Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 yan apartmanda düğün başladı. Çıldırılası anlardan olsa gerek bu da. Yarın bir sınav, 10 gün içinde iki sunum, iki essay. Bu mahalledeki her düğün de 3 gün, 3 gece sürüyor. Çapraz sokaktaki gerizekalı(eğer doğruysa hakaret değildir sanırım) bir aile geçen yaz 3 gün, 3 gece bir düğün yaptı; tüm esnaf filan çok inanılmaz birşeymiş gibi (gerçi ben inanmakta zorluk çektim ama contextlerimiz farklıydı) konuşup durdular. O gündür tüm düğünler bitmek bilmiyor :(:(:(:( Bu arada: Tanrı Google Docs ve Evernote'u korusun. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 neresi orası, köy yakınında felan mısın 3 gün 3 gece sürüyor düğün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Öveçler, Çankaya'nın ortası :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 öveçler şu eski gecekondu mahallelerinden değildi di mi. o tip yerlerde çok pis düğünler dönüyor davullu zurnalı. bizim eski evde kapıcı yaptırmıştı da, o gün uyarmıştık kesmişlerdi davulu. kulaklığı takıp müzik dinlemeyi dene dışardan gelen sesi azaltır belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Şehrin ortası abi. Sokullu ve Balgat arası. Kızılaya 15 dakika otobüsle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 kulaklık + müzik tek çare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 düğün sezonu kapanmadı mı hala ankarada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 GERGE said: Öveçler, Çankaya'nın ortası :( Aynı yerde mi oturuyormuşuz senle? :O neresinde oturuyorsun bakiim? afasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 4. Cadde ile Sokullu arasında tam. Bir dere yatağı gibi birşey var, onun yanında. Sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Hao said: düğün sezonu kapanmadı mı hala ankarada ? Bu son düğündür diye umuyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 sokullu görüyorum ve artırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 http://images.habervitrini.com/haber_resim/melih_gokcek77.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Abi sen hukuk değil misin, ne okutuyorlar size o kadar essay yazdıracak sunum yaptıracak daha bismillah yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 GERGE said: 4. Cadde ile Sokullu arasında tam. Bir dere yatağı gibi birşey var, onun yanında. Sen? 4. cadde dolmuşlarının son durağında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Hukuk dersleri değil zaten. History of Civilazations for Law: 1 sunum, 1 essay English and Composition: 1 essay Türkçe: 1 sunum (Allah'tan bunun konusu Türkiye'de postmodern edebiyat gibi uykulu uykulu bile saatlerce kounşabileceğim bir şey) Statistics: yarın sınav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar