Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 yan apartmanda düğün başladı. Çıldırılası anlardan olsa gerek bu da. Yarın bir sınav, 10 gün içinde iki sunum, iki essay. Bu mahalledeki her düğün de 3 gün, 3 gece sürüyor. Çapraz sokaktaki gerizekalı(eğer doğruysa hakaret değildir sanırım) bir aile geçen yaz 3 gün, 3 gece bir düğün yaptı; tüm esnaf filan çok inanılmaz birşeymiş gibi (gerçi ben inanmakta zorluk çektim ama contextlerimiz farklıydı) konuşup durdular. O gündür tüm düğünler bitmek bilmiyor :(:(:(:( Bu arada: Tanrı Google Docs ve Evernote'u korusun. Amin.
Bone Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 neresi orası, köy yakınında felan mısın 3 gün 3 gece sürüyor düğün?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Öveçler, Çankaya'nın ortası :(
Bone Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 öveçler şu eski gecekondu mahallelerinden değildi di mi. o tip yerlerde çok pis düğünler dönüyor davullu zurnalı. bizim eski evde kapıcı yaptırmıştı da, o gün uyarmıştık kesmişlerdi davulu. kulaklığı takıp müzik dinlemeyi dene dışardan gelen sesi azaltır belki.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Şehrin ortası abi. Sokullu ve Balgat arası. Kızılaya 15 dakika otobüsle.
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 GERGE said: Öveçler, Çankaya'nın ortası :( Aynı yerde mi oturuyormuşuz senle? :O neresinde oturuyorsun bakiim? afasd
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 4. Cadde ile Sokullu arasında tam. Bir dere yatağı gibi birşey var, onun yanında. Sen?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Hao said: düğün sezonu kapanmadı mı hala ankarada ? Bu son düğündür diye umuyorum ben de.
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 http://images.habervitrini.com/haber_resim/melih_gokcek77.jpg
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Abi sen hukuk değil misin, ne okutuyorlar size o kadar essay yazdıracak sunum yaptıracak daha bismillah yahu?
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 GERGE said: 4. Cadde ile Sokullu arasında tam. Bir dere yatağı gibi birşey var, onun yanında. Sen? 4. cadde dolmuşlarının son durağında :D
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Hukuk dersleri değil zaten. History of Civilazations for Law: 1 sunum, 1 essay English and Composition: 1 essay Türkçe: 1 sunum (Allah'tan bunun konusu Türkiye'de postmodern edebiyat gibi uykulu uykulu bile saatlerce kounşabileceğim bir şey) Statistics: yarın sınav
Öne çıkan mesajlar