Bordomavi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Cuce said: abi zealotlada olurki. mutfaga git, chargala don şarj yaparken hızını alamayıp sana geçirirse ne olacak :D adamda çelik gibi vücut var hani. yazık olmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 adamda 300 yıllık kung fu antremanıda var bşi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 ahah blink yapan zeratul'u düsündüm de ahauh ilginç senaryolar yaratılır. maç izlerken boink! lan hoyt üstüm oturdun yamuk blink atma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 azcik kendinize sayginiz olsun zerg oynayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 pazar omurgasızlar dersine girdiğimden beri içimde bir zerg oynama isteği var. ama ne ne zaman çıkılır onu bilmiyorum. hotkey bilmiyorum çok üşeniyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Az önce oynadığım adam gibi nydus network cıkarsın ilk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Tachikoma said: kerriganın suçu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ProBeLeO Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 maç collosusla izlenir fullhd +++++++ projektör lens var adamda açtımı tüm türkiye izler valla. 3d hemide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 harbi lan QQ pheonix bozulmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 kim bozduysa phoenixi söylesin kızmıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 bozsa bozsa taylan bozmuştur. Cüce'nin phoenixlerine dayanamayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 hayır bide bi arakdasla pvz oynuyoduk göstericektim ona, girdim işcilere baktım öle bekliyolar maviş maviş havada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Cuce said: maviş maviş abi sendeki phoenix sevgisine hastayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 I stalk through the stars. Ögrenilirse çok iyi ünite zerg'e karsı ya, microsunu ögrenirsen mutaları çok üzüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 evet bi tanesiyle 3 muta almışlığım var böyle önünü dönüp geri geri gidiyo ya resmen adamları delirtiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bordomavi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 phoenix >> protoss ırkına yakışmayan, zealotun sürekli dalga geçtiği unit. la saldıracaksan saldır ne kaçıyon habire aaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 kacmıyoki saldırıyo zaten o sırada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bordomavi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Cuce said: kacmıyoki saldırıyo zaten o sırada ama kaçarken saldırıyor. korkak korkak. bi o bide collosus. la bi durun yerinizde de öldürelim :p yani zealot gibi kafalama giremiyorlar. o anlamda dedim zealot kafa bulur bunlarla diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 yalnız hala bozuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 xunn said: I stalk through the stars. Ögrenilirse çok iyi ünite zerg'e karsı ya, microsunu ögrenirsen mutaları çok üzüyorlar. aynen. mutalar kaçarken direk kovalayarak dövüyor. atak yapmaya çalışınca da geri kaçarak vuruyor. her şekilde dövüyor ama karşılık veremiyorsun. direk tecavüz gibi bişey. iyi microyla 3 phoenix 10 mutayı 1dk içinde indirebilir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakas Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Hala düzeltmediler değil mi şu meredi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar