Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AVL: R.Wien - Beşiktaş - 20.00 Star TV 30.09.2010

DoubleW

Öne çıkan mesajlar

lucescu döneminde beşiktaşın aldığı puan ve attığı gol sayısı tek başına değerlendirilmemeli. o seneki diğer takımların performansları da göz önünde bulundurulmalı. şahsen ben o aralar pek takip etmiyodum sadece eldeki iki üç veriye göre değerlendirilmesin olay, yanlış sonuçlar çıkar diye şey ettim.

bi de o dönem beşiktaş avrupa da ne kadar başarılı oldu?
Sosyal ağlarda paylaş

Ben lucescuyu çok seviyorum vallahi. Adam o kadar başarılı ve talihsiz ki(türkiye için konuşuyorum). Beşiktaşta geldiği yıl şampiyonluk uefa çeyrek finali, galatasarayda geldiği yıl şampiyonluk şampiyonlar ligi çeyrek finali ama hemen yollanmalar falan. Yazık yahu.

Her teknik direktör değişişinde de kendi içimden yalvarırım lütfen lucescuyu getirin lütfen lütfen diye ama hiç bi zaman gelmez tabi :
Sosyal ağlarda paylaş

GS'de Süper Kupa'da var hehe

Yani adam kaldığı kısa sürede, uzun yıllardır Türkiye'de iş yapan adamlardan kat kat daha büyük başarılar kazanmış olmasına rağmen çalıştığı iki takım tarafından da kovuldu.

Adam giderken Türkiye'de futbol masa başında oynanıyor dedi diye yerden yere vurdular, ondan iki-üç sene sonra herkes aynı şeyi konuşunca zamanında medyanın Lucescu'ya yapıldıkları unutuldu. Şikenin kanıtı ortaya çıkarıldı bu ülkede cezasız kaldı lan ...

Ha tek kötülüğü vardı, aşırı savunmacı oyunu ile maçlar bazen çok sıkıcı olabiliyordu. Ama o savunma oyununda bile gol atıyordu takım, oynadılar mı eğlencenin dibine vuruyorduk.

O Beşiktaş kadrosunu da halen unutamam, bu seneki onun yanında bence tamamen yalan bir kadro
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

bu kimin feyki şimdi?

ben herkesin feykiyim

bu arada boşverin doruğu da beşiktaş' ın avrupada 1-0dan 2-1 e maç getirdiğini gördüm ya ben daha diycek söz bulamıyorum.

wien de tam bir türk takımı gibi yenildi bize helal olsun. zaten yarısı türktü genlerinde var heralde. porto maçında neymişiz ne değilmişiz görücez bence. gerçi quaresma gitti ama olsun yapıcak bişey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

lucescu'ya defansif diye laf atmak da moda oldu valla iyice.
geçenlerde koymuştum lucescu'lu senemizde şl'deki maç sonuçlarımızı. 2 den aşağı gol yok nerdeyse attığımız, nasıl bir defansçılıksa.

lucescu sizdeyken bu kalitede adamınız mı vardı ki hucum kastıracaktı takıma?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...