laledevri Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Selam, bende onu diyecektim teşekkürler, iyi forumlar.
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 ahahaha ben sana ne diim lan nasıl becerdin,ezilmistir o buz tedavisi uygulasaydın,emin olamıyosan doktora git.
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 kırsan yerin.. neyse format at diyim bari.
sinad Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 kırılınca duramazsın olayı gerçekten geyik. Çatlak kırığa göre daha çok ağrı hissetirir.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 2 gün kırık ayakla durdum bişey olmuyo, bear the pain
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Çatlak çok pis ya Birde kaynayınca bile soğukta bi süre sızlıyor ofs
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 ilk sayfayı okudum sadece, kırıkla duramazsın falan diye bişi yok, annem gece banyoda düşüp KALÇA kemiğini kırdı gidip baya yürüye yürüye yatağına girip yatmış sabaha kalkamadıydı, bende 2 gün kırık elle dolandım doktora gittim "kırmışın" dedi baya şaşırdıydım.
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 evet kırınca yerinde duramazsın olayı cidden geyik. Bende daha önce ayağımı kırdım. Burkuldu sandım 15 dakikalık falan bi mesafeyi yürüyerek eve gittim. Akşam öle dolandım evde üstüne çok basmadan falan, gece yattım sabah kalktığımda şişmiş ve morarmıştı, üstüne basamadığımı farkettim. Doktora gittim, kırmışsın dedi =)
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Horrible said: evet kırınca yerinde duramazsın olayı cidden geyik. Bende daha önce ayağımı kırdım. Burkuldu sandım 15 dakikalık falan bi mesafeyi yürüyerek eve gittim. Akşam öle dolandım evde üstüne çok basmadan falan, gece yattım sabah kalktığımda şişmiş ve morarmıştı, üstüne basamadığımı farkettim. Doktora gittim, kırmışsın dedi =) kangren oldu diye ağardım lan ben ilk gördüğümde abavv
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 offf kırık cidden dert ya. Ben el bileğimi çatlatmıştım halısahada, 1 ay iptal olduydum direk.
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 kırsan duramazsın olayı herkeste işlemiyor. sağ elimi ben 3 kere kırdım 4 kere çatlattım. ilk kırıldığında da anlamadım hala anlamıyorum kırıldığını.
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 vuvuzela said: kendılıgınden gecer mı benım sorunum :D bende zamaninda basket oynarken parmagimi kirmistim ama kirdigimin farkinda degildim aradan 7 8 sene gecti bütün parmaklarimi kütletirken o parmaga yapmaya kalktigimda agriyor ayni sekilde burnumda bir kavga da kirilmis gecen sene haberim oldu kirilip yeniden kaynak yaptigi sirf bu yüzden senelerdin burundan nefes almakta zorlaniyorum ama hic kirik oldugu aklima gelmemisti bence en iyisi doktora git daha sonra cok gec olabilir
oldun Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 tüm pati fail yahuu herkes bir yerlerini kırıyor az önünüze bakın
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 asterisk* sanmış, gizli bakınız varmı diye bakmaktan usanmış?
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Nako said: Arkadaş kırmıştı ayağını, futbol maçında herif topa vurcak diye yere vurdu :) düştü müştü bağırdı, sonra kalktı devam etti oynamaya şut mut çekmişti yine aynı ayakla, ertesi gün gitti doktora nesi var bu ayağın gibisinden, alçıya aldılar direk. öldü aq abi adamın imza ahahah
Öne çıkan mesajlar