Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kredi kartı çıkarmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam,

kredi kartı çıkarmak istiyorum ve hangi bankadan çıkarmalıyım buna karar veremedim.
kartı genelde internet üzerinden alısverişler için kullanıcam.
iyisiyle kötüsüyle her kartın kendine has özellikleri olduğunu biliyorum.
bu çerçevede bana şu bankadan şu kartı alman en iyisi olur diyebileceğiniz bir öneriniz var mı ?

teşekkürler, iyi forumlar.
Mesaj tarihi:
İnternet üzerinden kullanacaksan sanal kart kullan. Ben garanti sanal kartını kullanıyorum, kart ücreti falan yok, hesabından kartına para aktarıyorsun kartın limiti o oluyor, bir nevi banka kartı yani.

edit: taksit maksit olayları olmuyor gerçi sanırım benim bahsettiğim kartta. Ama onun için de bonus sanal kart var. O da elindeki herhangi bir bonus karta bağlı çalışıyor kredi kartı gibi limit belirliyorsun ona da.
Mesaj tarihi:
Selam,
bulaşma diyorsunuz da bu zamanda taksitle neyi almak istesek illaki bi kredi kartı gerekiyor.
eskiden olduğu gibi seneti imzalıyım her ay fatura kesilsin olayı kalmadı dolayısıyla bi kart şart.

sanal kart olayını tam bilmiyorum ama internetten kullanmaktan bahsederken sadece internet olacak demek istemedim.
genellikle internet.
olur ya gider media markttan birşeyi taksitle almam gerekir o zaman patlarız :)
Mesaj tarihi:
İlk kez çıkaracaksan bence otur ve bir kez daha düşün derim. İnternette zaten çoğu şey mevcut, teknoloji marketlerinin de web sitelerinden zaten satış gerçekleşiyor. Garanti bankasının sanal kart olayının olması lazımdı, hatta galiba sadece banka hesabı yeterli oluyordu, hem borçlanmamış oluyorsun hem de kartının numarasıyla değil sallamasyon bir numarayla (bankanın verdiği) alışveriş ediyorsun.

Ha bu arada kapitalizm ve bankalar kakadır.
Mesaj tarihi:
garanti ve işbankasında sanal kart olayı var,

Kredi kartı çıkart ayrıca, ileriede kredi çekerken lazım oluyor.
AMA 1 taksiti yatırmazsan kara listeye giriyorsun haberin olsun.

Çıkart, çok nadiren kullan; yemekte falan yaptığın harcamaları ATM kartından ( var olan paradan ) harca,
Taksitler bişi almayı düşünme, yarın ne olucağını bilmiosun. Onun yerine biriktir, git eşyanı peşin al, hem daha ucuza alırsın.

Saygılar;
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
bence en sağlam banka iş bankası. gidip oradan bir hesap açtır ve kredi kartı çıkart. daha sonra sanal kartını alıp güzel güzel kullanırsın..
Mesaj tarihi:
orc_lord said:

bence en sağlam banka iş bankası. gidip oradan bir hesap açtır ve kredi kartı çıkart. daha sonra sanal kartını alıp güzel güzel kullanırsın..

+1

Garanti/akbank falan Kredi kartıyla beraber sana 324234 adet sigorta yapar. Her ay paşa paşa ödersin.

İş bankası aralarında en dürüstü bence. saçma sapan isimler altında paralar koparmaya çalışmıyor.
Mesaj tarihi:
Sabancıdayken kısmen zorunlu olarak Akbank ile çalışıyordum. Ama memnun değilim, banka olarak iyi bir banka, hizmetleri falan da tamam da kredi kartı olarak çok yetersiz bence. Garanti'yle çalışmaya başladım, önceden de izliyordum; çok daha iyi olduklarını düşünüyorum. Okulla işim bitince Akbank'taki her şeyimi kapatıp tamamen Garanti'ye geçmeyi düşünüyorum. Ayrıca şu an hali hazırda bir banka hesabın varsa, yeni bir hesap ile uğraşma o bankadan çıkar kredi kartını derim. Ama yoksa, Garanti önerebilirim. Büyükşehirlerde ve kalabalık yerlerde en rahat bulabileceğin bankalardan biridir Garanti. Özellikle İstanbulda, çok rahat buluyorsun. Ama köy, kasaba, şehir gezen biriysen başka bankaları da düşünebilirsin..
Mesaj tarihi:
ShadowFax said:

Garanti/akbank falan Kredi kartıyla beraber sana 324234 adet sigorta yapar. Her ay paşa paşa ödersin.

İkisiyle de çalışıyorum (Akbank ve Garanti), ikisi de herhangi bir şeyden para almıyorlar. Gerçi özel durumlar da var biraz, ama yine de abarttığın kadar değil kesintileri. (Tabi senin imzalayıp işaretlediğin kutularda bunlar yazıyorsa durum farklı.)
Mesaj tarihi:
xaty said:

ShadowFax said:

İkisiyle de çalışıyorum (Akbank ve Garanti), ikisi de herhangi bir şeyden para almıyorlar. Gerçi özel durumlar da var biraz, ama yine de abarttığın kadar değil kesintileri. (Tabi senin imzalayıp işaretlediğin kutularda bunlar yazıyorsa durum farklı.)

tamam işte ufak puntolarla yazıp söylemeden sigortalı yapıyorlar diyorum. İş bankasında yok.
Mesaj tarihi:
Vallahi onu bunu bilmem ama ben garantiden nefret ediyorum. Gerçi şimdiye kadar başka bir bankayla da çalışmadım bilmiyorum diğer bankalar nasıldır ama kısa bir süre sonra işbankasına geçeceğim sanırsam.
Mesaj tarihi:
Selam,
iş bankası hesap kartım var evet
maaşlarım oraya yatıyor
o zaman genel kanı iş bankasından kart çıkartmak ise öncelikliler listeme ekliyorum.
Mesaj tarihi:
yok yahu,
önce parola soruyor ve müşteri nbumaranı

sonra telefonuna şifre yolluyor ve senin şifreni istiyor o kadar.

Bide yurtdışına çıkan adamsanız, roaming kullanmıosanız telefon sorun oluyor. Aparatları var, onlardan almanız lazım veya telefona software cekıosunuz.
Mesaj tarihi:
laledevri said:

Selam,
iş bankası hesap kartım var evet
maaşlarım oraya yatıyor
o zaman genel kanı iş bankasından kart çıkartmak ise öncelikliler listeme ekliyorum.

maaş hesabın iş bankasındaysa kart ücreti de almıyor iş bankası.
  • Yeni Oluştur...