dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 lerzan mutlu, demet akalın gibi berbat türk şarkıcılarını duymamı engelleyen seçici bir filtre sistemim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 bende de tam tersi. en mal şarkıları aklımda tutabiliyorum. this is my curse :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 işeyerek uçak savar düşürüyorum evet.. böyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 ben aniden emo olabiliyorum ortada hiç bişey yokken. sudanlılara filan üzülüyorum sonra da hemen düzeliyorum koyim sudanlılara diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 şu kadını hiç ama hiç beğenmiyorum. hani derler ya gelse işim olmaz yani. http://thesebootsaremadeforstalking.com/wordpress/wp-content/uploads/2009/11/mariah_carey.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 meme? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Wispy said: xunn said: Awareness. Ama bir çok insanda var bu. Bide küçükken duşta elimi hafif kaldırıp damlalar ağmış ben de spider-man'mişim gibi yapardım. Tamam hala yapıyorum. allah belanı vermesin aklıma getirdin ben de yapıyordum bunu. İlk duşta yapayım hatta. ne damlası lan ben bileğimi büküp akan suyun oluşturduğu ince su akımıyla yapıyorum onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 ben havuzda orumcek adam gıbı yapıorm, bole ağı atıyomuş gibi yapıosun yukarı dogru sora ayaklarla ılerlıosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 omg mariah carey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Herşeye yeteneğim olduğunu farkettim 3-5 yıl önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 basketbol oynuyorum, başka benim seviyemde adam yok. ahasdfsdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 nihat doğan fanıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HosH Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 kağıdı ortasından 9 kez katlayabiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 dünyada bir tek benim sahip olduğum bir gitarım var ama düşünene satabilirim (: fender 79' (seri no bitek bende) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Vingthor said: Longshanks said: bi forumda okumuştum her duş aldığında terminator ritual yapan adam vardı. terminator ışınlandığında çıplak yağmur altında falan ya diz çökerek o anı canlandırıyomuş işte sdghlpjoper ama ya garbage de buna benzer konu açmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 penis diyen vardır diye geldim, hayret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asangel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 kalbim çok temiz bişey istiyorum, bişey düşünüyorum en geç ertesi gün karşıma çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 genelimiz çok standartız be.. hani yüzdeye vursan %0.2ye falan ineriz belki. misal solaksan %20ye girmiş oluyorsun.. atıyorum hem solak, hem bilmem ne eğitimli, hem de bilmem ne kanseri olmuş ama iyileşmiş falansan şu anda dünyada yaşayan adamlar içinde 13milyon kişiden birisi falan olabilirsin.. çok standartız lan... her insan uniquemiş.. peh. çok gereksiz, salakça detaylara bakarsan öle çıkar tabii ama önemli kriterlere bakarak "hiçbi bok değilsiniz olm!" diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 yaptıgım şeyleri tek tek sayıp birleştirirsem büyük bi ihtimalle benimle aynı şeyleri bilen ve yapanın çıkması çoook çook zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Bu dünyada herkes bir şey olmaya çalışırken sen hiç ol! Menzilin yokluk olsun. İnsanın çömlekten farkı olmamalı. Nasıl ki çömleği tutan dışındaki biçim değil içindeki boşluk ise, insanı ayakta tutan da benlik zannı değil hiçlik bilincidir. - Şems-i tebrizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 ilk hipsterlardanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coblck Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 nomsaR said: Bu dünyada herkes bir şey olmaya çalışırken sen hiç ol! Menzilin yokluk olsun. İnsanın çömlekten farkı olmamalı. Nasıl ki çömleği tutan dışındaki biçim değil içindeki boşluk ise, insanı ayakta tutan da benlik zannı değil hiçlik bilincidir. - Şems-i tebrizi bakıp bakıp ibret alıyorum. teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laledevri Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Selam, temiz kalbim, saygım, insanları kıramamam. teşekkürler, iyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 bitek sizde olan diyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laledevri Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 en azından paticik dünyasında tekimdir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar