Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi Din'e İnanıyor Ya Da İnanmıyorsunuz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Black-ice said:

dinsiz nedir ben onu anlamadım?
ateizm var, deizm, panteizm falan var. ateizm değil de bunların hepsi tanrı inancı içermesine rağmen dinsizlik zaten. eh hadi onları geçtim ateizm var en başta.

dinsizlik nedir orda ek olarak? bilmediğim daha derin bir çeşit ateizm falan mı?

hayır mesela adam deisttir, dinsizim diyordum lakin tanrıya inanıyordur gider deizm işaretler.
dinsizi işaretleyenler niye işaretledi. hangi dinsizlik tipine inanacaklarına karar veremeyenler mi?

bunu söylüycektim ben de, black benim yerime yazmış.

o değil de, ciddi ciddi bu forumda müslüman veya ateist/deist ötesinde üyelerin olduğuna inanmıyorum. varsa bile 1 veya 2 kişidir, onlar da "diğeri" seçeneğini işaretlesin işte. ardeth "araştır da gel" felan demiş veya stimpak, de neyi araştırcak. laf olsun diye profiterol tapıcısı felan yazmayacaktı herhalde.

vaniLLe said:

simdi bisi derdim de....
bence ben din icerikli konulara yazmamaliyim, sonra.. ''inanmiyosan da saygi duy''lar falan basliyo =(

yani "illa laf sokacam arkadaş" modu mu olcak
Mesaj tarihi:
vaniLLe said:

simdi bisi derdim de....
bence ben din icerikli konulara yazmamaliyim, sonra.. ''inanmiyosan da saygi duy''lar falan basliyo =(

Eleştirinin/Atıfın dozunu kaçırmazsan kimse birşey demezki :p
Mesaj tarihi:
ben de cthulhu cult'ındanım. aynı zamanda deistim.
multiclass hesabı, experience düşüyormuş herhalde ama bir şekilde ikisini idare ediyorum.
seçeneklerde sadece deist olunca deist seçtim.
  • Yeni Oluştur...