Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sarı ışık görmüş ps3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Nasıl değerlendirilebilir? geçen gün pes 11'in demosunu oynarken ps3 kapandı birden birdaha da açılmadı.makinem fat kasa ntsc-j 60 gb.bozuk halde satın alan yerler var mı? ve ayrıca içinde world cup 2010 cd'si kaldı, nasıl çıkarabilirim cd yi??
Mesaj tarihi:
Garanti devam ediyorsa zaten Sarı Işık'ta direk yeni aleti veriyorlar diye biliyorum.

Onun dışında sarı ışığın tamiri mümkün ama alet bir nevi Xbox 360'a dönüşüyor. Ne zaman patlayacağı belli değil, 2 gün sonrada gidebilir, 1-2 senede dayanabilir :) Daha 2 seneyi gören duymadım ama sarı ışıktan sonra 1 sene sorunsuz kullanan adam gördüm nette

Yani elle yapılan en basit tamir ise aleti açıp, hdd'yi söküp, tekrar sıkıca vidalamak olarak söyleniyor. Diğer türlü tamiri nasıl yapılıyor bilmiyorum hehe, bu bile doğru bir yöntem mi bilmiyorum asdf
Mesaj tarihi:
garanti biteli 3 yıl oldu yahu :)
göztepede 600 tl'ye 1 yıl garantili ps3 slim satan yer buldum klasik kutu içerikli. alınır mı sizce??
Mesaj tarihi:
Aiko said:

Nasıl değerlendirilebilir? geçen gün pes 11'in demosunu oynarken ps3 kapandı birden birdaha da açılmadı.makinem fat kasa ntsc-j 60 gb.bozuk halde satın alan yerler var mı? ve ayrıca içinde world cup 2010 cd'si kaldı, nasıl çıkarabilirim cd yi??

Bi miktar karsiliginda tamiri yaparim diskinide eline veririm aiko.
Mesaj tarihi:
Donanım Haber sitesinde vardı sanırım bir eleman. Baya ayrıntılı başlık yapmıştı. Kendisinin 15. sarı ışığı görmüşlüğü var. Tamir edilir yani ama denildiği gibi sonrasında sürekli o gerginlik olacak. Makinanız Slim ise o tür bi dert kalmıyor tabi.
Mesaj tarihi:
sarı ışık görme oranı çok daha düşük slimlerde. ben tamir ettirmek istemiyorum çünkü kesin bi tamiri yok.er yada geç tekrar karşılasıcam yani ben bu sorunla.
  • Yeni Oluştur...