Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Ben hiçbi şey hissetmedim de bi baktım monitör titriyo. Lan dedim ayağımla şu koca masaya vura vura bu kadar sallamam mümkün diil falan. Deprem olmuş meğer sdfsdfsdf
Red Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 laptop titriodu dedim kedi falan mı yapıo baktım kıçım başımda oynuyor harbi salladı ama
axedice Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Oha adminlerdeki hız göz yaşartıcı, adamlar kaçıp saklanmak yerine fazladan açılan deprem topiklerini kitliyor.
wiski Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 ulan 2 kere mi oldu yoksa siz deprem olurken topic mi acıodunuz
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 kozyatağı - sağlam 1 snlik sallandı sora geçti :P
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 axedice said: Oha adminlerdeki hız göz yaşartıcı, adamlar kaçıp saklanmak yerine fazladan açılan deprem topiklerini kitliyor. forum --> depremde ilk kurtarılacak
cemss Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 axedice said: Oha adminlerdeki hız göz yaşartıcı, adamlar kaçıp saklanmak yerine fazladan açılan deprem topiklerini kitliyor. :D
Red Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 abi tam konu dışına bastım sallanmaya basladı.bitince açtım topic ahha
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 axedice said: Oha adminlerdeki hız göz yaşartıcı, adamlar kaçıp saklanmak yerine fazladan açılan deprem topiklerini kitliyor. şimdi geldim kitledim işte ötekileri. karışmasın konu..
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 ne kadar sarstı sizi? marmara olması lazım ama bunun.
Rock Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Sandalyem sallanmaya başlayıp avizeler sallanmaınca emin olamamıştım. İyi salladı.
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 axedice said: Oha adminlerdeki hız göz yaşartıcı, adamlar kaçıp saklanmak yerine fazladan açılan deprem topiklerini kitliyor. nedankoya yük oluyomus bi kıcını kaşımış. dert edicek bişey yok
Öne çıkan mesajlar