Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 fenerbahçede uche, okocha, högh, boliç falan vardı erol vardı defans. kaleci rüştüydü, engin yedekti. çanakkale dardanele gitti o fevzi mi ne geldi yerine. hmm başka. baliç vardı bi ara sonra bursaya mı ne gitmişti hatırlamıorum bak onu. oğuz vardı ama o jubile yapmıştı sanırım. öyle güzel yıllardı. 2000 falan. ksksporda oynardım yıldız ligi miydi neydi lig olmuştu altaya kafayla gol atmıştım be. sonra ben ultima onlineye başladım bi daha da futbolla ilgilenmedim. hala da ilgilenmiyorum resmen soğudum lan futboldan. demekki neymiş uo herşeye engelmiş. teşekkür ederim origin. belki de futbolcu olucaktım, o değil şimdi futbol muhabbetlerinden geri kalmazdım en azından sıkılmazdım ortamlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 hersey güzel de balic bursadan fenere gitti, fenerden bursaya degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 en azından bursa doğru 10 yıl olmuş karışsın acık:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 doğru bi karar olmus.futbol geçip geçici bir heves deildir cunku :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 ben de ciddi ilgilendiğim vakitlerde beşiktaşta şifo mehmet, amokachi, oktay, rıdvan, ali eren, fevzi gibi oyuncular vardı sonra hiç bi zaman o kadar ciddi ilgilenemedim, beşiktaş yüzündendir belki de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 amokachi ya, başbakan adayı olsa japon 3 oynayan herkesin oyunu toplardı şerefsizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 japon 3 o şimşekli fırtınalı futbol oyunu muydu :D aaaaah ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 o gol 3 ya amokachi ne arar onda sadsafd japon 3 şimdiki pesin atası işte. playstation 2 yok o zamanlar ps kafelerde 37 ekranda tak tuk pas sesleriyle oynardık. roberto carlos-ronaldo forvetin vazgeçilmez ikilisiydi brezilya'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 ben en erken winning eleven 3-4-5'i hatırlıyorum japon 3 dediğin WE3 mü oluyor ki japonca oluyodu çünkü genelde sdf psone'da oynardık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 yok dedigi iste o muz orta fln vardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 benimde ayni zamanlara denk geliyor futbola olan merakimi birakmam o zamandan beri neredeyse hic takip etmedim hatta zamaninda nick olarak ultraslan almam bile simdiki halime hic uymuyor :) futbolla ilgilenmedigim kötü degilde ortamlarda muhabbetten geri kalmak ciddi anlamda bayabiliyor su siralar tekrar ilgilenmeye basladim gerci ama arada ki farki kapatmak cok zor herkes 3 5 sene önce ki maclari hatirliyor onlar hakkinda bile tartisirken ben anca bugünkü barca maci hakkinda yorum yapabiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 yazık lan çok hüzünlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 ayrica nickimi takas edebilirim :) nasil olsa ilgilenmiyorum futbolla en az 5k madalyasi sart ve nick hosuma gitmeli yoksa olmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Black-ice said: fenerbahçede uche, okocha, högh, boliç falan vardı erol vardı defans. kaleci rüştüydü, engin yedekti. çanakkale dardanele gitti o fevzi mi ne geldi yerine. hmm başka. baliç vardı bi ara sonra bursaya mı ne gitmişti hatırlamıorum bak onu. oğuz vardı ama o jubile yapmıştı sanırım. öyle güzel yıllardı. 2000 falan. ksksporda oynardım yıldız ligi miydi neydi lig olmuştu altaya kafayla gol atmıştım be. sonra ben ultima onlineye başladım bi daha da futbolla ilgilenmedim. hala da ilgilenmiyorum resmen soğudum lan futboldan. demekki neymiş uo herşeye engelmiş. teşekkür ederim origin. belki de futbolcu olucaktım, o değil şimdi futbol muhabbetlerinden geri kalmazdım en azından sıkılmazdım ortamlarda. oha arkadaş bire bir aynı. nielsen vardı onu hatırlan mı mehehe edit:yazacağı şeyi quote içine yazan adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Red said: doğru bi karar olmus.futbol gelip geçici bir heves deildir cunku :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Red said: doğru bi karar olmus.futbol geçip geçici bir heves deildir cunku :) ultima da degildir. iddia ediyorum 2020 yılında 8 boyutlu ultima online client'ı çıktıgı halde hala sphere oynayan insanlar olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satandist Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 2000 senesinde birde galatasarayı hatırlıyormusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 abi lanet olsun uo'ya geçen hafta başladım tekrar günde 10saat oynuyorum okul olmasına rağmen. okulu bırakıcam neredeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 nerde oynuyosunuz lan benim de canım çekti world of uo haric bi serversa öğrenmek isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 world of uo da açtım geçen.sora sıkıldım sildim uoyu :) runuo öyle arada girmelik olmuyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 revolution diye kolpa bir serverda ya sarıyo ama kasmak maden kazmayı bile özlemişim. sphere varken runuo nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Black-ice said: fenerbahçede uche, okocha, högh, boliç falan vardı erol vardı defans. kaleci rüştüydü, engin yedekti. çanakkale dardanele gitti o fevzi mi ne geldi yerine. hmm başka. baliç vardı bi ara sonra bursaya mı ne gitmişti hatırlamıorum bak onu. oğuz vardı ama o jubile yapmıştı sanırım. yav said: ben de ciddi ilgilendiğim vakitlerde beşiktaşta şifo mehmet, amokachi, oktay, rıdvan, ali eren, fevzi gibi oyuncular vardı sonra hiç bi zaman o kadar ciddi ilgilenemedim, beşiktaş yüzündendir belki de.. haha aynen ya. ben de beşiktaşlıydım. 96 futbol kartlarım vardı, beşiktaş olanları hala duruyor. şifo-rıza-metin-ertuğrul-alpay-sergen-amokachi çok severdim o ekibi. o ekip dağıldı, benim de futbol hevesim dağıldı. gerçi eskiden, alakasız takım maçı izlerken gol atamadığı zaman küfredip bağıranlar kadar futbol hayranı olmadım, o ayrı. ama yine de uche'li, amokachi'li zamanlarda takıldım kaldım ben. koli bali vardı bi de di mi... http://www.youtube.com/watch?v=72z458R7oCE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 siddharta said: Red said: doğru bi karar olmus.futbol geçip geçici bir heves deildir cunku :) ultima da degildir. iddia ediyorum 2020 yılında 8 boyutlu ultima online client'ı çıktıgı halde hala sphere oynayan insanlar olacak. var mı sphere gibisi be ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 worldofuoda oynuyorum şimdi bende yok arkadaş spheredeki tadın binde biri yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar