KenshinHimura Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 aramaya baktımda bi sorun var sanırım şu haberi vereyim berserk anime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 hoooooooooooooooly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 (tu)(tu)(tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 sevindirici bir haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 tam geçen gün düşünüyordum neden yeni bir seri çekmiyorlar diye, içime doğmuş. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 of oley lan:D sevindim de acaba bol sansürlü mü olur yoksa tüm çirkinligiyle yaparlar mı heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 ne güzel siteymiş o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 vay vay vay vay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 of ilki en sevdiğim 3-4 animeden bir tanesi umarım aynı havayaı yakalayabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Noldu bu iş ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 soyle 15er snlik reklamlar var bir kac tane.hatta birinde skullknight bile var.hangi arclari isleyecekler acaba.su 15 sn nin verdigi tuy urpertisini 3-5 sezondur izledigim hic bir anime vermemisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Karakterin isimleri hatirlamiyorumda bu sahane beyaz sacli elemanin büyük kilicliyi ezip askeri yaptigi sahne diye hatirliyorum. Animede gecen ilk 23 bölüm içinde bu sahne hatta 2 kere oluyor ayni sahne biri basta yukarda anlattigim biride sonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 büyük kılışlı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 guts ı diyo.. da insan bari ana karakterin adını hatırlar dimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 evet ya guts di :) yaslilik aldirmayin 10 seneden fazla oldu ben berserki izliyeli :) sene 1999 muydu 1998miydi neydi olaylari hala hatırlıyorumda isimler gitti aklimdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 müdürler manga hala aralıklı olarak devam ediyor. hatta 5 gün önce chapter 317 çıktı, inanılmaz noktalara geldi senaryo üşenmeyin okuyun derim. kaliteli dark fantasy fazla yok piyasada. adres http://www.thespectrum.net/manga_scans/berserk/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 GİRİFİSÜÜÜÜÜÜÜÜÜ tam kız gibi olmuş bu sefer be. karakteri bilmesem kız sanırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Zaten bi cesit biseksel normaldir bence iyi cizmisler bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=aNpV4J7vNeg mod bey berserk avatarı koymakla olmuyor bu işler sizin dizinizi ben mi takip edicem cık cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Beriseriku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Kaede said: mod bey berserk avatarı koymakla olmuyor bu işler sizin dizinizi ben mi takip edicem cık cık cık Hehe manganın son halinden dolayı pek takip edemiyorum :) Birde sanırım ova şeklinde yapacaklarmış oda iştahımı kaçırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Su anda planlanan hikayenin tamamını bu sekilde tek tek çekmek Süper olur valla su çizim ve animasyon kalitesiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Bu seri sarıyor da bu yavaşlıkla sonu hiç de yakın görünmüyor. Keşke her hafta çıkarsa çizeri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Umarım beklentilerimin çok daha ötesinde yaparlar nedense ben eski çizim tarzına ve müziklerine hayrandım. Kaç tane ova çekilecek bilginiz varmı? Mangaya yetişmesi için min 10 tane filan çekilmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar