Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
samaella said:

Cadi kizla isidro yok mu mangada?

yok ya var onlar tabi de mangadaki atmosferin 100de 1 i yok animede çok vıcık hele soundtrackleri oyle alakasız yerlere koymuslarki mangayı gördükten sonra aynı sahneleri sunda görmek okadar iğrenç geliyoki :D
Mesaj tarihi:
97 yapimi simdi bitirdim
soluksuz 12 13 bolums seyrettim hergun 2 gunde bitti ki, 25 dakikalik sitcomu 2gunde fln seyredebilen bi adamim

abi hikayenin gelisimi, gatts'in kimlik arayisi, grifft, monologlar, basyapit lan resmen.

bir de son 2-3 bolumde oyle bir renk degistiriyor ki anime, kanim dondu seyrederken.

bu kadar agir, guzel dusunulmus, tasarlanmis bir anime bayagdir seyretmemistim.
Mesaj tarihi:
1989'dan beri devam eden bir seinen manga, niche, mangaka 2 senede bir chapter yayinlarsa amenna. manga cok detayli, anime uyarlamasinda buyuk studyolari bile zorlayacak sahneler/cizimler var, 2d animasyonun hakkini verebilecek, o kadar para dokecek adam yok. cg ile cok uzuca mal ediyorlar, bir defa karakteri modelliyor sonrasinda diger sahnelere kopyala yapistir yapiyorlar, bir iki ufak ince ayarla.

tldr:para para para
Mesaj tarihi:
senko said:

97 yapimi simdi bitirdim
soluksuz 12 13 bolums seyrettim hergun 2 gunde bitti ki, 25 dakikalik sitcomu 2gunde fln seyredebilen bi adamim

abi hikayenin gelisimi, gatts'in kimlik arayisi, grifft, monologlar, basyapit lan resmen.

bir de son 2-3 bolumde oyle bir renk degistiriyor ki anime, kanim dondu seyrederken.

bu kadar agir, guzel dusunulmus, tasarlanmis bir anime bayagdir seyretmemistim.

İlk anime aşırı sansürlü. İlk animeyi işleyen 3 filmi değil, son filmi izle bence direkt animesini izlediysen.

Baya fark var.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
mangayi okumayali 2 seneyi gecti nerde kaldigimi unuttum bide vaktim bol dedim bastan okuyayim.

ne kadar inanilmaz bi manga oldugunu unutmusum gercekten. bide jagin dedigi gibi baslari o kadar iyi ki manganin.

OOFFSSS
Mesaj tarihi:
mangayi schierke mi ne geldikten sonra okuyup seven var mi?

bana mi cok ters geliyo bambaska bisey olmasi bi anda manganin butun buildupin yokolmasi falan?

fantasia muhabbetleri falan igrenc deil mi?
  • Yeni Oluştur...