Red Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Jaxx said: Takımın başında Mourinho/Lippi/Wenger falan olsaydı çıkıcak 11: Volkan Gökhan-Toraman-Ömer-Deli İbo(Vederson) Nuri-Topal-Selçuk İnan Volkan Şen---------------Arda Sercan Takımın başında geldiğinden beri türkiye liginde tek bir maçı stadda çıplak gözle izlememiş, dünya kupasında türkiye yokken takımı dünyanın öbür ucuna "TANIŞCAZLOL" diye kamplara götürüp tanıyamamış, oğuzdan kopya çeken ve aynı zamanda dünyanın en yüksek maaş alan 3. veya 4. milli takım koçu olan bir adam varken çıkıcak kadro: Volkan Sabri-Servet-Toraman-Balta(Köybaşı) Embesil Selçuk-Aurelio-Emre Hamit--------------------Arda Tuncay hatta arda maç fit değil diye tuncayı oraya koyup nihatı oynatırsa da şaşırmam. bence mourinho senin gibi hamiti ve emreyi kadrodan kesmezdi bu işler öyle olmuyor.şamp ligi finali oynamıs hamit ile türk futbolnunu yetişrdiğini en iyi orta saha.çirfkeliği hariç emre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 ya hamiti neden hep sağa koyuyoruz bana orta sahada oynarsa daha verimli olur gibi geliyor.hem kaleyi direk görürse iyi şutlar çekebiliyor hemde bazen ince paslar verebiliyor.almanya altyapısı olduğu içinde ofansif yönü kadar defansif yönüde iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 İşte o düşünce tarzından dolayı son 2 dünya kupasına gayet de dengeli gruplardan katılamadı türkiye. Ayrıca mourinho şimdiye kadar kimleri kimleri ilk 11den kesti, hamiti veya emreyi .ıçıyla keserdi bence :p Tuncayın bu sene stoke'da oynadığı maç yok nerdeyse abi, yapmayın etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 emreyi çirkef olduğundan keserdide hamiti niye kessin ki :).şu takımın en iyilerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 yahu topal ve volkan şen nasıl olmaz milli takımda hala anlayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 selçuk sakatlandı deyular. selçuk yerine kimi alırlarsa artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siyonist Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 sol beke neden caner düşünülmüyo anlamıyorum. bugünkü maçtada fena değildi. hazır selçuk ta yokken fb kontenjanından caner girsin bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 canerin ne işi var yahu milli takımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 kadrolara, konuşulan topçuların çeşitliliğine falan bakınca selçuk sabri falan bi yana da hakkaten kadro derinliği var ya bizim takımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Red said: tuncayı kadroya almamak ? yedekte bekliyen bir sürü robinholar messiler var tabi tuncay bana göre banko oynicak adamdır.tek forvet başlamadıgı sürece. yahu stoke cityde 11 i geçtim 18e alınmıyor adam ligler başladığından beri. premier ligde düşmemeye oynayan takımın 18ine bile giremeyen bir adamın yerine kadroya bir adam bulamıyorsa türkiye, hiç katılmayalım elemelere daha iyi. fatih terimden sırf bu yüzden nefret ettirdi ki dünya kupasına gidemememizin en önemli sebebi de şu formsuz kendi takımlarında ilk 11 e giremeyen adamlarla saçma sapan takımlara puan bırakmammızdı. kendi takımında oynamayan, formda olmayan adam girmesin milli takıma yahu. çok mu şey istiyoruz. klüp takımı mı aga bu futbolcu form tutsun diye getirticez adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 bazıları kaleye volkan yerine onur'u falan koymuş. sadece lol diorm size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Hangi oyuncular çağrılırsa çağrılsın yine eleştiri olacak.Şu niye yok bu niye yok diye?Ama ben yinede yazacağım. Bir kere Mehmet Topal olmalıydı.Ama yedek ama ilk onbir mutlaka olmalıydı.Üstelik formda ve Valencia'da banko çıkmaya başladı maçlara ve Valencia çok sağlam takım.Eğer çağrılmıyorsa mutlaka bir sorun,husumet vardır bence. Gol bulmakta sıkıntı çekebiliriz çünkü bütün forvetler formsuz veya kötü.Mevlüt bir türlü milli takıma adapte olamadı.Tuncay premier ligte kötü bir takımda ama 18 kişilik kadroya bile giremiyor.Nihat kötü. Sercan yerlerde sürünüyor ve futbolunu,tekniğini bir karış ilerletemedi.Halil iyi duruyor ama milli takım Halil'le çok uyumlu olamıyor maçlarda. Yine Semih nöbetçi golcü olarak iş yaparsa yapar.Tabii bu yazdıklarımın hepsi Almanya maçı için söylüyorum yoksa Azerbaycan için kim olursa olsun zaten kazanmalı. Son olarakta eğer yan toptan yine amatörce gol yerlerse Oğuz ve Hiddink takımı bıraksın.Çünkü bu teknik falan filanla ilgisi yok çalışmayla ilgili bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 oguz hayatımda gördüğüm en korkak adam kesinlikle kafasında eleştrilme korkusu var 27 tane futbolcu içerisinde insanı sasrıtan bi tane bile oyuncu olmazmı adam bildigin eleştirilerden cekinmiş bir önceki eleştriler yüzünden bazı oyuncuları bırakıp bazı oyuncuları almıs yarın herkes ibrahim akın milli takıma dese onu alacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Onur GGönül Servet Toraman Üzülmez Topal Emre Nuri Hamit Arda Tüncay Benim için şimdilik ideal kadro şu eldekilerle. Evet, bitirici forvetimiz yok da, hücumda arda-hamit-tuncay-emre gayet güzel anlaşırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Son maçta yediği gollerden sonra hala onur'u koyabiliyor musunuz gerçekten? Adam iki kere aynı golü yedi, ikisinde de %100 hatalıydı. Formda olduğu bir dönemdi üstelik, o maçtan sonra da form grafiği düşüşe geçti zaten. İnanılmaz kurtarışlar yaptığı dönem bitti. Milli takım kalesine hazır olmadığını gözümüze gözümüze soktu son maçta. Ben Onur'un ileride çok başarılı bir kaleci olacağını düşünüyorum hala ama gördük ki yan toplarda kendini geliştirememiş, sezgileri 0 olan bir adam. Bunları yapsın, sonra gelsin milli takıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 almanya maçı için ideal 11im volkan gg servet toraman deli emre nuri hamit arda tuncay mevlüt (sercan) azerbeycan için ise volkan gg servet toraman deli emre nuri hamit arda mevlüt(sercan) semih olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 abi arda amc ya da ortada oynayamıyor, kotaramıyor, adam solda yardırırken niye adamı nerflüyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 mevlüt kesinlikle bu takımda düşünülmeli. özellikle almanya maçında. mevlüt tam kontra ve fırsat adamı. set hucumlarında değil belki ama diğer türlü oyunların hepsinde iş yapar. kaleyi cenk'e verin, içinizi rahat tutun. Ama almanya maçında volkan kalede olmalı. Büyük maçların adamı. Türkiye'yi bildim bileli yan toplardan nahoş durumlara düşüyor. Dönemin iyi kalecilerine bakıyoruz; hemen hemen hepsinin en zayıf noktası yan top. futbol kültüründe sorun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 bu duran top olayı milli takımın sorunu değil kuluplerin sorunu..uğur meleke'yi okuyun biraz adam net bi şekilde anlatıyor duran top savunmasını önde gelen kuluplerin nasıl geliştirdiğini..senede 3-5 maç yapan milli takımda öğretilemez bu savunma..gs'ın yediği duran top gollerine bakın diğer takımların keza öle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Yahu duran toptan gol yersin, yemezsin demiyorum ki ben. İzleyin şu son maçta 2 golü, ne demek istediğimi anlayacaksınız. Defansa suç bulamıyorum şahsen ben o kaleciyi öyle havada boş boş uçarken gördüğümde. O gollerin tek suçlusu kalecidir. Zamanında çıkmayı bilseydi o 2 golü de yemezdik biz. Cenk'in önünde daha Volkan, Onur, Sinan Bolat gibi isimler var. Bi 5 sene kadar milli takımda görmek zor olur Cenk'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 said: KALECİLER 1 VOLKAN DEMİREL (FENERBAHÇE) 2 HAKAN ARIKAN (BEŞİKTAŞ) 3 ONUR RECEP KIVRAK (TRABZONSPOR) 4 CENK GÖNEN (BEŞİKTAŞ) ama varya kalemiz super Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Holy said: Yahu duran toptan gol yersin, yemezsin demiyorum ki ben. İzleyin şu son maçta 2 golü, ne demek istediğimi anlayacaksınız. Defansa suç bulamıyorum şahsen ben o kaleciyi öyle havada boş boş uçarken gördüğümde. O gollerin tek suçlusu kalecidir. Zamanında çıkmayı bilseydi o 2 golü de yemezdik biz. Cenk'in önünde daha Volkan, Onur, Sinan Bolat gibi isimler var. Bi 5 sene kadar milli takımda görmek zor olur Cenk'i. ben koydum, gerisini bilmem dsadas sinan milli takıma alınmıyor bile. düşün sen. eskiden kaleci bulamazdık, şimdi patlama yaşıyoruz. maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Mantıklı bir seçim yok ki kaleci seçimlerinde. Ben olsam şu haliyle Volkan'ı koyarım 1. kaleciye, sonra form durumuna göre 2. ve 3. kalecileri seçerim. Onur yine seçilir muhtemelen, Cenk'e de eyvallah ama Hakan nedir ya? Saç baş yolduruyor adam her hafta Bjk taraftarına, milli takıma alıp ödüllendirmek niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 abi eskiden forvette patlama yaşardık.her takımın forvetini türkler oluştururdu.son 10 yılda adam gibi forvet çıkmadı gitti mevlütle sercan var onlarda pek milli takım düzeyinde oyuncular değil.en azından geçmişteki forvetlerimize göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Şu duran top konusunda birşey söyliycem. Hidink'den de bazı şeyleri yapmasını bekleyemeyiz. Adam oturupta oyunculara pozisyon almayı, ters kademeye girmeyi, yada duran top organizasyonunu öğretemez. Bunları futbolcular kendi klüplerinde öğrenecekler. Hidink eğer beceremeyen varsa onu kesecek, becerebileni alacak onun görevi o. Ama öğretmek onun işi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar