Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 edaya laf yok. kendisi güzelce ama ineklikliğinden dolayı semi-gıcık, çalışkanlığıyla iç bayıltan polis kız tiplemesini kıvırıyor bence. selim de çok batmıyor bana, hödük işte, hem kasıntı hem beceriksiz, bu yüzden kıl. fena cast diil. bu hıyarı jön yapmaya kassalardı batardı asıl işler. hem zaten aynı frame'de haruncuğum olunca her türlü gideri var :) bi de akbabanın hastasıyım ben. kılkuyruk canım benim. iskeletor halk çocuğu dahiciğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 akbaba sanırım skol içiyor ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 yok efesçidir. tam bar/sokak gizli polisi gibi tipi var adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Bu hafta Nejat İşler var. Hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Akbaba tam bi undead ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Raincloud said: akbaba sanırım skol içiyor ahah bana da oyle geldi, plastik ve büyük şişeden dolayı fakat üzerinde farklı bir şey yazıyordu. bu arada, bu harun sahneleri bildiğin sesli güldürüyor ya. komiser abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Haruna acaip kıl olmaya başladım ööncelikle bi işe yaramıyor sadece diğer yeni polislere bağırıp sanıklara hakaret ediyor yani akbaba olsun hayalet olsun görev elemanı ama Harun tamamen boş adam, misal ölse behzat eksikliğini hissetmez. Ayrıca umudu olmayan onu defalarca reddetmiş bir kız için mesai arkadaşını sattı bundan sonra o çocuk haruna ne pislik yapsa hakkıdır. Erkek olmanın şartını bozdu Harun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 selim in harun'a kafa göz dalmasını bekledim, zaten gıcık tip; gereğinden de fazla ezik kaçtı bu bölüm kahve makinası sağlam ayar olmuş, ama yine selim yine değmez eda nın yerine ya da extradan bi güzel kız daha girsin diziye bu bölümü otobüste izledim ama güzel değildi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 ben sevdım bu diziyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 behzat selime sandalye ile kafa göz girecekken selimin silahına sarılmaya kalkması paha biçilemezdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 spoilerımsı ya ben bu tayyar'ın da nejat işler'in de daha derin bir konunun kahramanları olacağını umuyordum. ikisi de minör hikaye adamı çıktılar. şu dizinin tek bir eksiği var bence o da olsa kopucak dizi. o da düzenli giden bir hikayesi olması. hani her bölüm değil de arada bir olacak devamlı hikayeler x-files gibi. yoksa bölüm sonu canavarlı bölümler de olmalı illa ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 sezon sonu canavarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 b1vRiP said: spoilerımsı ya ben bu tayyar'ın da nejat işler'in de daha derin bir konunun kahramanları olacağını umuyordum. ikisi de minör hikaye adamı çıktılar. şu dizinin tek bir eksiği var bence o da olsa kopucak dizi. o da düzenli giden bir hikayesi olması. hani her bölüm değil de arada bir olacak devamlı hikayeler x-files gibi. yoksa bölüm sonu canavarlı bölümler de olmalı illa ki. Kızının mevzu olacak muhtemelen dediğin. Boşuna gözümüze sokup durmuyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 absocuum, harun aralarında cinayetin hikayesine en fazla kafası basan bi kere. hayalet de akbaba da verilen görevi yapıyorlar evet ama teori üreten, kafa gezdiren, dibini koklayan, bana daha ziyade harun gibi geliyo. son bikaç bölüm tırt gidiyo, harunun da ayrı bi olayı yok filan ama, harun'un eda'yı snif-snif koklayarak ikiz cinayetini çözdüğü bölümü hatırlatırım. ayrıca genel olarak da harun'un poposundan cinayete hikaye uydurup bunu anlata sıkıştıra tanıkları manıkları bülbül gibi öttürmesi söz konusu. sözün özü: son derece lavuk ve hırbo bi karakter olduğunu inkar etmiyorum ama aralarında zihnen cinayetçi olan da odur. hayalet adam/mekan/delil bulucu, akbaba olay yeri inceleyici, harun ise teorici :) akbaba yönetir, o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 akbaba tam bir undead rouge cidden asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 DarKRideR said: akbaba tam bir undead rouge cidden asdf harun da tam bi troll fighter hayalette goblin ziraatçide gnome edada da mal tipi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Ema, savcı hatunla akrabalık var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edurus77 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Son bir kaç bölüm de dizinin kalitesi epey düstü..sanırım bu zaman degisikligi cok etkiledi senaristleri ve yönetmeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Akbaba nasıl polis ya, 50 kilo polis mi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 DamienThorne said: Ema, savcı hatunla akrabalık var mı ? iltifat kabul ediyorum damiencıım yahu, ay kikir de kikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Her gördüğümüzde sen geliosun aklımıza =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 ay yok be anacım çok pitipiti kalıyo o benim yanımda ööle diil mi? cici bi kız filan? ben ise bildiin AYUYUM! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Yok be, o hatun da ema tandansı var sadece, senin gibi olması mümkün mü =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 ekikiki... teveccüh gösteriyorsunus. savcı hanımkızımız çalışmış çabalamış, erkek egemen bi toplumdaaaağğ, baskılara rağmaaaannn, behzat gibi çetin cevizlaraaaağ posta koyma noktasına kadar gelmiş. versin pambık ellerinden öpeyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Ben bir olayı Cevdet'in çözmesini bekliyorum deli gibi ya ki kesin yapıcaklar.Kitaptaki karakterlere bağlı mı ilerliyor bilgim yok;ama en azından gönlümden geçen o.Cevdet de kendini kabul ettirmiş olur bu şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar