Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İçki ve sarhoşluk problemi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
gilbeysi tek basıma içtim ve bende sarhoşluk namına hiçbirşey olmadı.

bence sen bi ergensin ve sarhos oldugunu bile farketmemişsin.
sonra bana bişey olmadı bık bık
Mesaj tarihi:
laledevri said:

Samim said:

ben çok içiyorum ama sarhoş olmuyorum konusu bu klasik liseli.

Selam,
böyle ucuz iftiralarla gelmeyin üstüme, o çok beğendiğiniz incisözlük terimlerini oralarda kullanmaya devam edin.
yaşım 25 liseyi bitireli 8 sene oldu.
teşekkürler, iyi forumlar.

you can take the man out of lise, but you cant take the lise out of the man.
Mesaj tarihi:
aquila said:

laledevri said:

Samim said:

ben çok içiyorum ama sarhoş olmuyorum konusu bu klasik liseli.

Selam,
böyle ucuz iftiralarla gelmeyin üstüme, o çok beğendiğiniz incisözlük terimlerini oralarda kullanmaya devam edin.
yaşım 25 liseyi bitireli 8 sene oldu.
teşekkürler, iyi forumlar.

you can take the man out of lise, but you cant take the lise out of the man.

I lold.
Mesaj tarihi:
yav said:

amerikada böyle sarhoş olmayan biri varmış sonra bu adamın doğuştan 4 böbrekli olduğunu anlamışlar

böyle bi haber vardı

o adamın olsa olsa 4 topu olur
Mesaj tarihi:
geçen gün arkadaşlarla rakı balık yaptık 6 kişiydik. diğer 5 kişi 1 70 lik içti kafayı buldular, bense 1 70lik içtim üzerine 5 bira daha içtim ve çakırkeyfliğin yanından geçmiyordum. bunu kendime yediremeyip hemen geliyorum dedim, 2 adım ötedeki alsancak devlet hastanesi acile gidip hemşireden saf alkol vermesini rica ettim ve 50lik saf alkolü kafaya diktim, arkadaşların yanına dönerken yine bir şey olmadığını farkettim ve yol üstündeki bir bara oturdum.

amacım en kısa süre içinde bol bol shot yapıp kafayı bulmaktı. 7-8 shottan sonra cebimde 5 kuruş para kalmamıştı ve kafamda hala bir gram sarhoşluk yoktu. o sırada yanımda oturan seksi hatun "iyi içicisin sanırım, bundan sonrakiler benden olsun" dedi ve beraber 15'er tekila shot götürdük. (hatun bir 10 tanesini göğüslerine boca etti sadece) daha sonra onun 2 erkek ve 5 kız arkadaşıyla beraber bir eve geçtik ve parti başladı.

gece boyunca diğer erkekler 1 kerede iptal olurken, en son ben 6 kızla bir başıma kalmış, 28. seferden dönüyordum. kızların hepsinin haşadı çıkmıştı ve tek tek oldukları yerde sızıp kaldılar gülen suratlarla. bense kafamı koyup 20 dakika sonra uyandım ve biraz önce eve geldim. ha onu unutmuşum günde 20 dakika uyuyorum bu arada. bu da öyle sıradan bir günüm işte.
  • Yeni Oluştur...