Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 şimdi trial wow accountu açtım onla oynuyorum diyelim beğendim ben wowu devam edicem yaw şimdi bunun bissürü böyle ek paketi falan çıktı onların hepsini almam mı gerekicek? 15 euroymuş trial accountu full yapmak üstüne başka ne paralar ödicem falan. hiç bilmiorum. nooba yardım lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 World of Warcraft World of Warcraft: The Burning Crusade World of Warcraft: Wrath of the Lich King İlkiyle level 60 ikincisi ile level 70 son ek paketlede max level olan 80'e ulaşıyorsun. 2 aya kadar yeni ek paket çıkacak Cataclysm adı altında, level sınırı 85'e çekiliyor. hepsinin keylerini tek tek Dynun'dan alabilirsin. Toplam 75 liraya falan geliyor. İyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 peki şimdi triali full yaptım diyelim oynayamıyormuyum öyle bilmem kaç levela kadar fln bile illa almam mı lazım yani çünkü bişi demior sitede 15 euro ver full olsun diyor bi tek:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 yani çünkü oynayabiliosam şu salak trialle oynamim 30 milyonu verim de adam gibi oynim paso download yapıo bu oynarken :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 arkadaşım para vermedin diye mi download yapıyo sanıyosun sen ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 blizz diyo "fakir bu oyunu almamış kesin neti kotalıdır oyunu almazsa bişeyler indirtelim de kotası bitsin şerefsizin" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 bildiğim kadarıyla trial client böyleymiş oyuna giriyosun char açıon 2 adım atıyosun oyun duruo bişey yüklüo. yaratığa dalıyosun yaratığı yüklüyo falan. başında yaptığı patchleri falan demiyorum tabii ki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 mulgear duble fail olmuş olman lazım, çünkü eğer parasını verdiğimde kuracağım client ormanda yaratık öldürürken oyunu pause edip patch yapıcaksa hiç oynamıyım ben bu oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 masq ın dediği gibi hesabını world of warcraftt classic alarak normale çevireceksin sonra, the burning crusade ve wrath of the lich king alarak accontun statüsünü upgrade ediyorsun. bunların hepsini tek bir paketde alabilirsin, ya da level 60 a kadar classic, 60 olunca tbc alır 70e dayarsın, 70 olunca wotlk alırsın 80e dayarsın, download işi içinde onu yaptırır sana çübkü yakında patch geliyor oyuna blizzard her zaman patch gelmeden önce dosyaları bilgisayarına haftalar önceden indirtir ki patch gelince serverlara yığılmma olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 ehuh yok öyle bişey :) senin hangi paketleri satın alıp almadığına bakmıyo blizzard, o yüzden yeni patch çıktığında direkt olarak indiriyor. şu aralar cataclysm patchi geliyor, onu indiriyodur. trial hesabını da fule çevirme dediğin, vanilla wow almak işte. ilk paketi satıyo sana. o paketle de maksimum lvl 60 olursun, bir ay da bedava gelir alırsan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 teşekkür ederim öğrenmek istediğim buydu. yalnız hala anlamadınız benim dediğimi:D benim bildiğim bi mmo patch çeker baya evet ama oyunu açmadan çeker hatta patcher açılır oyunu açınca oyun yerine. ben onu demiyorum işte bu oyun paso bişey çekio derken. şimdi trial accountda oyunu oynarken yapıo patchi. gidion ormanda dolaşıon duruo oyun patch yüklüp 15 megabayt mesela ufak ufak böyle. bu trial clientte olan şey sadece bildiğim kadarıyla. yani bildiğimiz o patch yüklüo demiyorum oyun esnasında yüklüo? hatta sitede şöyle diyor free trial client is a streaming client it updates while you are playing cart curt.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 The trial versions of World of Warcraft below are for use only with Trial Accounts. New players can download this streaming version of the game-client which will allow them to jump quickly into the game while additional content is downloaded in the background. işte bu olay. trialler için oyun böyle siz oynamadıgınız için hiç trial bilmior olmalısınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 client'ın acc ile bi alakası yok diye bilioyurum. 4.0.1. patch'i çekiyosundur. Git birinden Wotlk dvd'si bul. temiz kurulum yap. Wotlk ile 3 patchine kadar yüklüyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 abi patch çekmiyo:) şöyle söyliyim anlıcanız 15 megabaytlık bi wow çektim ben direk oyuna girdim.-üstüne bi 12 megabayt patch yaptı:)- 15 megabaytlık bi clientle düşünün yani:D. kalanını oynarken çekio arkaplanda işkenceyi düşünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Stream client işte neyi kasıyorsunuz? Adam tutupda sana birden 10gb ı indirtmiyor (boyutu herneyse). "Kardeşim sen yeni oyuncusun. Dur ben sana hepsini birden indirtmeyim. Sen oynarken, oynadığın haritaları, gördüğün setleri vs. parça parça indirteyimki hemen başla oyunda bir yandan insin" blackice wow viki ye gir. Orada oyun paketlerinin ve patchlerinin mirror adresleri var. Oradan indirip kurarsın. Oyunun tamamını birden kurmak istiyorsan. Verilen bağlantılardaki patch isimlerine dikkat etmeni öneririm. Ayn patch 3-4 kez verilmiş olabiliyor. Yada Bir tanesini paket yapmışlar, içnde 6 tane patch dosyası felan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 oh sonunda biri beni anladı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Blizz.in yeni sistemi, patch çekerken oynayabilsin insanlar, beklemesinler diye getirdiler. Milletin kafasının karışmasının nedeni de şu aralar 4.0.1 çıkıyor işte 10gb civarı bir patch toplamda parça parça indiriyor client, oynarken ya da oyundan çıktıktan sonra. En hesaplı şöyle olur senin için wow, trialle 20 lvl yaparsın, sonra vanilla yüklersin, 60 yaparsın; eğer zevk alıyorsan oyundan TBC kurarsın 70 olur, 70'e de dayanınca 80, 85 yardırırsın. Hem para cebinden bir kerede çıkmamış olur hem de hiç bir kaybın olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 GW'de vardı bu olay. oynadıkca world tamamlanıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 mulgear6 said: arkadaşım para vermedin diye mi download yapıyo sanıyosun sen ahah mulgear6 said: blizz diyo "fakir bu oyunu almamış kesin neti kotalıdır oyunu almazsa bişeyler indirtelim de kotası bitsin şerefsizin" dalga geçmiş bi de (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 aynı başlığı ben açıcaktım. bilgisayarımda 3.3.5a sürümü yüklü şu anda, orijinal değil tabi.. şu anda sadece bi yerden wotlk key alsam yeterli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 yeni başlıyorsan classic key alman lazım önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 deneme hesabı açmıştım geçen gün, key alıp devamını getirmek istiyorum. yeni başlayan biri için hangi sunucuyu önerirsin? ya da paticik üyelerinin ağırlıkta olduğu bi sunucu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hat Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 mulgear6 said: arkadaşım para vermedin diye mi download yapıyo sanıyosun sen ahah mulgear6 said: blizz diyo "fakir bu oyunu almamış kesin neti kotalıdır oyunu almazsa bişeyler indirtelim de kotası bitsin şerefsizin" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 soulberry said: aynı başlığı ben açıcaktım. bilgisayarımda 3.3.5a sürümü yüklü şu anda, orijinal değil tabi.. şu anda sadece bi yerden wotlk key alsam yeterli mi? Orjinal değil derken? Kimse wowun sahtesini yapmadıki. Indirdiğin yerlere güvenmiyorsan baştan indir zaten. + 3 paket var. 3 ünüde satın almak zorundasın (3 ünün toplam fiyatı zaten 1 oyun kadar. Ben 40$ ödemiştim internetden almıştım. + ilk ay ücretsiz ilk paket keyinden gelen bir olay) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 demek istediğim rapidshare üyeliğim var, rapidshare linklerini bulup son sürümünü indirdim ve yamalarını kurdum. "orijinal değil" derken kastettiğim buydu. bilgisayar ve internet hakkında epey bilgim var. özel sunuculardan birine girdim ilk, sarınca da deneme hesabı açtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar