dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Gayet güzel bitti oyun, 2. oyun için bol bol seçenek olacak gibi :) Bu arada, 10 armor`ı tamamladım, adam dmg almıyor resmen son savaşta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Şunu da koyayım da ağızlar sulansın http://images3.wikia.nocookie.net/egamia/images/e/eb/The_four_horsemen_by_windlordofsuldor.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 ya bu crossroadstaki chesti alamadım gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Vulgure un önündeki chest ise, onu almak için mask of shadow ve zincir lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 inamiyorum ya tam bu kirilan kilicin parcalarini topluyodum 4. sundeyken dun aksam saveleyip cikmistim. simdi girdim ortada hic bi save im kalmamis hepsi silinmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 otomatik bile mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 dreagloth said: Vulgure un önündeki chest ise, onu almak için mask of shadow ve zincir lazım. sword parçasını demiyorum.çıktım oraya uçup zincirle.haritada chest işareti var ama bi türlü bulamıyorum.zati şimdide son kılıç parçasında takıldım öef edit : hay allah zincirle sarı asma duvarlara tutunuluyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 o chest e çıktım ben, save edemeden oyun çöktü, tekrar denerken yetemedim salladım :) Nerde takıldın sw parçasında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 dreagloth said: otomatik bile mi? evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 oy oy baştan başlayamazsan, sonunu kesin oyna bir şekilde, ya da videoyu izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 sendeki oyunun versiyonuna bakabilir misin bende V1.1 olarak gozukuyor. acaba steam falan update yapti da ondan mi uyusmuyor su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 İşteyim maalesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 japonlara selam söle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 oyun baya iyi ya beğendim ben ama bazı yerler sinir bozucu derecede zorlayabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Ben çok zorlanmadım nedense, normalde daha uzun sürerdi bu tür oyunlardaki bulmacaları çözmem. Bir yerde walktru seyrettim, o da tırmanılabilen yerlere zincir ile tutunabileceğimizi bilmediğimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Phyx said: inamiyorum ya tam bu kirilan kilicin parcalarini topluyodum 4. sundeyken dun aksam saveleyip cikmistim. simdi girdim ortada hic bi save im kalmamis hepsi silinmis steam'i kapatınca düzelmişti benimkisi. torrentten indirdiğim oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 oh oldu ellerinden opuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 simdi bitirdim guzel bitti oyun (tu) 2012de devami geliyomus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 spoiler bu da death imis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 benim PC kaldırır mı nasıl bi sistem lazım buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 senin pc ne ona göre yorum yapalım? =d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 füs bir önceki sayfada 4 ününde resmi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 oh bitirdim.son sahne çok gaz videolarda takılma yaşayan oldu mu hiç ya?bezdirdi beni tüm oyun boyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Bende sorun olmadı hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar