Holy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 ilk defa adını ezberden doğru yazıyorum, ayakların dert görmesin koçum
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 bastiyan şvaynştayger. hatta daha bi hans gibi okuyayim diyorsaniz; şvaynştayga. hatta biz alamanlar şvayni diyoruz ona, daha cok isinize gelebilir
Holy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 elimde olsa 10 TL prim vericem adama, çok büyük katkı yaptı takımına
Red Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 ya real madrid allah belanı versin 1 gol lan 1 gol gitti 120 kagıt
Holy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 handikapı chelsea'ye oynayacaktın abi =/
Red Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 arsenal tuttu roma tuttu bayern tuttu realden gittik.çok üzülüyorum
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Ardeth said: arnold şıvatzeneger abi su ı' yi nie katiosunuz araya, annamiyorum. schnitzel derken de böle şinitzel diyosunuz. halbusi şnitsel o.
Red Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 hono şerefsizi lig sonuncusundan 4 yemişti tek maç yatmıstım.cok kotu bir takım o
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 araya ünlü koymadan nasıl okuyon şn yi ya ben yapamıyor
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 yarın mencıstır yenilmezse 362,47 alıyorum. umutlarımı devam ettirdigi icin sivaynsitayger reise tesekurler.
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 vaniLLe said: Ardeth said: arnold şıvatzeneger abi su ı' yi nie katiosunuz araya, annamiyorum. schnitzel derken de böle şinitzel diyosunuz. halbusi şnitsel o. şinitzeli i'siz telafuz et sana 5 tane sakız vercem
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 vaniLLe said: Ardeth said: arnold şıvatzeneger abi su ı' yi nie katiosunuz araya, annamiyorum. schnitzel derken de böle şinitzel diyosunuz. halbusi şnitsel o. alman koylusu gibi degil, okudugumuz gibi yaziyoruz.
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Ardeth said: vaniLLe said: Ardeth said: arnold şıvatzeneger abi su ı' yi nie katiosunuz araya, annamiyorum. schnitzel derken de böle şinitzel diyosunuz. halbusi şnitsel o. şinitzeli i'siz telafuz et sana 5 tane sakız vercem basit ki. simdi ş'den n'ye hizla atlican ve atlarken ş'leri uzat. o zaan i'ye gerek kalmiyo. şiii demicen yani şşş dicen. cok güzel anlattim bence. -_-
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 vaniLLe said: Ardeth said: vaniLLe said: Ardeth said: arnold şıvatzeneger abi su ı' yi nie katiosunuz araya, annamiyorum. schnitzel derken de böle şinitzel diyosunuz. halbusi şnitsel o. şinitzeli i'siz telafuz et sana 5 tane sakız vercem basit ki. simdi ş'den n'ye hizla atlican ve atlarken ş'leri uzat. o zaan i'ye gerek kalmiyo. şiii demicen yani şşş dicen. cok güzel anlattim bence. -_- kendini kandırma herşekilde arada bir i oluyor sadece şlerin fazlalığı ve hızı ile örtüyorsun onu. yahu yanında sesli harf olmadan bir tek ğ okunuyor zaten o da ğğğğğğğğ diye. senin dediğinle şşşşıntzel gibi bişey diyosun diye. anca fedenin dediği gibi olabilir, tavuk.
radagast62 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Red said: ya real madrid allah belanı versin 1 gol lan 1 gol gitti 120 kagıt real madrid gol yemeden kazanır, ilk golü real madrid atar, maç sonucu real madrid, real madrid real madrid reaaarrghh...
Öne çıkan mesajlar