Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 pc yede cikmis. konsolcular baya ovmusler heryerde. bakalim nasilmis. http://www.gamespot.com/pc/action/darksiderswrathofwar/index.html http://www.darksiders.com/agegate.php?return= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Tutmadı ki bu hiç konsolda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 alla alla benim baktigim forumda 2 kere bitirdim bilmem kac kere oynadik vs demisler neyse yalan o zaman :) deniyim yazarim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Aman aman, Dante's Inferno yerine PS3'üme Darksiders alarak yaptığım hatayı unutmak istiyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Nie ya ben sevmiştim baya :p Samuel reisssss cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Anubisath said: dün akşam bitirdim oyunu,gerçekten beklediğimden çok daha iyi bi oyun olmuş.play magazine filan 10 üzerinden 10 vermiş,ben de kesinlikle hakettiğini düşünüyorum. (hoş ben 9.5 vermiştim oyuna ama :p) zelda'nın bulmacalı dungeonları,god of war'un combatı,birazcık prince of persia akrobasisi ve joe madureira'nın müthiş hayal gücü birleşince ortaya muazzam bi oyun çıkmış.senaryo filan da çok güzel. ikinci oyunun da çıkacağı garanti,çünkü oyun biraz to be continued tadında bitiyor.inşallah çok gecikmez devamı. kesinlikle herkes gözünü kırpmadan alsın bu oyunu. (tu) ha bir de bayağı bi uzun oyun,benim 18 saat gameplayim var,açıkçası 7-8 saatten fazla sürmez diyordum ama bulmacalar filan epey oyalıyor. (black throne kısmındaki bulmacalar oyalamaktan ziyade ağlatıyor) edit: eklemeler,düzeltmeler filan demis patiden anubi... neyse ya bozmayin moralimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Gangren said: Aman aman, Dante's Inferno yerine PS3'üme Darksiders alarak yaptığım hatayı unutmak istiyorum :p darksiders oynamadım ama dante's inferno almadığına sevinmelisin bence =).. darksiders, o kadar kötü bir oyun olamaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Demosu güzeldi ama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 ben de demosuna güvenip aldım zaten.. patladım.. darksiders'ın da demosu güzeldi mesela ama kötü diyosunuz.. oynamadığım için bilemicem =P.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 god of war 3 yuzunden hakki yenmis bir oyun. bayagi basariliydi bence karakter, senaryo vs. olarak. devamida geliyor zaten; oynayin, oynatin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 darksiders çizgi romansal ve karanlık havası beni cezbetmişti. ama ps3 versiyonu 170-180 lira olunca cesaret edip alamadım. pc'de torrent'e düşmüşse bir denemeyi düşünüyorum. steam'de uzun süredir "gelecek oyunlar" arasında listeleniyordu. bu arada gamestop'ta ps3 preorder almak istemiştim oyunu reddetmişti beni. ne güzel orak veriyorlardı preorder'la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 2-3 saate oynayacağım inşallah yaparım yorumumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 13gb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 öldüm resmen evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 60'la indiriyor benimkini. 2 güne biter diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 korsan da mı kullanıyordun sen bonec :0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 yoo, bence sahip oldugu orjinal medya diski kullanımdan dolayı zarar görmesin diye daha önce internette yasal bir hosta yükledigi dosyaları indiriyor. degil mi bone? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 ha tahmin etmeliydim dasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 hep öyle yapıyorum. yanında fanta da iyi gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Oyun güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 checkpoint işkencesi olmasa başından kalkası gelmiyor insanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=9VMxP_GstP8 sunu izledim indirmeye basladim yorumlara gore said: after viewed the game play, the 1st thing that come into my mind is.... is this God Of War + Devil May Cry + Prototype + Onimusha? ROFL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Kanuni said: Anubisath said: dün akşam bitirdim oyunu,gerçekten beklediğimden çok daha iyi bi oyun olmuş.play magazine filan 10 üzerinden 10 vermiş,ben de kesinlikle hakettiğini düşünüyorum. (hoş ben 9.5 vermiştim oyuna ama :p) zelda'nın bulmacalı dungeonları,god of war'un combatı,birazcık prince of persia akrobasisi ve joe madureira'nın müthiş hayal gücü birleşince ortaya muazzam bi oyun çıkmış.senaryo filan da çok güzel. ikinci oyunun da çıkacağı garanti,çünkü oyun biraz to be continued tadında bitiyor.inşallah çok gecikmez devamı. kesinlikle herkes gözünü kırpmadan alsın bu oyunu. (tu) ha bir de bayağı bi uzun oyun,benim 18 saat gameplayim var,açıkçası 7-8 saatten fazla sürmez diyordum ama bulmacalar filan epey oyalıyor. (black throne kısmındaki bulmacalar oyalamaktan ziyade ağlatıyor) edit: eklemeler,düzeltmeler filan demis patiden anubi... neyse ya bozmayin moralimi. konsol bölümüne yaptığım incelememin arkasındayım :p tekrar başladım pcde,bir kere daha bitircem oyunu. ilerledikçe güzelleşen bi oyun, yeni silahlar,silah enchantları,combolar,itemlar vs geldikçe,bulmacalar filan çeşitlendikçe güzelleşiyor oyun,en başını oynayıp bu ne len deyip te bırakmayın yani :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 bir elektrik kesintisinin yaptığına bak.. oyunu açtığımda continue yoktu, load game de yoktu. ama save dosyası duruyordu. gittim onu aldım diğer klasöre attım. oyun çalıştı. oynadım. chapterı bitirdim. save ettim çıktım. şimdi o save dosyası çalışmıyor. corrupted diyor. lanet! olur da biri chapter 3'ü (worm boss) taze bitirirse, save dosyasını kopyalıyıp bana yollayabilir mi? 3 chapterı baştan oynamak istemiyorum. chapter 4'e baştan başlamak istiyorum. neyse düzelttim. steam'i kapatınca çalıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 oyun harika ya devil may cry ya da god war dan birini begenmis kisi kesinlikle bunu da begenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar