Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Uykusuzun kapağında gördüm neymiş diye araştırdım. Çıkan sonuç şu bu: gerçekten de 12 yaşın da bir çocuğun cinsel istismarda rızası olması gibi angutça bir hafifletme sebebi kullanılmış buyrun: "Sanıklardan Ü.E, H.A, A.A, A.G, M.S, R.S, Ş.A, H.A, B.E, Ş.C, N.D, S.A, H.A, M.T, S.K, T.S, R.B, E.D, S.A, E.A, M.G, Ş.O, Ş.O, C.U'yu hapis cezalarına çarptıran mahkeme, N.Ç'nin de istismarda rızası olduğu, zorla alıkonmadığı gerekçesiyle bazı sanıklarda ise ceza indirimine gitti." http://www.dha.com.tr/n.php?n=mardindeki-tecavuz-davasinda-karar-2010-09-28 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 kac isim var lan orda, neyin rizasi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 uykusuzun kapağınıda biri koyabilirmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 hüseyin üzmezi kurtarmak için çıkartılan bi kanun vardı ondan faydalanmış işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 12 yaşındaki kızla ilişkiye girmeyi normalleştirme çabası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Sandalyede otururken ayagi yere basiyorsa sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 bu da doğunun ahlaksızlığı mı oluyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 28 kişi lan. oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 şu kararı veren hakimi rızasıyla sevmek lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Nasil igrenc bi memleket burasi ya. Eskiden guzeldi, simdi oldu da diyemiyorum cunku hep boyleymis bu tipler. Az buz da degiller, memleketin hatiri sayilir kismi boyle. Simdi de az da olsa guvenilir dedigimiz hak hukuk ayni tayfaya kaydi. Zerre kadar istemiyorum burada kalmak ve memlekette coluk cocuk buyutmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 utanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 kız tabii istiycek abi. 20-25 kişi başına üşüştüğünde "hayır istemiyorum" diyemez ki. böyle yargı sistemine ediyim. law & order: svu dizisindeki gibi bir ekip lazım bize. hüseyin üzmez için "kızın psikolojisi bozulmamıştır" diye belge çıkartan adli tıp, bu iş için "kızın kendi rızası vardır" diyen mahkeme... yahu 12 yaşındaki kız. liseli bile değil. ne anlar kendi rızası mı değil mi diye... hayır gitse mesela bir yerde kendi adına konuşmak istese "sen git velin gelsin" denecek, çünkü "yetişkin"den sayılmıyor, sen gitmişsin burda "kıza sorduk kendi rızasıymış" diye saçma salak bir karar veriyorsun. tebrikler arkadaşlar. sübyancılık suç olmaktan çıktı böylelikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 pislikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 terbiyesizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Bone said: hayır gitse mesela bir yerde kendi adına konuşmak istese "sen git velin gelsin" denecek, çünkü "yetişkin"den sayılmıyor, sen gitmişsin burda "kıza sorduk kendi rızasıymış" diye saçma salak bir karar veriyorsun. di mi ya..nası bi çarpıklıktır bu bari tutarlı olsun bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 en kolay çözüm, mardin civarına atıcan 1-2 tane. http://www.youtube.com/watch?v=p_oueK1OQYA&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Böyle giderse yakında "Turkey is famous for its court decisions on sexual harrasment and rape trials" denecek hale geleceğiz. Bir değil iki değil her sene kaç tane böyle olay ve kaç tane böyle karar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Bu karırı veren yavşakların bilakis kendilerine tecavüz edilsin istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 en kötüsü ama böyle adamların zaten bir hayatı bile yok o yüzden hapse gitmenin çok korkutucu ya da yıkıcı bir şey olduğunu sanmıyorum bu adamlar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Flameoffear said: Bu karırı veren yavşakların bilakis kendilerine tecavüz edilsin istiyorum. yok abi onların karısına kızına yapıcan yada sülalesindeki bütün kadınlara o zaman belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 yasalar bir garip işliyor sıradan adama sorarsanız. artık nasıl yasalar ise bunlar... her neyse, bizim burada basit basit kurallarımız var. dolayısı ile bunları basit şekilde uygulayıp gül gibin geçinip gitmeyi amaçlıyoruz. demek istediğim şu ki, bu kararı alan kişilere hakaret yazılı hakaret edemiyoruz buradan. gizledim o cevapları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Ardeth said: Uykusuzun kapağında gördüm neymiş diye araştırdım. Çıkan sonuç şu bu: gerçekten de 12 yaşın da bir çocuğun cinsel istismarda rızası olması gibi angutça bir hafifletme sebebi kullanılmış buyrun: "Sanıklardan Ü.E, H.A, A.A, A.G, M.S, R.S, Ş.A, H.A, B.E, Ş.C, N.D, S.A, H.A, M.T, S.K, T.S, R.B, E.D, S.A, E.A, M.G, Ş.O, Ş.O, C.U'yu hapis cezalarına çarptıran mahkeme, N.Ç'nin de istismarda rızası olduğu, zorla alıkonmadığı gerekçesiyle bazı sanıklarda ise ceza indirimine gitti." http://www.dha.com.tr/n.php?n=mardindeki-tecavuz-davasinda-karar-2010-09-28 bütün alfabeyi kirletmişler lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 idam şart arkadaş.ama işte öyle birşeyki bizde suçsuzlar idam edilir onuda beceremeyiz. ama bu adamlara ilkel cezalar lazım.kazıga oturtup kırbaçlanmalı msal hapis dediğin nedir.adamlar hapiste kral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 derisi yüzülüp yakılmalı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar