barnacle Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 selam, bilgisayarım random bir titreşimde reset atıyor. mesela sandalyeye biraz sert oturup elimi mouse'a götürünce pıt reset. ya da masanın bu klavyeyi filan koyduğumuz bölmesini kendime çekince de oluyor. işin garibi genelde reseti tetikleyen böyle bi titreşim olayından sonra mouse a ellemem. ne biçim sorun bu yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 topraklamayla alakali bir problem gibi geldi bana, statik sok dan dolayi mobo veya psu heyecan yapiyordur. elektrik kablosunda kirik kesik bi yer ara, varsa degistir, priz i kontrol et, baska prizle dene , baska uzatmayla dene vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 priz ve uzatmayı değiştirdim. ondan değil ya. toprak hat filan da var. 4 tane 3 lü priz kullanıyorum ondan olabilir mi acaba? bi sürü fiş var, seri bağladım onları:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 bi de hoparlör kablosuna dokununca çok cızırtı oluyo mesela çıt pıt sesler filan. onboard ses kartı. onun girişinde bi olaylar dönüyo ama anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 fişlerde temassızlık olabilir kasanın icinde ucu acık bi kablo oraya buraya dokunuyor olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 abuk soruna abuk soru: acaba evde kaucuk terlikle devamli uzun tuylu halilarda gezdikten sonra oluyor olabilir mi? topraklama ve kablolamada bir problem yoksa ve bilgisayar idle kaldiktan bir sure sonra temas halinde reboot oluyorsa akla gelen ikinci olasilik statik $ok cunku. statik yuklenmeyi onlemek icin bir suru yontem var ama genel itibariyle hepsi garip , seni maymun etmeden once konuyu kesinlestirelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Kasa içinde yerine tam oturmayan bir şey ya da fistan`ın dediği gibi kablo olabilir, metal yüzeye değince kısa devre oluyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 tam yerine oturmayan bi pin de yapabilir edit: söylenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 kasa halıda değil. masamın tahta bi bölümü var, onun üzerinde. statik olayı zor bence. ama kısa devre olayı mantıklı. için açıp kablo kontrolü yapayım en iyisi. güç kablosu da, şimdi fark ettim, tam sıkı oturmuyo ama onla oynayınca reset atmıyo. brb:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 güç molexinin içindeki başları sıkılaştır, 18 pin mi neydi işte hepsini sıkıştır biraz daha belki ara ara temassızlık yapıyodur biri. ince kabloları da kontrol et hdd nin altında falan kalmışsa sıcaktan yanar, ordan da şasi alabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 molex filan bilmiom ne. post yazarken gene oldu ya. bi ara içeri gittim , oturdum , mouseu kıpırdattım çat reset gene. şöyle bişey gördüm ama gene olunca ondan değilmiş demek. hard diske giden mavi beyaz bi kablo, düzgün girmemiş bu ucu hafif oynuyodu. http://img716.imageshack.us/img716/1876/fotoraf0123.jpg ama bundan değilmiş demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 usb portlarında kaçak olmasın? benimkinde vardı mesela ama direk kapatıyordu reset atmıyordu. bilemcem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 O kablo ne abi. Hayatımda ilk defa görüyorum onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 abi sürekli olsa neyse. tespit edebildiğin iki parametre var; bilgisayar hafif sarsılcak. mouse hareket ettirilecek. masadan kalkmaya korkuyorum ya dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 bilgisayarın içinde herşeyin sağlam ve yerine tam oturtulmuş olup olmadığını kontrol et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 ona yetemiyorum işte. soketli her şeyi ittirip kontrol ettim ama bilmiyorum. hayvan gibi sarstım mesela masayı denemek için bişey olmadı. resmen bi frekansı var rezonans oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 ram i çıkar tak. sabitleştir. aynı şeyi işlemci için de yap. dikkat et işlemci fanının dişlerini kırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Bilgisayarın arkasına giren güç kablosunu monitörün güç kablosu ile değiştir. Eğer tüm bağlantıları kontrol ettin ve hala aynı şekilde ufak bir titreşimde kapanıyorsa, PSU içindeki güç bağlantılarındaki lehimlerden biri atmış olabilir. Mümkündür. PSU değiştir. PSU: power supply Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 NE POWER I ABİ NE ALAKASI VAR!!1 reset atıyo diyo kapanıyo demiyo. ciddi bir işlemci-ram sabitsizliği var. kardeşim dediğimi yap sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 ahahahaha abi ram islemci sabitsizligi nedir senin bilgisayarin meme yapmis der gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 tabirlerime merhaba de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 bence usb giri$i pörtlemi$/kırılmı$ giri$ oynayınca reset atıyor , aynısını ben ya$adım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 evet yeni bir şey fark ettim, böyle bildiğin kapanıyor gibi oluyo sonra yeniden açılıyo kesin güç iletimi ile alakalı sorun. gerçi güç gidip gelse tamamen kapanmaz mıydı yaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 ben hala statik sok oldugunu iddia ediyorum, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Cevap: İşlemci fanın oynamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar