Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Darksiders

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

Anubisath said:

dün akşam bitirdim oyunu,gerçekten beklediğimden çok daha iyi bi oyun olmuş.play magazine filan 10 üzerinden 10 vermiş,ben de kesinlikle hakettiğini düşünüyorum. (hoş ben 9.5 vermiştim oyuna ama :p)

zelda'nın bulmacalı dungeonları,god of war'un combatı,birazcık prince of persia akrobasisi ve joe madureira'nın müthiş hayal gücü birleşince ortaya muazzam bi oyun çıkmış.senaryo filan da çok güzel. ikinci oyunun da çıkacağı garanti,çünkü oyun biraz to be continued tadında bitiyor.inşallah çok gecikmez devamı. kesinlikle herkes gözünü kırpmadan alsın bu oyunu. (tu)

ha bir de bayağı bi uzun oyun,benim 18 saat gameplayim var,açıkçası 7-8 saatten fazla sürmez diyordum ama bulmacalar filan epey oyalıyor. (black throne kısmındaki bulmacalar oyalamaktan ziyade ağlatıyor)

edit: eklemeler,düzeltmeler filan

demis patiden anubi...

neyse ya bozmayin moralimi.
Sosyal ağlarda paylaş

darksiders çizgi romansal ve karanlık havası beni cezbetmişti. ama ps3 versiyonu 170-180 lira olunca cesaret edip alamadım.

pc'de torrent'e düşmüşse bir denemeyi düşünüyorum.
steam'de uzun süredir "gelecek oyunlar" arasında listeleniyordu.

bu arada gamestop'ta ps3 preorder almak istemiştim oyunu reddetmişti beni. ne güzel orak veriyorlardı preorder'la.
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

Anubisath said:

dün akşam bitirdim oyunu,gerçekten beklediğimden çok daha iyi bi oyun olmuş.play magazine filan 10 üzerinden 10 vermiş,ben de kesinlikle hakettiğini düşünüyorum. (hoş ben 9.5 vermiştim oyuna ama :p)

zelda'nın bulmacalı dungeonları,god of war'un combatı,birazcık prince of persia akrobasisi ve joe madureira'nın müthiş hayal gücü birleşince ortaya muazzam bi oyun çıkmış.senaryo filan da çok güzel. ikinci oyunun da çıkacağı garanti,çünkü oyun biraz to be continued tadında bitiyor.inşallah çok gecikmez devamı. kesinlikle herkes gözünü kırpmadan alsın bu oyunu. (tu)

ha bir de bayağı bi uzun oyun,benim 18 saat gameplayim var,açıkçası 7-8 saatten fazla sürmez diyordum ama bulmacalar filan epey oyalıyor. (black throne kısmındaki bulmacalar oyalamaktan ziyade ağlatıyor)

edit: eklemeler,düzeltmeler filan

demis patiden anubi...

neyse ya bozmayin moralimi.

konsol bölümüne yaptığım incelememin arkasındayım :p tekrar başladım pcde,bir kere daha bitircem oyunu. ilerledikçe güzelleşen bi oyun, yeni silahlar,silah enchantları,combolar,itemlar vs geldikçe,bulmacalar filan çeşitlendikçe güzelleşiyor oyun,en başını oynayıp bu ne len deyip te bırakmayın yani :p
Sosyal ağlarda paylaş

bir elektrik kesintisinin yaptığına bak..

oyunu açtığımda continue yoktu, load game de yoktu.
ama save dosyası duruyordu.
gittim onu aldım diğer klasöre attım.
oyun çalıştı.
oynadım.
chapterı bitirdim.
save ettim çıktım.
şimdi o save dosyası çalışmıyor.
corrupted diyor.
lanet!

olur da biri chapter 3'ü (worm boss) taze bitirirse, save dosyasını kopyalıyıp bana yollayabilir mi?
3 chapterı baştan oynamak istemiyorum.
chapter 4'e baştan başlamak istiyorum.

neyse düzelttim. steam'i kapatınca çalıştı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...