Bone Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 10 yıl sonra ortaokul arkadaşlarını görmek ilginç olmuş. neredeyse hiç değişmemişler. palavracı yine palavralar sıkıyor lan. çok geniş olmadı ama olsun. onun dışında "niye o fırsatı kaçırmışım lan" diye bir düşünce de geldi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 sümüklü kızlar taş gibi mi olmuş? genelde öyle oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 yok zaten bir kız geldi de, o da ortaokulda da fena değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 gay misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 facebukun yok mu ? ne bilim ortaokul arkadaşlarını çoktan bulmuş olman gerekiyordu yada onlar seni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 facebooktan bulduk da buluşma diyorum ben, ilk defa oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 ortaokulda 2 sene yanyana oturdugum cilveleştiğimiz kız beni hatırlamamıstı.ben orda kapattım ortaokul defterini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 lisede 2 sene beraber oturdum kiz beni tanimadi (tanimamazliktan geldi) ben napiyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Bu ne be?! Loser forumuna döndürmüşünüz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Red said: facebukun yok mu ? ne bilim ortaokul arkadaşlarını çoktan bulmuş olman gerekiyordu yada onlar seni :) Beni hala görüştüğüm tek kişiyi aratıp öyle yakalamışlardı 'ilkokul' arkadaşlarım, sırf onların bokuna facebook açtım. Bi yandan çok iyi oldu 18-19 kişilik ilkokul tayfası ile kim görüşebilmiştir ki =D ama keşke açmasaydım facebook falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar