Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 takamuraa said: Claiborne said: http://i.imgur.com/KjQncN2.gifv http://i.imgur.com/hQ9ohVN.gifv :D:D ahahahha
takamuraa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 samaella said: Cadi kizla isidro yok mu mangada? yok ya var onlar tabi de mangadaki atmosferin 100de 1 i yok animede çok vıcık hele soundtrackleri oyle alakasız yerlere koymuslarki mangayı gördükten sonra aynı sahneleri sunda görmek okadar iğrenç geliyoki :D
senko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 97 yapimi simdi bitirdim soluksuz 12 13 bolums seyrettim hergun 2 gunde bitti ki, 25 dakikalik sitcomu 2gunde fln seyredebilen bi adamim abi hikayenin gelisimi, gatts'in kimlik arayisi, grifft, monologlar, basyapit lan resmen. bir de son 2-3 bolumde oyle bir renk degistiriyor ki anime, kanim dondu seyrederken. bu kadar agir, guzel dusunulmus, tasarlanmis bir anime bayagdir seyretmemistim.
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 benim net all time favorim. keske dark fantasy daha cok rabet gorse
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 ama nasıl bu kadar sıçmık yapabiliyorlar akıl sır ermiyor. Tam bir başyapıt lel
knox Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 1989'dan beri devam eden bir seinen manga, niche, mangaka 2 senede bir chapter yayinlarsa amenna. manga cok detayli, anime uyarlamasinda buyuk studyolari bile zorlayacak sahneler/cizimler var, 2d animasyonun hakkini verebilecek, o kadar para dokecek adam yok. cg ile cok uzuca mal ediyorlar, bir defa karakteri modelliyor sonrasinda diger sahnelere kopyala yapistir yapiyorlar, bir iki ufak ince ayarla. tldr:para para para
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 senko said: 97 yapimi simdi bitirdim soluksuz 12 13 bolums seyrettim hergun 2 gunde bitti ki, 25 dakikalik sitcomu 2gunde fln seyredebilen bi adamim abi hikayenin gelisimi, gatts'in kimlik arayisi, grifft, monologlar, basyapit lan resmen. bir de son 2-3 bolumde oyle bir renk degistiriyor ki anime, kanim dondu seyrederken. bu kadar agir, guzel dusunulmus, tasarlanmis bir anime bayagdir seyretmemistim. İlk anime aşırı sansürlü. İlk animeyi işleyen 3 filmi değil, son filmi izle bence direkt animesini izlediysen. Baya fark var.
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 mangayi okumayali 2 seneyi gecti nerde kaldigimi unuttum bide vaktim bol dedim bastan okuyayim. ne kadar inanilmaz bi manga oldugunu unutmusum gercekten. bide jagin dedigi gibi baslari o kadar iyi ki manganin. OOFFSSS
samaella Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 ben manganın ilk bölümüne baktım da chapter1 berserk 2016 dan başlıyor? sonra mı flashback oluyor mangada baktığım yer mi sapıtmış.
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 manganın ilk sayfası sekslerken başlıyo
senko Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 golden arc 1'i seyrettim de anime gibi sarmadı ya, filmin süresine sıkıştrabilmek için pek çok monologu dialogu kesmişler, dümdüz bişi olmuş.
samaella Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 sonunu seyredecen onun. laps laps...
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Claiborne said: nereden okuyorsunuz ipadde mangarock satin aldiydim ben 5 dolar mi ne. ordan okuyorum.
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 sitede preview varmış bi bakayım dedim ilk page efsaneymiş sdfsdf sağdan sola okumak garip ama
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 mangayi schierke mi ne geldikten sonra okuyup seven var mi? bana mi cok ters geliyo bambaska bisey olmasi bi anda manganin butun buildupin yokolmasi falan? fantasia muhabbetleri falan igrenc deil mi?
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 iyide konu ile direk alakası var o karakterlerin, başka türlü nasıl ilerleyecek, derinleşecek hikaye?
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 derinlesmiyo ki abi. bambaska bi manga oluyo o kucuk kiz geldikten sonra. herkes yumusadi resmen. skeleton knight bile ilik ilik konusmaya basladi cok sinirleniyorum
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 keşke casca dahil hepsi ölse de eski edgy gattsı görsek manganın o dark havası gitti ya
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 zaten hiatuse girmiş gene a m k
Öne çıkan mesajlar