Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Din dil ırk ayrımı yapmayın ulan pis zenciler!
Bone Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Black-ice said: dinsiz nedir ben onu anlamadım? ateizm var, deizm, panteizm falan var. ateizm değil de bunların hepsi tanrı inancı içermesine rağmen dinsizlik zaten. eh hadi onları geçtim ateizm var en başta. dinsizlik nedir orda ek olarak? bilmediğim daha derin bir çeşit ateizm falan mı? hayır mesela adam deisttir, dinsizim diyordum lakin tanrıya inanıyordur gider deizm işaretler. dinsizi işaretleyenler niye işaretledi. hangi dinsizlik tipine inanacaklarına karar veremeyenler mi? bunu söylüycektim ben de, black benim yerime yazmış. o değil de, ciddi ciddi bu forumda müslüman veya ateist/deist ötesinde üyelerin olduğuna inanmıyorum. varsa bile 1 veya 2 kişidir, onlar da "diğeri" seçeneğini işaretlesin işte. ardeth "araştır da gel" felan demiş veya stimpak, de neyi araştırcak. laf olsun diye profiterol tapıcısı felan yazmayacaktı herhalde. vaniLLe said: simdi bisi derdim de.... bence ben din icerikli konulara yazmamaliyim, sonra.. ''inanmiyosan da saygi duy''lar falan basliyo =( yani "illa laf sokacam arkadaş" modu mu olcak
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 vaniLLe said: simdi bisi derdim de.... bence ben din icerikli konulara yazmamaliyim, sonra.. ''inanmiyosan da saygi duy''lar falan basliyo =( Eleştirinin/Atıfın dozunu kaçırmazsan kimse birşey demezki :p
Bone Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 ben de cthulhu cult'ındanım. aynı zamanda deistim. multiclass hesabı, experience düşüyormuş herhalde ama bir şekilde ikisini idare ediyorum. seçeneklerde sadece deist olunca deist seçtim.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 ateistle dinsiz aynı değil mi lan daha neye inanmadığımı bilmiyorum =(
aquila Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Estel_Anorien said: ben budistim. ehaehu. bu herif gercekten budist olduguna inaniyo mesela.
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 GwindonSurion said: ateistle dinsiz aynı değil mi lan daha neye inanmadığımı bilmiyorum =(dinsizin hakkından gelen ateist oluyor
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 niye gözlerim elhamdülillah müslümanım seçeneğini aradı
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 ramazanda içmemek çogzel bişey. pele yaşasaydı o da namaz kılardı. diğer dinler bence kokuyolar.
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 evet neden elhamdulillah ateistiz yok? dinime küfreden ateist olsa
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 valla dediğim gibi diğer dinler kokuyor. ben bele mutluyum ^^ insan kendiyle karışık oluyor.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Longshanks said: GwindonSurion said: ateistle dinsiz aynı değil mi lan daha neye inanmadığımı bilmiyorum =(dinsizin hakkından gelen ateist oluyor ee ben hangisi olacam şimdi
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 siz de "ama bir güç var abi" diyenlerdenseniz bizimle kalın
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Bu anketlere çoklu seçim gelsin karışıklık düzelsin!
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Dinsiz diye bi şık eklendiğine göre İmansız, Allahsız, Kitapsız, Kafir ve Zındık şıkları da eklenmeli diye düşünüyorum
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 aman banane msj kutumu boşalttım bu arada
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 aslında tek 1 tane din var ve kimse farkında değil.
mardox Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 scientology koymamışsın... günlerin sayılı.
Öne çıkan mesajlar