Lasombra Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 alla alla hangi kısımda oyuna launch dediğindemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 oha birden bire oyun açıldı. üfledin mi kaan naptın lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 ya deniz sana diyorum işte öle error falan olunca hemen panikleme aç kapa olur diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Ufak bi grup ile oyunuyoruz güzel sardı oyun çok güzel detaylar var ince ayrıntılar düşünmüşler.Gelmek isteyen varsa bekliyoruz :D Not:Open betadaki charlar release de silinmicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 kanuni, sana laflar hazırladım. ne güzel mutlu mesut yaşıyordum nerden sardırdın beni bu oyuna sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 nerede oynuyorsunuz siz. Bende spain de başladım geziniyorum öle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Beyler nickleri yazınki chat room a alalım sizide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 bu arada bne bi kac gunder derslerden dolayi giremiyorum haftasonu telafi edicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 bellow benim nick Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Su an bende oyunu yukluyorum karakter yaratıp deneyecegim bakalım. tahmin ettigim tarzda bir oyunsa zevk alacagımı dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 zevk alınıyor her türlü. ben aeropostale ile oynamayı bıraktım, nick denoran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Soyle anlatiyim biraz izlenimlerimi.Oyunda basladiğiniz okullar tutorialdan çok öte oyunu öğretiyor hergun yenibiseyler ogreniyosunuz.Msl ben int. adv derslerini alirken maritime ve trade dersleride verdiler çapraz olarak gecis yapmak istediğinizde geçebiliyosunuz. Yeni başlayanlar için kafanizda bi karakter belirleyin.Ne yonde ilerliyeceğinizi skillerinizi belirleyin.Ona gore skillerinizi alin oyun içinde.Bi skill limiti var ama lvl aldıkça artıyo max 50 olabiliyo.Bi skili geri bırakip başka bişey alabilme hakkı her zaman var.Class değiştirme hakkıda var fakat değiştirebilmek için classin eğitimini almanız gerekiyo. Kendi adv charimdan ornek vermem gerekirse.Int. gorevlerini bitirdikten sonra asıl olarak oyun basladi.Birikmis paramla guzel buyuk bi gemi aldim.Basladim bi yandan trade bi yandan guildden questler almaya.Questler cok guzel sabit seyler degil her sehirde farkli questler bolgelere yonelik mevcut.Dıscovery yapmaya basladım bol bol.Bı discovery yaptiginizda hem report ettiginizde para aliyosunuz.Hemde bazilari artifact veriyo.Su anda cok eglenmeye basladiğimi söyleyebilirim.Atinadayim yunanca var Zeus heykelini ariyorum mesela hic bi bilgi yok.Fakat yerli halk ile konusarak bilgi toplarlıyabiliyoruz.İpuclarini birleştirip heykeli buluyoruz çok detaylar var eminim trade ve battle questleride detaylidir. Guzel zaman gecirtiyo oyun communitysi cok iyi yardim sever.Vendorda 175k ya satilan gemiyi adam 58k+tip olarak satiyo.Masraflari ve gonlunuzden ne koparsa.Cok hosuma gitti adamin davranisi ekstra tip verdim ben msl :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 basit gibi gözüken ama aslında çok derin ve çok güzel zaman öldüren bir oyun olmuş. keşfedilebilecek, yapılabilecek, gezip görülebilecek çok şey var. ciddi ciddi her gün oynuyorum, bu kadar saracağını düşünmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 İlk 2-3 saati atlatabilirseniz oyun sarmaya başlıyor:) bugün batuhan ve sercan'nın kafasını ütüledim biraz ama olsun. Nick Falrod, venedik'teyim öptüm yanaklarınızdan. Bu arada eski Mortal tayfası ventteyiz, vente girin anacım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Abi bişey dicemde kızcaksınız ondan girmiyorum vente... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 ne dedin la? hiç bir şey anlamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Yau mikrofon yok:)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 olm sesin çirkin işte kabul etsene sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Abi bu adamın ne zaman mikrofonu oldu ki? tey teyy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Gelin oyuna beyler akalim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 mactan sonra dolar sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 merchant guıld ten gorevler yapıodum bi gorevde "a girl in town" diye bi kız benden sarap istiyomus sarabı aldımda, kızı bulamıom onu nasıl bulacam bılgısı olan? gorevi merchant guıld verdı kızdan almadım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Başlığı yeni gördüm de şimdi download edecem filan hangi serverda pati genelde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 tek server var zaten. onemli olan hangi sehir de baslicagin. o da venice sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Valla abi o kızı dolascaksin yerel halkla konus taverne git 2 tek at bartender soyler olmadi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar