SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Selam, geçen hafta pazaresi günü kitapkirtasiyem.com'dan 2 tane kitap aldım. Biri yoktu, temin edilir yazıyordu. Onu da aldım ikisini bi arada bulunca. Yanlız 7 gün oldu tam, hala "siparişiniz işleme alındı, ürün temin ediliyor" gözüküyor. Yoğun olduğum için uğraşamadım da, bu gece mesaj attım. Yarın dönerler belki. Güvenilir mi lan bu site. Uçmasın para sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Ada Kitap Dağıtım Yayınevi Atatürk Bulvarı 92/D Gaziantep gaziantep diyor. niye gaziantep'ten isteme gereği duydun ki? ideefixe'den isteseydin daha güvenilir orası. dr.com.tr'den al derdim ama biraz geç yolluyor orası, dürtmen gerekiyor vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Abi idefix'de falan biri vardı. Diğeri yok. dnr'da da diğeri vardı. 2 tane kargo ödemek de açıkçası istemedim. Yayınevleri de farklı şansıma, aynı olsa yayınevinin sitesinden alıcaktım direk de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 ders kitabıysa seçkin de iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 bunları da d&r gibi dürtmen gerekiyordur o zaman. adamları arıyorsun felan anca yolluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Çözümlü Malzeme Bilgisi Problemleri (Baskı Tarihi: 2009 338 s.) Çözümlü Problemlerle Termodinamik / Prof. Dr. Aksel Öztürk - Prof. Dr. Abdurahman Kılıç bunları aldım işte. Yarın dönerler umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kitapkirtasiyem Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Merhabalar çözümlü problerle termodinamik kitabı nız elimizdeki stok bittiği gün server güncelleme yapmadan mağazadan satılmış, 20-30 yerden kitabın parasından fazla temin edilme masrafı oluştu fakat temin edilemedi. Kitabın ücreti müşteri kartına iadesi yapıldı, diğer kitap gönderildi. Sitemiz 6 yıldır akademik kitap satıyor. Akademik kitaplar devamlı güncellendiği, kar marjı düşük ve satan kişi çok az olduğu için bir çok güçlüğü bulunmakta. Müşterilerimizin anlayışına sığınıyoruz. Ve bu durumdan dolayı kendilerinden özür diliyoruz. Bir çok kitabımız da www.kitapkirtasiyem.com sitemizde de o bahsedilen sitelerden hem daha ucuz hem hızlı teslimat yapılabilmektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 oha takdir ettim adamlar buradan cevap verdi müşteriye değer veriyormuşsunuz kardeş verdim repimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Oha helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Yanlız ne dediyse doğru sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 gerçekmi lan bu asdaf:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 öeh baya kaliteli olmuş yalnız helal olsun adamlara buraya kadar gelip tepkiyi koymuşlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 SeaGle kaç! iphonedan yerini bulmuşlar geliyorlarmış! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 taktir ettim Kitapkirtasiyem müthiş, Kitapkirtasiyem hemen teslim, Kitapkirtasiyem güvenilir, Kitapkirtasiyem ders kitapları, güvenli ticaret, para iadesi, hızlı kargo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Kitapkirtasiyem said: Merhabalar çözümlü problerle termodinamik kitabı nız elimizdeki stok bittiği gün server güncelleme yapmadan mağazadan satılmış, 20-30 yerden kitabın parasından fazla temin edilme masrafı oluştu fakat temin edilemedi. Kitabın ücreti müşteri kartına iadesi yapıldı, diğer kitap gönderildi. Sitemiz 6 yıldır akademik kitap satıyor. Akademik kitaplar devamlı güncellendiği, kar marjı düşük ve satan kişi çok az olduğu için bir çok güçlüğü bulunmakta. Müşterilerimizin anlayışına sığınıyoruz. Ve bu durumdan dolayı kendilerinden özür diliyoruz. Bir çok kitabımız da www.kitapkirtasiyem.com sitemizde de o bahsedilen sitelerden hem daha ucuz hem hızlı teslimat yapılabilmektedir. beyler bakın, forumda bi herif var, bu tarz bir başlık oldugunda hemen o nicki alıp giriyor konuya trollüyor. ve bu insan ciddi anlamda işsiz. daha önce de oldu 2 3 kere söyledim ama kimse takmadı. kardeşim bi iş bul kendine. ya da cidden ulaş bana ben sana iş bulacam söz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 hermeskitapdan aldım ben game of thrones u temin edicez dediler 1 haftada geldi kitap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 yeri burası değil aslında ufak bi soru sorayım burdan http://urun.gittigidiyor.com/OLASILIKSIZ-quot-ADAM-FAWER-quot_W0QQidZZ38616449 kitap aldım daha da alacağım. fiyatlar güzel lakin gelen kitapta bandrol yok. korsan mıdır nedir. herif netten korsan kitap satıyor olabilirmi hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 alan varsa neden olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wakeful Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 kitapkirtasiyem.com berbat bi site.. sınav haftam gelicek 10 günü geçti hala kitaplar yok, 2 tane kargo ödememek için burdan alışveriş yapma cehaletine kapıldım bende bileydim olmayan ürünlere stokta yok demediklerini yapar mıydım hiç o lanet alışverişi. son kez arıycam olmadı iptali için uğraş dur pehh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 bu da rakip firma mı şimdi acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar