Regalya Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 TUNCA REIS cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 sugosu cheese tutmayınca ragequitledi sanırım. iyi gene şu olayı görmedik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 tunca said: teşekkür ederim herkese elimde geleni yaptım alabileceğim bir oyundu 2. oyun ama olmadı bidahakine inş hacı ilk oyunuda alırdın ya, kontrolsuz güç ankara gücü gibisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Oce4n said: sunucu kimdi burda konuşan ? multitasking dediydi... onu diyenin iyice kayış koptu şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 ilk oyunda infestor yapmadım nedense yoksa onda da tutardım o pushu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 adam erken exp aldı sora o kaynakla çok queen bastı, roachları creep dışında gezdirmicektin, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Sparkcaster said: adam erken exp aldı sora o kaynakla çok queen bastı, roachları creep dışında gezdirmicektin, olm sen honla alakalı yorum yap. sc olmadı sana. olmuyo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 ahah aras sen bronze ken ben platinumdaydım yavrukuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 O şimdi diamond ama sen hala platinium ama o ne iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 oynamadığım için bronzdaydım. ben 1 ay kadar haftada 3-4 maçtan fazla oynamadım. çok ukala yorum yapıyosun. alırım aşşa. tetikte ol. bulurum seni. alırım. aşşa. yani aşağı doğru alırım yani demek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Sen daha bakırdayken ben uranyumdaydım aslan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 vingthor ağzını kırar çok pis scde bu arada tunca o başta bitiriodun o maçı be :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 gaza gelip hepinizi geçip tekrar mı ara versem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 boş hayaller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eru Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 moral bozmayın milli takım, daha ilk maç bu olur böyle. Bi iki fıs maç dışında iyiydi, panik olmaya lüzum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 mossad ajanlarına bah helee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheAlterRealm Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 rep pack konucakmı??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netarum Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Sonuçlar ve replayler: http://scturk.org/content/israile-4-1-yenildik-sonuclar-ve-replayler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Rep pack için teşekkürler,tunca sırf senind algana infestor kullanmaya başladım sen yapmayı unutmuşsun :) Daha doğrusu adam unutturmuş,yinede çok güzel maçlardı. Milli takıma başarılar,yenilebilirsiniz ama orada var olmak önemli olan,mesela eğer darvin benim bildiğim darvinse tamamen farklı bir oyun sergilemiş çoğu maç da onun formsuzluğundan gitmiş,ama olur bunlar çok güzel bu olaylar durmak yok oynamaya devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar