Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ayagımı kırmıs mıyımdır ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ilk sayfayı okudum sadece, kırıkla duramazsın falan diye bişi yok, annem gece banyoda düşüp KALÇA kemiğini kırdı gidip baya yürüye yürüye yatağına girip yatmış sabaha kalkamadıydı, bende 2 gün kırık elle dolandım doktora gittim "kırmışın" dedi baya şaşırdıydım.
Mesaj tarihi:
evet kırınca yerinde duramazsın olayı cidden geyik.

Bende daha önce ayağımı kırdım. Burkuldu sandım 15 dakikalık falan bi mesafeyi yürüyerek eve gittim. Akşam öle dolandım evde üstüne çok basmadan falan, gece yattım sabah kalktığımda şişmiş ve morarmıştı, üstüne basamadığımı farkettim. Doktora gittim, kırmışsın dedi =)
Mesaj tarihi:
Horrible said:

evet kırınca yerinde duramazsın olayı cidden geyik.

Bende daha önce ayağımı kırdım. Burkuldu sandım 15 dakikalık falan bi mesafeyi yürüyerek eve gittim. Akşam öle dolandım evde üstüne çok basmadan falan, gece yattım sabah kalktığımda şişmiş ve morarmıştı, üstüne basamadığımı farkettim. Doktora gittim, kırmışsın dedi =)

kangren oldu diye ağardım lan ben ilk gördüğümde abavv
Mesaj tarihi:
vuvuzela said:

kendılıgınden gecer mı benım sorunum :D

bende zamaninda basket oynarken parmagimi kirmistim ama kirdigimin farkinda degildim
aradan 7 8 sene gecti bütün parmaklarimi kütletirken o parmaga yapmaya kalktigimda agriyor

ayni sekilde burnumda bir kavga da kirilmis gecen sene haberim oldu kirilip yeniden kaynak yaptigi
sirf bu yüzden senelerdin burundan nefes almakta zorlaniyorum
ama hic kirik oldugu aklima gelmemisti

bence en iyisi doktora git
daha sonra cok gec olabilir
Mesaj tarihi:
Nako said:

Arkadaş kırmıştı ayağını, futbol maçında herif topa vurcak diye yere vurdu :) düştü müştü bağırdı, sonra kalktı devam etti oynamaya şut mut çekmişti yine aynı ayakla, ertesi gün gitti doktora nesi var bu ayağın gibisinden, alçıya aldılar direk.

öldü aq

abi adamın imza ahahah
  • Yeni Oluştur...