Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Cinsel İstismar Çocukların Ruh Sağlığını Bozmaz"

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mahkeme, bir çocuğuğa cinsel istismarda bulunan Ensar Vakfı Eski Şube Başkanı Zekai İşler’e 15 yıl hapis verdirecek ‘nitelikli cinsel istismar’ maddesini neden uygulamadığını ve ‘iyi hal’ indirimi yaptığını şöyle açıkladı: “Kızın ruh sağlığının istismar nedeniyle mi yoksa basında çıkan haberlerden dolayı mı bozulduğu konusunda şüphe var!”

http://www.milliyet.com.tr/travmanin-nedeni-basin-da-olabilir-/guncel/haberdetay/27.09.2010/1294028/default.htm

Siyasi iktidar mahkemeleri hayırlı uğurlu olsun.

Hakimlere kadı desek artık ?!
Mesaj tarihi:
tacizle ilgili bir haber okumustum.gerçi sürekli okuyoruzda.en son aklımda kalan tam hatırlamamakla birlikte şöyle bişidi galiba

herifin biri tecavuz etmeye calısıo.ama bişi oluo yapamadan yarım bırakıo.yakalandıgı zaman serbest bırakılıo

özetle böyle bi haberdi :)
Mesaj tarihi:
benim temennim bu işi yapanların dişi yakınlarına aynısı olsun. bakalım nasıl tepki veriyorlar. bu kararı veren kişinin karısı filan hiç mi sen ne biçim karar veriyosun be adam demiyor. cinsdaşını savunmuyor. ne garip.
Mesaj tarihi:
koskoca Ankara tıp fakültesi raporunda bedensel ve ruhsal hasar var denilmesine rağmen yargıdan boyle sonuç çıkması siyasidir.

edit: yorumumu sildim... nasılsa benzer bu olayları yaşıcaz daha
Mesaj tarihi:
Ya referandum geçeli ne kadar oldu. Daha resmi gazetede falan yayınlanması gerekmiyor mu değişikliğin vs. Herkes yargı gg demiş. Ne ara yapıldı atamalar ?

Hukuk sistemimiz tırt.

Adam gidip tecavüz edip öldürüyor. Mahkemede boynunu büküp pişmanım diyor efendi efendi dinliyorsa hakimi 1/3'ü mü ne iniyor cezanın "iyi hal"den.

Bu hiç ceza almamış daha da komik. Gidip demet akalına hakaret edeni, baklava çalanı hapse koyarız ama. Sonra da hukuk devleti diyoruz adına. Cool story bro.

Ha bir de müsmlümanım diye geçinen, islamı söylemlerle kurulmuş bir vakfın mensubunun da böyle şeyler yapması...
Mesaj tarihi:
@Wispy: Onların İslam'ına göre 9 yaşındaki kızla evlenebilirsin, kızın seçme hakkı da yok zaten. Kadınlar hayvanlardan daha alt sınıf falan. Onların yapması şaşırtıcı değil yani. Adamlar okuduklarından onu anlamışlar, yada şeyhleri öyle tembihlemiş heralde :/
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

... Kadınlar hayvanlardan daha alt sınıf falan. Onların yapması şaşırtıcı değil yani. Adamlar okuduklarından onu anlamışlar, yada şeyhleri öyle tembihlemiş heralde :/

(tu)
Mesaj tarihi:
Zaten onlarin uyguladigi dinin islam dini ile uzaktan yakindan alakasi yok ki. Siradan bir hristiyanin bile bu arap/iran ve onlarin benzeri dinini uygulayanlardan daha cok sevabi vardir.
Mesaj tarihi:
Ben de İslam öyle demedim zaten işte, onların İslam'ı öyle deidm. Onların yorumu anlamında. Peygamberin küçük kızla evlenmesi olayı ve yaşı hakkındaki tartışmalar vs. vardı öyle bir olaylar hatırlıyorum. Da yani keşke kendileri okusalar mealini de daha bi insanca yaşasalar
Mesaj tarihi:
"mağdurenin ruh ve beden sağlığının uğradığı cinsel istismar eyleminden mi yoksa şikayetçi olduktan sonra yaşadığı gelişmeler, ulusal basının mağdure üzerinde yarattığı etki ve baskılar ile mi meydana geldiği hususunda şüphe oluşmuştur"

bu nasıl bir yaklaşım lan? demek cinsel istismarın nitelikli olması için kızın delirmesi lazım ki o zaman durup "vay be adam ne nitelikli taciz etmiş aslanım benim" diyebilesin.

yüzüncü kez söylüyorum mallık bedava bu ülkede halbuki ücrete tabi tutulsa hiç böyle olmayacak
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...