tom Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 çok güzel oyunmuş, klasik vurdu kırdılardan sıkılanlar için ideal. KOEI yapmış (bandit kings of ancient china, romance of the three kingdoms, nobunaga'a ambition, empire, uncharted waters 1-2, genghis khan), Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 nickim Keldar ekleyin abi chat rooma deli gibi trade yapıyorum mehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jchan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Bıraktınız mı oyunu iyi gidiyoduk :) Daha company kurcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 baydım ben sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 2-3 gündür giremiyorum, amnesia diye bir oyuna sardım da :) gelicem ama yakında yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Gelin bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Oyuna giriyorum şu anda. Var mı online? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Çıktım Londra'dan Oslo'ya bira satmaya gittim. Yolda biranın yarısını içti, Oslo'da da dil bilmediğim ortaya çıktı. Hollanda'ya gidiyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 kaptanın seyir defteri mi bu da sdfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Yazsin adam icini doksun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 captain's log... Guybrush Threepwood. diye başlamak lazum heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Oyun güzel görünüyor. Kaptanın seyir defteri diye bir konu açalım, orada yazalım öyleyse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 eheheh yok abicim yaz dilediğin gibi. komik olmuş sadece, saf heyecan kokuyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 nasil oyun geleyimmi gelmeyimmi kararsızım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 gelme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 niye be adi insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Gel, her nasıl bir MMO geçmişin varsa gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 uo,swg,wow,aoc,warhammer,eve,shadowbane,mxo,fe,s.trek,aion ve daha bir sürü :S referanslar yeterlimi abi geliyimmi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Ben sadece UO ve Eve referansımla geldim, hayran kaldım çok sevdim. Aynı bünye bir ay WoW oynayıp nefret etmiş, oyunu satmıştı. Buna göre ver bir karar. edit: daha hayranlık belirtecek kadar tecrübem yok oyunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Guzel oyun ya gelin bi deneyin.Yani bos durmuyosunuz 2 dk surekli yapcak biseyler var oyunda:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 install ediyorum şuan sonra update uzun bişi diilse gelicem hemen :D edit : girdim oyuna nick Anron ingilterede başladım? yoksa başka yerdemi başlasam? edit 2 : oyunda ottoman empire var ama seçemiyoruz galiba? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Valla genel olarak akdeniz çevresindeyiz.İspanya en kalabalik ulke venedikte dolu baya portekizde seçebilirsin.Bunlari oneririm. Osmanli var fakat geçmek için toplamda 15k fame gerekiyor ondan sonra ulke degistirebiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 oyun iyi gibi de deniz kismini hic sevmedim. pirates! gibi birsey bekliyordum ama cok daha donuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 batuhan said: Valla genel olarak akdeniz çevresindeyiz.İspanya en kalabalik ulke venedikte dolu baya portekizde seçebilirsin.Bunlari oneririm. Osmanli var fakat geçmek için toplamda 15k fame gerekiyor ondan sonra ulke degistirebiliyosun. yeni karaktermi yaratıyoruz? Ha ayrıca ingilterede başladım artık bi şekilde gelirim yanınıza napalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Valla gelebilirsin tabi ama okul fln beg. int. ve adv.classlarini bitirmeden gelme bence.Yada yeni char aç venedik yada ispanyada çok oynamadiysan öyle gel yardimci oluruz bi konu olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar