Kitap Dağıtım Yayınevi Atatürk Bulvarı 92/D Gaziantep

gaziantep diyor. niye gaziantep'ten isteme gereği duydun ki? ideefixe'den isteseydin daha güvenilir orası.
dr.com.tr'den al derdim ama biraz geç yolluyor orası, dürtmen gerekiyor vs.
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
Merhabalar

çözümlü problerle termodinamik kitabı nız elimizdeki stok bittiği gün server güncelleme yapmadan mağazadan satılmış, 20-30 yerden kitabın parasından fazla temin edilme masrafı oluştu fakat temin edilemedi. Kitabın ücreti müşteri kartına iadesi yapıldı, diğer kitap gönderildi.

Sitemiz 6 yıldır akademik kitap satıyor. Akademik kitaplar devamlı güncellendiği, kar marjı düşük ve satan kişi çok az olduğu için bir çok güçlüğü bulunmakta. Müşterilerimizin anlayışına sığınıyoruz. Ve bu durumdan dolayı kendilerinden özür diliyoruz.
Bir çok kitabımız da www.kitapkirtasiyem.com sitemizde de o bahsedilen sitelerden hem daha ucuz hem hızlı teslimat yapılabilmektedir.
Sosyal ağlarda paylaş

Kitapkirtasiyem said:

Merhabalar

çözümlü problerle termodinamik kitabı nız elimizdeki stok bittiği gün server güncelleme yapmadan mağazadan satılmış, 20-30 yerden kitabın parasından fazla temin edilme masrafı oluştu fakat temin edilemedi. Kitabın ücreti müşteri kartına iadesi yapıldı, diğer kitap gönderildi.

Sitemiz 6 yıldır akademik kitap satıyor. Akademik kitaplar devamlı güncellendiği, kar marjı düşük ve satan kişi çok az olduğu için bir çok güçlüğü bulunmakta. Müşterilerimizin anlayışına sığınıyoruz. Ve bu durumdan dolayı kendilerinden özür diliyoruz.
Bir çok kitabımız da www.kitapkirtasiyem.com sitemizde de o bahsedilen sitelerden hem daha ucuz hem hızlı teslimat yapılabilmektedir.

beyler bakın,
forumda bi herif var, bu tarz bir başlık oldugunda hemen o nicki alıp giriyor konuya trollüyor.
ve bu insan ciddi anlamda işsiz. daha önce de oldu 2 3 kere söyledim ama kimse takmadı.

kardeşim bi iş bul kendine. ya da cidden ulaş bana ben sana iş bulacam söz.
Sosyal ağlarda paylaş

yeri burası değil aslında ufak bi soru sorayım

burdan http://urun.gittigidiyor.com/OLASILIKSIZ-quot-ADAM-FAWER-quot_W0QQidZZ38616449 kitap aldım daha da alacağım. fiyatlar güzel lakin gelen kitapta bandrol yok. korsan mıdır nedir.

herif netten korsan kitap satıyor olabilirmi hakkaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
kitapkirtasiyem.com berbat bi site.. sınav haftam gelicek 10 günü geçti hala kitaplar yok, 2 tane kargo ödememek için burdan alışveriş yapma cehaletine kapıldım bende bileydim olmayan ürünlere stokta yok demediklerini yapar mıydım hiç o lanet alışverişi. son kez arıycam olmadı iptali için uğraş dur pehh...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...