Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Atina olimpiyat açılış töreni

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar az önce izliyodum televizyondan töreni tarih sırasına göre böyle tanrılar falan geçiyordu çok güzel yapmışlar izleyenininiz vardır belki yalnız bi ara bizim spiker söledi Bizim karagöz ü koymuşlar oraya karagrosis diye mi ney neymiş yunanlıların bi gölge oyunuymuş hadi leeeen dedim ve direk buraya msj attım.

Nası yanı olabilir mi böle bişi?
Mesaj tarihi:
Bu tip şeyler egenin iki yakasındaki insanların gereğinden fazla :) akraba olmasının bir sonucudur. Döner için asıl kimin kavgası varsa aynı şey karagöz hacivat içinde var. Öyle bir iki başka şeyde daha vardı aynı atışmalar ama bence bunlar bizi ayıran değil tam tersine birbirimize bağlayan şeyler.

Bir türk, bir yunan ve bir kuzey avrupalıyı aynı adaya koy ve hepsi aynı dili konuşuyor olsunlar, türk ve yunanı ayırdedemezsin :) Hatta üçüncü günde can ciğer kuzu sarma olmuş olmaları kuvvetle muhtemeldir kuzeyli onlara bön bön bakarken.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
türk ve yunan kültüerli arasında çoook bezerlil vardır,iç içe yaşamış inanlarız yüzyıllarca,bak,turk,yunan kahvesi,döner,kokoreç,baklava,fln fln

garipsencek bir şey yok.[signature][hline]ben-olm nooblara yazık deelmi,reskill çme lan çolouğa çocuğa,yiyosa gel ban karşı dur!

eragset(eraq)-çekerim lan,dirilmeselrmiş,kim dedi onlara oyunu bilmeden gelsinler buralar noob lara olum,nooblar lame,olm sende lamersin seni kesecem.
Mesaj tarihi:
erheh evet bir haber bülteninde izlemiştim yunanlını birisi "Türk kardeşlerim girmeytin bu avrupa birliğine kokoreçimizi yasaklamaya çalışıyor bu aşağılık herifler" diyip duruyordu :) Süper eğlenmiştim.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
said:
fedaykin, 13 Ağustos 2004 21:50 tarihinde demiş ki:
erheh evet bir haber bülteninde izlemiştim yunanlını birisi "Türk kardeşlerim girmeytin bu avrupa birliğine kokoreçimizi yasaklamaya çalışıyor bu aşağılık herifler" diyip duruyordu :) Süper eğlenmiştim.

Abi bu işte illa bi çakallık vardır:D adam kokoreççidir ondan öyle diodur nihehehe:D[signature][hline]"Ekmek bulamıyorlarsa Pasta Yesinler"
Mesaj tarihi:
kokereç gitmez!vatan bölnümez!yanında midyede yenir![signature][hline]ben-olm nooblara yazık deelmi,reskill çme lan çolouğa çocuğa,yiyosa gel ban karşı dur!

eragset(eraq)-çekerim lan,dirilmeselrmiş,kim dedi onlara oyunu bilmeden gelsinler buralar noob lara olum,nooblar lame,olm sende lamersin seni kesecem.
Mesaj tarihi:
döner koko bilimum yiyecek türktür, hiç heveslenmesinler, savaş sebebidir benim için :)[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals???
Still in the Garden Of Eden you gullible b****.
dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$
Mesaj tarihi:
almanya da bı yunan restoranı wrdı.adamların menude bı yıyecek varmı$ garıp gelmı$ ısmı , dayımda sormu$ bu ne dıye kadın anlatmya ba$lamı$ neyse dayım o yemekten istemı$ flm.yemek bı gelmı$ bı de ne görsun bızım "imam bayıldı" ehe.dayım boyle boyle turk ymegıdır bu demı$.kadın hyr turkler bızden edındı bla bla demı$ :) .$u yunanlar komık ınsanlar.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd|

Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki:
psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..

Mesaj tarihi:
imambayıldı'yı da sahiplenmişler mesela,
imambayildi diye yazıyorlar.
time'da "Ünlü Yunan Yemekleri" diye çıkmış..

(Hürriyet'te okudum, yalan olabilir)[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir.
Mesaj tarihi:
bone 2 msj ustunu oku yalan mı gercek mı gör :)[signature][hline]Aranel Elanessë
|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Mesaj tarihi:
nop lol.gece 3 de uyup aynı gun gece 23 de kalk bak bakım bıda uykusuz oluyor musun ehe.[signature][hline]Aranel Elanessë
|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Mesaj tarihi:
bambi büfede puf puf pidenin içine bool kokoreç,üstünede erimiş kaşar oooh,bven olmsum avrupa birliği.[signature][hline]dandirk bi playlisitim
bir iki dostum
biraz umudum
bide uykum var

• Yeni Oluştur...