Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uncharted Waters Online

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

Soyle anlatiyim biraz izlenimlerimi.Oyunda basladiğiniz okullar tutorialdan çok öte oyunu öğretiyor hergun yenibiseyler ogreniyosunuz.Msl ben int. adv derslerini alirken maritime ve trade dersleride verdiler çapraz olarak gecis yapmak istediğinizde geçebiliyosunuz.
Yeni başlayanlar için kafanizda bi karakter belirleyin.Ne yonde ilerliyeceğinizi skillerinizi belirleyin.Ona gore skillerinizi alin oyun içinde.Bi skill limiti var ama lvl aldıkça artıyo max 50 olabiliyo.Bi skili geri bırakip başka bişey alabilme hakkı her zaman var.Class değiştirme hakkıda var fakat değiştirebilmek için classin eğitimini almanız gerekiyo.
Kendi adv charimdan ornek vermem gerekirse.Int. gorevlerini bitirdikten sonra asıl olarak oyun basladi.Birikmis paramla guzel buyuk bi gemi aldim.Basladim bi yandan trade bi yandan guildden questler almaya.Questler cok guzel sabit seyler degil her sehirde farkli questler bolgelere yonelik mevcut.Dıscovery yapmaya basladım bol bol.Bı discovery yaptiginizda hem report ettiginizde para aliyosunuz.Hemde bazilari artifact veriyo.Su anda cok eglenmeye basladiğimi söyleyebilirim.Atinadayim yunanca var Zeus heykelini ariyorum mesela hic bi bilgi yok.Fakat yerli halk ile konusarak bilgi toplarlıyabiliyoruz.İpuclarini birleştirip heykeli buluyoruz çok detaylar var eminim trade ve battle questleride detaylidir.
Guzel zaman gecirtiyo oyun communitysi cok iyi yardim sever.Vendorda 175k ya satilan gemiyi adam 58k+tip olarak satiyo.Masraflari ve gonlunuzden ne koparsa.Cok hosuma gitti adamin davranisi ekstra tip verdim ben msl :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...