Holy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 ilk defa adını ezberden doğru yazıyorum, ayakların dert görmesin koçum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 okuması ayrı bi dert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 şıvaynşıtayger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 bastiyan şvaynştayger. hatta daha bi hans gibi okuyayim diyorsaniz; şvaynştayga. hatta biz alamanlar şvayni diyoruz ona, daha cok isinize gelebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 elimde olsa 10 TL prim vericem adama, çok büyük katkı yaptı takımına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 ya real madrid allah belanı versin 1 gol lan 1 gol gitti 120 kagıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 handikapı chelsea'ye oynayacaktın abi =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 bastii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 arnold şıvatzeneger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 arsenal tuttu roma tuttu bayern tuttu realden gittik.çok üzülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 honolulu ve birmingham Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Ardeth said: arnold şıvatzeneger abi su ı' yi nie katiosunuz araya, annamiyorum. schnitzel derken de böle şinitzel diyosunuz. halbusi şnitsel o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 hono şerefsizi lig sonuncusundan 4 yemişti tek maç yatmıstım.cok kotu bir takım o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 araya ünlü koymadan nasıl okuyon şn yi ya ben yapamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 yarın mencıstır yenilmezse 362,47 alıyorum. umutlarımı devam ettirdigi icin sivaynsitayger reise tesekurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 vaniLLe said: Ardeth said: arnold şıvatzeneger abi su ı' yi nie katiosunuz araya, annamiyorum. schnitzel derken de böle şinitzel diyosunuz. halbusi şnitsel o. şinitzeli i'siz telafuz et sana 5 tane sakız vercem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 vaniLLe said: Ardeth said: arnold şıvatzeneger abi su ı' yi nie katiosunuz araya, annamiyorum. schnitzel derken de böle şinitzel diyosunuz. halbusi şnitsel o. alman koylusu gibi degil, okudugumuz gibi yaziyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Ardeth said: vaniLLe said: Ardeth said: arnold şıvatzeneger abi su ı' yi nie katiosunuz araya, annamiyorum. schnitzel derken de böle şinitzel diyosunuz. halbusi şnitsel o. şinitzeli i'siz telafuz et sana 5 tane sakız vercem basit ki. simdi ş'den n'ye hizla atlican ve atlarken ş'leri uzat. o zaan i'ye gerek kalmiyo. şiii demicen yani şşş dicen. cok güzel anlattim bence. -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 şonotzol okudum ben i siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 bence bildigin uydurdun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 tavuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 vaniLLe said: Ardeth said: vaniLLe said: Ardeth said: arnold şıvatzeneger abi su ı' yi nie katiosunuz araya, annamiyorum. schnitzel derken de böle şinitzel diyosunuz. halbusi şnitsel o. şinitzeli i'siz telafuz et sana 5 tane sakız vercem basit ki. simdi ş'den n'ye hizla atlican ve atlarken ş'leri uzat. o zaan i'ye gerek kalmiyo. şiii demicen yani şşş dicen. cok güzel anlattim bence. -_- kendini kandırma herşekilde arada bir i oluyor sadece şlerin fazlalığı ve hızı ile örtüyorsun onu. yahu yanında sesli harf olmadan bir tek ğ okunuyor zaten o da ğğğğğğğğ diye. senin dediğinle şşşşıntzel gibi bişey diyosun diye. anca fedenin dediği gibi olabilir, tavuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Red said: ya real madrid allah belanı versin 1 gol lan 1 gol gitti 120 kagıt real madrid gol yemeden kazanır, ilk golü real madrid atar, maç sonucu real madrid, real madrid real madrid reaaarrghh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar