Overseer Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Vingthor said: komik mi şimdi bu? komedi değil drama http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=yusuf%20%C3%BC%C3%A7lemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Lotr dedim ama dollarsa da içim gitmedi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 sigara telefon anahtarlık (ateşi sokaktaki dayılardan temin edebiliyorum bu üçü olmazsa olmaz) sarı kırmızı turuncu turuncu iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 toy story Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 fede said: http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMjAyODQ3Nzc4N15BMl5BanBnXkFtZTcwODQ3MTc0MQ@@._V1._SY314_CR8,0,214,314_.jpg http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMjE3NDQ2NzUyOF5BMl5BanBnXkFtZTYwODA2NDc5._V1._SY314_CR0,0,214,314_.jpg http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTM1MTE1NTM0M15BMl5BanBnXkFtZTYwOTc5MjA5._V1._SX214_CR0,0,214,314_.jpg +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Back To The Future Star Wars GodFather Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Absolut said: Back To The Future Star Wars GodFather Buradan Godfather'ı çıkarıp; Bourne, Lord of the Rings ve Dollars serisini de buna ekleyebiliriz. Neden mi? Çünkü iyi bir üçleme olması demek, üç filminde birbirini aratmayacak kalitede olması, ya da aralarında kalite farkları olması fakat çıtayı sürekli yükseltmiş durumda olması gerekir. Back to the Future filmlerini ele alalım, her film birbirinden kaliteli ve birbirine öyle güzel bir biçimde bağlantılı ki tam bir serinin parçası olduğunu hissedebiliyorsunuz. Star Wars'ın orjinal üçlemesi ki keza öyledir, çıta sürekli yükseldiği gibi kalitede bir bozulma olmamış, üstüne üstlük anlattığı hikaye daha kaliteli bir hal almıştır. Aynı şekilde Dollars ve Bourne serisi mesela çıtayı yükselten serilere iyi bir örnek olarak görülebilir. İki serinin de ilk filmi iyi sayılabilecek yapıtlarken ardından gelen filmler, çıtayı sürekli yükseltmiş ve hatta beklenenin çok üstünde finallerle seriyi bitirmişti. Lord of the Rings serisi de mesela baştan sona bir kalite tutturmuş harika bir seridir. Ha şimdi gelelim Godfather'ı niye listeden çıkardığıma, çünkü Godfather 1 ve 2 ciddi anlamda her ne kadar kusursuz olsalar bile rezalet diye adlandıracağımız bir üçüncü filme sahiptir. Çok kötü bir final, çok kötü bir üçleme filmi olmuştur ki bu yüzden bu benim listemde "SERİ" yada "ÜÇLEME" olarak yer almaz. Yine de şunu söylemek isterim ki, Godfather'ın ilk iki filmi benim gözümde birçok başarılı üçlemeden daha büyük yere sahiptir. Aynı şekilde Terminatör'de bu listeye giremez :) Indıana Jones ise 4. filmin gelmesi ile zaten üçleme olmaktan çıktı, tıpkı Hannibal serisi gibi, Alien gibi Matrix, Pirates of the Carribean ve Mad Max üçlemeleri de içinde sadece tek filmi iyi olan başarısız üçlemelerdir bence, Hayat böyle yani asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 LOTR cocuk romanı yav yapma etme. Yani guzel film iyi film ama en iyiler dediginde biraz tırt kacar :P hele de GodFather serisine kıyaslamak hata bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Recep İvedik 3lemesinin listede olmaması hayal kırıklıgı yarattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 1- terminator (ikileme sayıyorum ama ikisi bile yeter) 2- dollars 3- back to the future 4- die hard 5- lord of the rings empire dergisinin listesi bayağı fasafiso olmuş, x-men terminator'ün üstünde filan. matrix'in de ilk filmi ne kadar iyiyse kalanı o kadar başarısız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 acıkcası bakıyorum, listeye lotr hepsini dövüyor. tabi bunu büyük ölcüde kitaplara borclu. hoş kaynak malzeme ne kadar öküzse uyarlamayı adam gibi yapmak o kadarda zor oluyor, haliyle filmde calısan herkezin hakkını teker teker vermek lazım. lakin indiana jones, starwars, back to the future bunlar cok süper seriler. hem sinemaya yenı tatlar katan, hem unuttuğumuz teknikleri akımalrı bize tekrar hatırlatan. bir yandada cok cok cesur filmler. öle cok pop gelebilirler su anda ama biraz kazınca oha adam neler yapmış diyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 burtonesk said: ben 3 renk üçlemesinden sadece beyazı seviyorum diğerleri fenalık geçirtiyo bana. düz kadın yorumu. beyazmı beyaz en bayık be, bi mavi güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Cuce said: lakin indiana jones, starwars, back to the future bunlar cok süper seriler. hem sinemaya yenı tatlar katan, hem unuttuğumuz teknikleri akımalrı bize tekrar hatırlatan. bir yandada cok cok cesur filmler. öle cok pop gelebilirler su anda ama biraz kazınca oha adam neler yapmış diyor insan. Bu üç serinin sinemaya kazandırdıklarından çok, insanların kafa yapısına katkıları, etkileri zaten şuan tartışılan bir konu, özellikle Indıana Jones ve Star Wars filmlerinin çıktıkları dönem verdikleri mesajlar ile hem toplumu bilinçlendirmesi, hemde bilgilendirmesi sayesinde birçok kesimin ona göre hareket etmeye başladığı bilinen bir gerçek Bu yüzden Lucas'a saygımız sonsuz olsa da, artık birşeylere elini sürmesini istemiyorz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 yıl - üçleme babında bakarsak açık ara Star wars tabi. sonra da alien benim için. yeni dönemde lotr olabilir, matrix olabilir ama intikam seriside çok başarıydı. kimse (tüm postları okumadım) dememiş gibi. herşeye rağmen ben oyumu hannibal serisine verdim. hannibal serisinin hannibal filmini ne kadar az başarılı bulsamda red dragon ve silence of the lamp efsanedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 ayrıca hababam sınıfı da listede olabilirdi... :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 fede +1 sonra lotr sonra mad max bunları sevmeyen ölsün pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 karasüvari said: Ha şimdi gelelim Godfather'ı niye listeden çıkardığıma, çünkü Godfather 1 ve 2 ciddi anlamda her ne kadar kusursuz olsalar bile rezalet diye adlandıracağımız bir üçüncü filme sahiptir. Çok kötü bir final, çok kötü bir üçleme filmi olmuştur ki bu yüzden bu benim listemde "SERİ" yada "ÜÇLEME" olarak yer almaz sen dostum, artık ölü bir adamsın. elbet birgün bir yerlerde denk geliriz seninle. sana mafya usulü infazı uygulamalı gösterecem. yükselmek için her türlü rezaletin altına imza atan bir adamın kızı ve yeğeni arasındaki ilişkiyi kendince ahlaki nedenlerle reddederken yıllarca başkalarına yaptığı şekilde oğlunu kaybetmesi, o kadar paranın ve gücün sahibi bir adamın ilk evliliğini yaptığı ve aslında herşeyin başladığı küçük bir köyde tek başına aciz bir ihtiyar olarak ölmesi... bu seri için bundan daha anlamlı bir son düşünemiyorum. ha diğer filmlerdeki gerçekçiliğin yanında son film fazla sembolik anlatımlar içerse de gerçek budur ve sana hala çok kızgınım. sen bittin olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 1 2 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Vingthor said: hala lotr'yi starwars'dan daha çok beğenen insanlar var. yıl kaç oldu hatırlamıyorum en son Bu noktada işe duygular karışıyor, bir de star wars 3leme değil :P Lotr'u seçtim ben de ama daha iyi çekilebilirdi fikrine de katılıyorum, yetmez ama evet gibi birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 lotr sw jurassic park Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 terminatör 2 diğerleri yaramaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 deadwoll said: Vingthor said: hala lotr'yi starwars'dan daha çok beğenen insanlar var. yıl kaç oldu hatırlamıyorum en son Bu noktada işe duygular karışıyor, bir de star wars 3leme değil :P Lotr'u seçtim ben de ama daha iyi çekilebilirdi fikrine de katılıyorum, yetmez ama evet gibi birşey. sw eski üçleme ve yeni üçleme olarak ayrılıyor. ama sw>>>lotr hani.. lotr kitaptan dolayı iyi bir film serisi. sw ise -wuuuuu!- cidden iyi bi seri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 sw'nin son üçlemesine sinemada gittim, inanılmaz da severim sw'yi ama sinema salonunda lotr'den aldığım zevki hiç bi film bana yaşatmadı. ki abartısız en az 300-400 filme falan gitmişimdir sinemada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 begeniyorum diye dusundugum tum uclemelerin bi filmine bi yerden camur surebiliyorum ama toy story e bi turlu kiyamiyorum, o yuzden oyum toy story e gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar