Liebe Mesaj tarihi: Nisan 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2024 E bizim borsadaki kağıtlar nolacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2024 Ciddi mi sordun anlayamadim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2024 bunların neo diye modern bi çamaşır makineleri var, 2 hafta önce alınır mı diye bakıyodum. videolarda gördüğüm düşük malzeme kalitesi ve yavaş çalışan panel gibi red flagler yüzünden geçmiştim. şimdi bu haberle birlikte iyi ki almamışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 4, 2024 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2024 Yurt dışında tüketiciye Arçelik adı altında satış yapmıyorlardı ama ana grubun şirket adını da Beko gibi daha yabancıya hitap eden bir hale getirmişler. Yerel pazarlarda güçlü olduğu marka adı ile devam edecekler diye anladım. Arçelik adı Türkiye'de çok güçlü olduğu için Beko'ya dönüştüreceklerini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2024 Dynun, 04.04.2024 19:56 tarihinde dedi ki: Ciddi mi sordun anlayamadim ya Ben baya baya firma isim değiştiriyor diye anlamışım hdhshah arçelik beko mu olacak orada da diye sormuştum baya götümle anlamışım olayı 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2024 orc_lord, 05.04.2024 00:42 tarihinde dedi ki: Yurt dışında tüketiciye Arçelik adı altında satış yapmıyorlardı ama ana grubun şirket adını da Beko gibi daha yabancıya hitap eden bir hale getirmişler. Yerel pazarlarda güçlü olduğu marka adı ile devam edecekler diye anladım. Arçelik adı Türkiye'de çok güçlü olduğu için Beko'ya dönüştüreceklerini sanmıyorum. İç pazarda çok kitle var yıllardır arçelik alıp kullanan haklısın arçelik ismini bitirirlerse satışları düşer bencede. Açıklama böyleymiş. Arçelik'in, Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) bildiriminde şu ifadelere yer verildi: Globalleşme stratejimiz kapsamında Arçelik A.Ş.'nin, Türkiye dahil tüm coğrafyalardaki kurumsal markası bundan sonra Beko olarak kullanılacak olup böylece, tüm dünyadaki çalışanlarımız ve operasyonlarımızın ortak bir kurumsal marka çatısı altında bir araya getirilmesi hedeflenmektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2024 yani mantıklı, bana eskiden beri iki ayrı üretim ve pazarlama gereksiz israf geliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2024 Haberde türkiyedeki faaliyetlerde arçelik vs olarak devam edecek diyor. sadece kurumsalı kapatıp beko yapıyorlar. "Bu kapsamda yurtdışı bağlı ortaklıklarımızın kurumsal unvanları da Beko kurumsal markasını içerecek şekilde değiştirilmektedir. Şirketimiz Türkiye'deki faaliyetlerini Arçelik Pazarlama A.Ş. üzerinden başta Arçelik olmak üzere yerel değer yaratan tüm markaları ile (Arçelik, Beko, Grundig, Altus, Leisure) sürdürmeye devam edecektir. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar