sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 hazırsanız ben de koyayım ama boşunu vermem
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 http://wallbase.net/wallpaper/12773 lan bi link veremedim:D
scorch Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 onun boşunu vermessen heso, 7 düvelde yakandayım bilesin acil çabuk
heso Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 işten yeni geldim kusura bakmayın gecikme için :) buyrun
toggie Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 imac'in ici bu sekilde ise cok yaratıcıymıs. ama wallpaper olarak feci kotu tabi.
Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Anubisath said: windows 7'ye powertoys kurulmuyomuş,başka bi çözüm buldum ben nette,paylaşayım. başlat çalıştır'dan regedit'i açıosunuz,HKEY_CLASSES_ROOT klasörünün içinde bulunan lnkfile sekmesine tıklıyosunuz listeden. orda sağ tarafta çıkan IsShortcut'a sağ tıklayıp sil diyosunuz. pcyi baştan başlatınca gitmiş oluyo kısayol okları. fikir için teşekkürler bu arada patrick,kaldırıldığını bilmiyodum o okların =p bunu uygulamayın arkadaşlar,taskbar'a kısayol ekleyememe gibi salak bi soruna sebep oldu bende.
patrickstar Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Anubisath said: Anubisath said: windows 7'ye powertoys kurulmuyomuş,başka bi çözüm buldum ben nette,paylaşayım. başlat çalıştır'dan regedit'i açıosunuz,HKEY_CLASSES_ROOT klasörünün içinde bulunan lnkfile sekmesine tıklıyosunuz listeden. orda sağ tarafta çıkan IsShortcut'a sağ tıklayıp sil diyosunuz. pcyi baştan başlatınca gitmiş oluyo kısayol okları. fikir için teşekkürler bu arada patrick,kaldırıldığını bilmiyodum o okların =p bunu uygulamayın arkadaşlar,taskbar'a kısayol ekleyememe gibi salak bi soruna sebep oldu bende. aha bende onu söylemeye gelmiştim. onun yerine nette shotcut remove bilmem ne programları ile çözün
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 "orb morb, pencerelerin üstlerinin şeffaf olması falan nereye kadar!" diyip win7'yi azcık adam ettik. iyi ettik...
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 start menüyü falan nası öyle yaptın? cok sade ve güzel olmuş. boş ayrıca pls.
mani Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 laptop'ın pili yiyip bitirmişsin be dasaa. dibinide sıyıraydın bari
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 lyvanna cok tatliymis, bosunu alabilir miyiz =P benimki de bu, bosunu veriyim mi eki.
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 "şarap" öneriyorum leydim yıllandıkça beni benden alan coni buyrunuz efemm
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 ne pili yaw? dekistöp bu.. ara ara tamamlayacağım işte 5-10dk baka baka.. widget adam gibi bişi olur, fontlar değişir bi ara.. edit:gerçi fontları değiştirmişim ben gece.. yeveş yeveş.. orb'u orb changer adlı programla değiştirebiliyorsunuz. "küre müre gay miyiz olm biz?" dedirtiyor zaten. themeler için Visual Styles 7 olarak aratın, yalnız windows'un tuşlarını değiştirmek istiyorsanız explorerframe.dll'leri değiştirmeniz gerekecek. backuplarını alın, ne yaptığınızı bilmyorsanız yapmayın zaten. ha bir de admin olarak değiştirme yetkinizin olması gerekicek bunları değiştirmek için. orb'u başka bir temadan aldım, bu temaya ait değil. oklar dediğim üstteki ileri geri hedeleri işte. onlar da böyle oldu ha bir de bu temaları, orbları falan google'dan aratmak yerine deviantart'tan aratın. daha kolay bulursunuz. hatta dediğim tool'lar da deviantart'ta vardır kesin. icon set'ler olmayabilir. çook önceden beri güzel bişiler gördükçe indirmişim ben. bunların yanı sıra ite klasik üstte rocket dock, tasm manager olarak da extended task manager var. win7'de bir error veriyor. vista s.pack2 compatible olarak çalıştırdığınızda bir sorun kalmıyor elbette.
Öne çıkan mesajlar