Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Kıza önce 24 kişi tecavüz ettiler ama heralde yetmemiş olacak ki, bir de mahkeme de hakimler tecavüz etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 said: 26 kişiye satılan 15 yaşındaki N.Ç.’nin davasında, N.Ç. ile birlikte olan erkek sanıklara hafif ceza verildi. Gerekçeli karara göre, 'küçük N.Ç., istemediği kişiyle beraber olmayabiliyor ve eyleminin ahlâki kötülüğünün farkında' yok arkadaş sadece tecavüzcüleri değil yargıçları da asacaksın uzuvlarından ki işe yarasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Scheriff said: şu kararı veren hakimi rızasıyla sevmek lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Scheriff said: said: 26 kişiye satılan 15 yaşındaki N.Ç.’nin davasında, N.Ç. ile birlikte olan erkek sanıklara hafif ceza verildi. Gerekçeli karara göre, 'küçük N.Ç., istemediği kişiyle beraber olmayabiliyor ve eyleminin ahlâki kötülüğünün farkında' yok arkadaş sadece tecavüzcüleri değil yargıçları da asacaksın uzuvlarından ki işe yarasın al işte ya küçük N.Ç kısa etek giymiş tahrik edici sebep falan diye bahanelerle denk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 of orırps0cu cocuaskdalsrıarıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 allah bin belasını versin şerefsizlerin, gece yastığını başını rahat koymuştur eminim onun bunun çocukları. kendi kızına çocuğunun başına da gelir inşallah, en içten dileklerimle diliyorum, yaşasın acısını da tekrar versin bakalım o kararı. it herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 "15'inde yar sevdim" diye türkü yakan bi gelenekten geliyoruz. 15 yaşındaki çocukla ilişkide çocuğun rızasını soran hakime niye şaşırıyorsunuz ki? edit: başlık kız 12 yaşında diyor haber 15, o yüzden 15 dedim. ama 12yse de farketmez, durum hala üstte dediğim gibi. bakınız: "henüz girmiş 13-14 yaşına, edalı işveli köylü güzeli" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 paspatur said: utanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Anam double olmuş sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 fok balıklarını öldürdükleri küreklerle böle kafasına kafasına vurcaksın ki kürkleri zarar görmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 infial yaratması gereken olaylar laf arası şeyler gibi muamele görüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Xenocide said: hüseyin üzmezi kurtarmak için çıkartılan bi kanun vardı ondan faydalanmış işte. bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 hakkatten alışıldı bu tür haberlere , herşey normalleşiyor bu ülkede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 elleri kırılasıcalarya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 önce kısırlaştırcaksın sonra hadım. Bunların bebeleri de böyle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Sufi said: "15'inde yar sevdim" diye türkü yakan bi gelenekten geliyoruz. 15 yaşındaki çocukla ilişkide çocuğun rızasını soran hakime niye şaşırıyorsunuz ki? edit: başlık kız 12 yaşında diyor haber 15, o yüzden 15 dedim. ama 12yse de farketmez, durum hala üstte dediğim gibi. bakınız: "henüz girmiş 13-14 yaşına, edalı işveli köylü güzeli" kız şuanda 20'li yaşlarda olay ilk başladığında 13-15 yaşlarındaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 aquila said: kac isim var lan orda, neyin rizasi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Sufi said: "15'inde yar sevdim" diye türkü yakan bi gelenekten geliyoruz. 15 yaşındaki çocukla ilişkide çocuğun rızasını soran hakime niye şaşırıyorsunuz ki? edit: başlık kız 12 yaşında diyor haber 15, o yüzden 15 dedim. ama 12yse de farketmez, durum hala üstte dediğim gibi. bakınız: "henüz girmiş 13-14 yaşına, edalı işveli köylü güzeli"ne sacmaliyosun lan sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Scheriff said: şu kararı veren hakimi rızasıyla sevmek lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Pasta said: ne sacmaliyosun lan sen? lanlı manlı konuşup edebini bozmadan önce lafı doğru yerinle anla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 @Scheriff doğrudur. söylemek istediğim nokta çocuğun tam olarak kaç yaşında olduğu değildi. çocuğa sulanmak gibi bi sapıklığa sevimli bir olaymış gibi bakmak gibi bir geleneğimiz var malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 gecko said: aquila said: kac isim var lan orda, neyin rizasi bu. bi tanesini istememiş ondan bu karar bi tanesi yani olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Türkülere, asırlık anonim eserlere gitmeye gerek yok abi kültürümüzün ne denli rezil durumda olduğunu görmek için. http://www.youtube.com/watch?v=DGObMhE3Kgs bu adam birde ezan falan okurdu lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
braid Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 çünkü türkiyede liseli fantazisi varda dünyada yok dimi? school girl falan filan yok, hele japonlarda hiç yok ? kahretsin bizim kültürümüzü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Sufi said: @Scheriff doğrudur. söylemek istediğim nokta çocuğun tam olarak kaç yaşında olduğu değildi. çocuğa sulanmak gibi bi sapıklığa sevimli bir olaymış gibi bakmak gibi bir geleneğimiz var malesef. anlamıştım onu doğru diyosun.. haberde çocuğun şuanda kaç yaşında olduğu çok açık değil o yüzden söledim onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar