CuteButPsycho Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 numan o kdr bana yakın oyna dedim son 10 dk gelseydin sana al da at dercesine paslar aticaktim. hako bi dahaki maça gelde birlikte beceremeyelim :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Defansın göbeği nasıl adam lazımmı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 olur abi haftaya yapıcaz gene yagis olmazsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 yağış diyince ben kayıp durdum ya fitil oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 pascalnouman said: onur haftaya dedigim gibi uzerime dogru ortayı aciyosun rovesatayı cakmayan fenerli olsuno zaman aramıza yeni bir fenerli daha katılıyor haftaya dsadasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 canagi kırma pahasina da olsa o topa vururum emin ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Onurda öyle bişiler diyordu rezillik diz boyu oldu sonra numan. Bence büyük lokma büyük laf ilişkisini sen kur :/ Etekte giyseydin lan onur! ahahahha burayı silemiyonda fjgahjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 pascalnouman said: canagi kırma pahasina da olsa o topa vururum emin olabi vurmassan büyük rezillik olur yalnız,zaten bir alex değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Bu mesajı şikayet etmek istediğinizden emin misiniz? şikayet ederim lan seni hako !!! numan bu haftada var mı maç ? perşembeye alma ama :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 zaankara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 hee dogru dedin onur bu hafta carsamba aliyom o zaman aynı saha uyar mi gencler ?bu arada hakan onur o formayı giyiyo ama ustune de mont giyiyo icten ice kendi de kabullenemiyor ben biliyorum meseleyi de neyse bu hafta maca gel de onur anlatsın sana vaziyeti p.s : sozumun arkasindayim 2011 e alcili bir sekilde girerim ama o topa vururum aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 carsamba bahceli 19-20 kim geliyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 var mi baska Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Ben +1 (deniz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Bi aksilik olmazsa geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 kesin yarın geliyorum diyen kimler simdi adam fazlaligi var 7-7 oynucaz cunku +1 leri bi yazmayin bizim tayfadan en fazla 2 kisiyi kesebilirim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 ya niye bahçeli, diğer saha iyiydi, yer olursa gelirim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 diger sahada yarına sadece 5-6 vardi o da kimseye uymuyor mlsf tmm seni de yazdim Vidar her hafta oynayanlara oncelik var tabi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 bugun 14e kadar yazsin yarın KESIN geliyorum diyenler de kadroyu olusturayim gucenme darilma olmasin sonra oks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 ocak sonuna doğru ben de gelebilirim sanırım maç olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 nereye gidiyosun lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 1 hafta Ankara`da olabilirim Ocak sonunda, korkmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 haaa öyle de. yoksa ankara yaşanacak bir yer değil hepimizin bildiği gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 misafir patilere her zaman kapımız acik pati ank halı saha org ltd şti olarak bu haftaki kadro da su sekilde olustu sevgili patiler pascal+10 + kutpat + fede + vidar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar