-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 ı ıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 yeni gemim. kız gibi. weeeeeeeeeeeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Arkadaşlar yeni bişey başladi arkadaşlarinizi davet ettiğiniz takdirde ufak hediyeler kazanilabiliyor.Eğer oyuna başlamayi düşünürseniz.Benim linkimi tiklayarak kayit olursaniz sevinirim Link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Sultan sensin değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Hayır Batu-Khan oyundaki nickim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 XD tamam. batuhan diye bir arkadaş vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Sildim ben oyunu. Güzel oyun ama bir MMORPG'ye ayıracak vaktim yok. MobA oyunları halediyor online oyun iktiyacımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 massively'e screenshotımı koymuşlar XD http://massively.joystiq.com/2010/11/22/one-shots-come-on-in-the-water-is-fine/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakikiDiabolic Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Ben Portolu Diabolical.Oyunda kendimi çok yalnız hissediyorum.Oyun içinden mesajlaşabilirsek çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 dün indirdim, yaklaşık 2-3 saattir oynuyorum. venedikteyim, akademi ragusaya görev verdi. gemiyi de düzgün kullanamamıştım trainingde ama bir hışımla yola çıktım. tam vardım dedim. şehirin önünde gemi yanmaya başladı ahaha yangın çıkmadan önce de gemidekiler yemek kalmadı su kalmadı tanrı bizi korusun diye bağırmaya başladılar. şehirin önünde battı gemi. can simidi atıp zar zor şehre girdim. vallahi rezillik. şimdi su yemek filan bakınayım. nickim Niels Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 portolu diabolical'e biri el atsın hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 hakikidiabolic. pm atarsan laflayabiliriz sanıyorum. sevgili "old hafus fleet". sizden tiksiniyorum. naples tan genoa ya kadar gelirken sizden çektiğim kadar hiçkimseden çekmedim. gemim kötü diye kuyruğuma takılıyorsunuz. ne kadar manevra yaparsam yapayım 42343 tane küreğinizle yapışıyorsunuz enseme. hele bir yeni gemime bineyim. o korsan gömleğinizi barut kokutmazsam adam değilim. rageee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 yaklaşık 1 haftalık denememden sonra yazıyorum GERGE said: Sildim ben oyunu. Güzel oyun ama bir MMORPG'ye ayıracak vaktim yok. MobA oyunları halediyor online oyun iktiyacımı. gerge ile aynı fikirdeyim ben de. farklı şehirler, tarihi yerler görerek oynamaktı benim amacım ama tatmin olmadım açıkçası. birbirinin aynı maplerin görsel temaları farklı sadece. ayrıca oyun çok zamanımı harcadı farketmeden. batuhan sağolsun yardımcı oldu, drablaze e de teşekkür ederim gemisi için patideyse nickini bilmiyorum :) bıraktığım halimde old hatus fleet yanıma bile yaklaşamıyordu bu arada :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Geçen ofiste deneyecektim bu oyunu 8.7GB'mış bir kriz geldi görünce f2p olmamalıymış bu oyun. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Kurulu hali 5.7 gb, nasıl 8.7 gb oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 http://global.netmarble.com/about/download/index.asp sistem gereksinimlerinde 8.7gb boş alan lazım diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Allah'ın bir hikmeti demek. XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enkai Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Yav ben yükledim oyunu... bilgisayarım da fena değildir hani... bir ton gerekiz programı sildim, Directx 11le cilasını da çektim ama yinede kafayı yedirtecek kadar yavaş ilerleyen bir farem var... Karekter seçmek bile yarım saatimi aldı... Var mı aynı sorunu yaşayan ya da oyun çok uçukta benim bilgisayar mı kapasitesiz acep??? çok ihtiyacım var bu aralar böyle bir oyuna, özellikle de buna... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enkai Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Hocam ben ilk defa ("ömrü hayatımda") bir rpg oyunu oynayacam ve içinde hem korsanlar ve deniz var, hem de büyülü eşyalar korkunç canavarlar falan bulundurmayan bir oyun olarak acayip "oynanacak" bir oyun olarak görüyorum bu hadiseyi... Ama nedense çok yavaş ve bir türlü oyunu oynayamadım... girmesi bile yarım saat sürüyor... o yüzden bir şeyi mi yanlış yapıyorum acaba diye içim içimi yiyor... Yardımcı olabilecek var mı acep??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 oyunu tekrar kurup driverlarını guncellemeyi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Ben de oynuyorum bunu. Varsa oyunda olan pm atabilir. Noob değilim pek öyle soracak birşeyim falan da yok kimseye kendi halimde takılıyorum. İngilterede yağmurlu havada 5 çayı falan içiyorum. Hamburgda çok iyi kapitalizm yapılıyormuş dedim gittim r8 casting yaptım, sonra benim ruhum sanaçı olm diyip handicrafta geçtim. onu da 8 yapıyordum ki lan ben çölde ot çöp mü tolicam olm 3 kuruşluk gem için dedim. şimdi tailor olayım diye sağa sola koyun kırpıyorum yün falan işliyorum. final döneminde olmama rağmen epey online sayılırım. öyle. nick: RenWallis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Valla ben uzun süre oynadım end game diye bişey yok oyunda tabide nerdeyse çoğu skilim r15 oldu lvllar 65 fln yaptm.Bi ara vizeden sonra girmedim o gün bugundur pek giresim yok.Çok zaman harcıyo yavaş ilerliyo oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 ben oynaymaya devam ediyorum hala, bugün şöyle videolara denk geldim ki. aman tanrım. http://www.youtube.com/watch?v=7M019njEDao http://www.youtube.com/watch?v=ZRVMZhu_g5M biz de hindistana gittik ipek mipek aldık diye bir havalardaymışız. ps3 den çekilme sanırım görüntüler ama bu demektir ki ileride italyada tren yolu ile romaya falan gidebilicez. updeyt edildiğinde oyun. server'ın gama oluşunun sebebi de budur belki. öyleyse: respek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jchan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 oynayan var mı hala? ben tekrardan dönüyorum oyuna belki eski ekipten fln oynayan vardır soruyum dedim. 4 tane expansion çıkmış girmeyeli Aztec, Angkor, Inca, Ottoman mesela kendine tarla fln alıp ekebiliyormuşsun Osmanlıya geçebiliyormuşsun. Daha bakamadım Adv. job questini bitiriyim kurcalarım hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Ben 2 gündür tekrardan oynuyorum ancak ne kadar devam eder bilemem, ara vermemin sebebi hem yavaş ilerlemesiydi hem de oyunda bir shop durumunu farketmem oldu. örneğin sewing için bire bir iyi olan hans diye bir aide(yardımcı) var. ancak oyunda olması gereken yerlerden ulaşamıyorsunuz hansa, sonra bir baktım siteye ki shopta satıyorlar. aide editi olsa iyi olur hans sewing skillinize +1 veriyor ancak hans yerine başka aide alırsanız yine sewinge +1 veren bulabilirsiniz. yokluğu tam olarak etkilemiyor sizi yani. ancak hem sewing +1 versin hem textile trading +1 versin hem fabric trading +1 versin hem de çıkan yangınlarla savaşsın söndürsün derseniz tek çareniz hans. yok bunları istiyorum ama hanssız oynamaya kasarım derseniz yanınıza başka yardımcı alıcaksınız ve hansın yerine aldığınız adamın negatif yönlerini 2. adamınızdan ödün vererek kapatmaya çalışacaksınız. battle da bunun dezavantaj yaratıcağını düşünüyorum ben, çünkü savaşırken aideler önemli. karşınızdaki adamı plunder etmek ya da item kullanmasını önlemek mümkün. oyun boyunca 4 aide alabiliyor ve bunların 2sini yanınızda bulundurabiliyorsunuz edit2: istediğinizde yardımcınızı kovabilirsiniz tabi. ancak geliştirmek emek işi unutmayın :) diğer ana meslekler ör:casting için pietro var mesela onu bulabiliyoruz ancak nedense sewing için yapmamışlar. bazı battle aideler için de durum böyle. onun haricinde kolonileşme başlamış iyice abd açıldı oraya yardırıyor millet, bir de sitede bir paris gördüm artık kıta içlerine girişler de başlamış olabilir. yeni gemiler özellikler gelmiş. bir farklı çekiciliği var oyunun, yüksek yerlerde değilim daha fazla yorumda bulunamayacağım. zırt pırt tierra america notice geçiyor kesin birşeyler oluyor oralarda ancak gidemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar