Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uncharted Waters Online

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çok güzel oyunmuş, klasik vurdu kırdılardan sıkılanlar için ideal. KOEI yapmış (bandit kings of ancient china, romance of the three kingdoms, nobunaga'a ambition, empire, uncharted waters 1-2, genghis khan),
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Çıktım Londra'dan Oslo'ya bira satmaya gittim. Yolda biranın yarısını içti, Oslo'da da dil bilmediğim ortaya çıktı. Hollanda'ya gidiyorum şimdi.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Ben sadece UO ve Eve referansımla geldim, hayran kaldım çok sevdim. Aynı bünye bir ay WoW oynayıp nefret etmiş, oyunu satmıştı.

Buna göre ver bir karar.

edit: daha hayranlık belirtecek kadar tecrübem yok oyunda :)
Mesaj tarihi:
install ediyorum şuan sonra update uzun bişi diilse gelicem hemen :D

edit :

girdim oyuna nick Anron

ingilterede başladım? yoksa başka yerdemi başlasam?

edit 2 : oyunda ottoman empire var ama seçemiyoruz galiba? :S
Mesaj tarihi:
Valla genel olarak akdeniz çevresindeyiz.İspanya en kalabalik ulke venedikte dolu baya portekizde seçebilirsin.Bunlari oneririm.

Osmanli var fakat geçmek için toplamda 15k fame gerekiyor ondan sonra ulke degistirebiliyosun.
Mesaj tarihi:
batuhan said:

Valla genel olarak akdeniz çevresindeyiz.İspanya en kalabalik ulke venedikte dolu baya portekizde seçebilirsin.Bunlari oneririm.

Osmanli var fakat geçmek için toplamda 15k fame gerekiyor ondan sonra ulke degistirebiliyosun.

yeni karaktermi yaratıyoruz?

Ha ayrıca ingilterede başladım artık bi şekilde gelirim yanınıza napalım :D
Mesaj tarihi:
Valla gelebilirsin tabi ama okul fln beg. int. ve adv.classlarini bitirmeden gelme bence.Yada yeni char aç venedik yada ispanyada çok oynamadiysan öyle gel yardimci oluruz bi konu olursa.
  • Yeni Oluştur...