goldbären Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 makasçılara burdan kin kusalım. sıkılanlar için videonun son 3/4 kısmı yeterli. olay yeri avcılar-tem bağlantısı girişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 abi oçlar harbiden oçlar daha fazla söze gerek yok.kaçmış bide keşke taklalar atıp geberseymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 baya bir önce buraya konmuştu bu video. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 şu herifleri ölü görsem yolda, araçla üzerlerinden geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 ballı şerefiz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Anaları bunları doğurmamış sıçmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 kınanmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 köpek diyince heyecanlandım bişiler oluyor ne makası felan diye... trafik magandalarıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 nomsaR said: şu herifleri ölü görsem yolda, araçla üzerlerinden geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 bilgisayar oyunu gibi adeta :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 kanı bozuklar yemin ederim dingiller ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 böyleleri de var http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=419574854314&ref=mf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 saxo'nun lastikler kabak ya da çok fazla şerit dışına çıkarken toz toprak olmus tekerler kaymış baya önce açılmıştı ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 http://video.izafet.com/video/984/Bisikletle-%C3%96n-Kald%C4%B1ran-Gencin-Dram%C4%B1 ona küfredenler buna da küfretti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 misal ben de o amcaların orda olsam, o bisikletin gidonunu yedirirdim(!) o elemana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 bezemenk ii toparlamıs carptıgında,carptıgı arabanın sürücü de acemi mi nedir cok cabuk hakimiyeti kaybetmis. abi nasıl bi baslık bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 zipzip said: böyleleri de var http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=419574854314&ref=mf bunun topiğini de ben açmıştım be :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 vivavale said: bezemenk ii toparlamıs carptıgında,carptıgı arabanın sürücü de acemi mi nedir cok cabuk hakimiyeti kaybetmis. beklemediğinden olmuştur abi o, ne acemiliği. sanki zorunlu eğitimini mi veriyorlar ehliyet alana :P keşke verseler dicem, bu sefer bu eğitimi alan makasçılar DAHA DA KIRAL OLDUM diyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 goldbären said: vivavale said: bezemenk ii toparlamıs carptıgında,carptıgı arabanın sürücü de acemi mi nedir cok cabuk hakimiyeti kaybetmis. beklemediğinden olmuştur abi o, ne acemiliği. sanki zorunlu eğitimini mi veriyorlar ehliyet alana :P keşke verseler dicem, bu sefer bu eğitimi alan makasçılar DAHA DA KIRAL OLDUM diyecek ahahah abi ne beklemesi trafik bu yani karsılıklı bi olay,misal inis asagı giderken arkanda seyreden bi otobüsün freni patlayabilir vs vs.,kaldı ki aynadan kabak gibi görünür kırmızı arabanın nasıl geldigi,ne yaptıgı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 abi saniyelik olay o, aynadan gördüğün tek şey arkandaki arabanın emniyet şeridine girip seni sağdan geçmek istemesi 1 sn sonra da kıçından vurması, o kadar kesin konuşmayın yok acemi nasıl toparlayamadı falan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 abi kesin konusmadım ben ayrıca sidik yarıstırmayalım sen iyi soförsün ben ii soförüm die de bana öyle geldi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 peki o zaman :) teşekkürler iyi forumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 ahahah eyvallah tesekkürler hayırlı forumlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 abi işkembeden konuşuyosun sende yahu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 cCc olm ben ne anahtarlar kazandım yarıslarda,senn haberin yok cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar