HosH Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=world+of+warcraft+atas%C3%B6zleri&kw=&a=&all=&v=&fd=&td=&au=&g=&p=2 aramaya inandım,açıldıysa özür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 alayı kötü de şu çok güldürdü "paran varsa dünya azeroth kulun, paran yoksa elemental farm yolun." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayucan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 lame. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 alma warlock'un ahını, çıkar aheste aheste (bkz: dot) Muhaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 "acele işe illidian karişir" çok güldüm sabah sabah buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 HolyRaider said: alayı kötü de şu çok güldürdü "paran varsa dünya azeroth kulun, paran yoksa elemental farm yolun." Bu iyiymiş de, gerisi tırt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 haha şuna güldüm rogue honor derdinde, warlock can derdinde bu da fena değilmiş etme malygos ilen muhabbet küstürürsün silme kıçını ashbringerla kestirirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 xunn said: HolyRaider said: alayı kötü de şu çok güldürdü "paran varsa dünya azeroth kulun, paran yoksa elemental farm yolun." Bu iyiymiş de, gerisi tırt. Bu baya iyimiş ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 casual farmlayamadığı epic'e mundar dermiş haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 nomsaR said: haha şuna güldüm rogue honor derdinde, warlock can derdinde AHHAUHAEAa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zigzag Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Pyro said: xunn said: HolyRaider said: alayı kötü de şu çok güldürdü "paran varsa dünya azeroth kulun, paran yoksa elemental farm yolun." Bu iyiymiş de, gerisi tırt. Bu baya iyimiş ahah. O süpermiş harbi ya ahasdhsdfdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Kardeşim söyledi geçende. Atasözü formatında değil ama olsun. Bakır tel nasıl bulunmuş? 2 Goblin 1 coopper bulmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 "alayına ceryan!" eski bir orc shaman atasözü, chain lightning atarkene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Arkadaşlar üzülerek belirtmem gerekiyor, bunların hiçbiri komik değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Luxor said: "alayına ceryan!" eski bir orc shaman atasözü, chain lightning atarkene -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 /chainpalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 rage ile kalkan repair ile oturur asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oraz Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Hotlaya Hotlaya full olur (igrenc biliyorum) Elf mi yaman, Belf mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Bizim lise yıllarında ehihih çok komik diye açtığımız "frp olmak istiyorum" başlığından daha dandik birşeyler ortaya çıkarıp alnımdan bu kara lekeyi sildikleri için bu insanlara teşekkür etmeliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar