SuSaNoO Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 benim televizyon ve dizileriyle pek aram yoktur. ama paticik gibi zekasına güvendiğim bi komünitede bi dizi threadi sürekli üstlerdeyse bi numarası var diye düşünüyorum. tavsiye eder misiniz izlenesi midir? daha önce dizinin ismini arkadaşımdan duymuştum ama ismi nedeniyle ve kanalı nedeniyle "gerçek kesit" "kalp kapısı" tarzı senaryo ve oyunculuk canlanmıştı kafamda. isme aldanmamak lazım tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 aktiftablet said: Emaleth said: hayatımda hiç daha fena bi gelinlik görmemiştim. retinam yandı. hakikaten çok kötüydü hahahahah +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 SuSaNoO said: benim televizyon ve dizileriyle pek aram yoktur. ama paticik gibi zekasına güvendiğim bi komünitede bi dizi threadi sürekli üstlerdeyse bi numarası var diye düşünüyorum. tavsiye eder misiniz izlenesi midir? daha önce dizinin ismini arkadaşımdan duymuştum ama ismi nedeniyle ve kanalı nedeniyle "gerçek kesit" "kalp kapısı" tarzı senaryo ve oyunculuk canlanmıştı kafamda. isme aldanmamak lazım tabi. Kesinlikle izlenesi bir dizi. Zaten öyle başları sıkıcı veya aşırı hazırlayıcı olan bir dizi değil, 3 bölüm izleyip denesen kendi kararını da verebilirsin. O 3 bölümü denemeye kesinlikle değer en azından öyle diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 şule kesin mine'nin kızı. ercü kesin mine'nin abisi. ayrıca ben de pavyoncu olsam ben de Gönül'ü kapının önüne koyarım. Arkadaş her seferinde aynı şarkı söylenir mi ya sabrımızı mı sınıyorlar nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Soris said: Vay be savcıda çok sağlam kadın çıktı delikanlı kadın. Böyle kadın bulursan evleniceksin abi. Öyle kadın yok malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 mani said: şule kesin mine'nin kızı. ercü kesin mine'nin abisi. ayrıca ben de pavyoncu olsam ben de Gönül'ü kapının önüne koyarım. Arkadaş her seferinde aynı şarkı söylenir mi ya sabrımızı mı sınıyorlar nedir. BİRAAZ BURUK BİRAAZ GARİİİİP HABEERLERİN DOYUURMUYOOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 yanındayken kolay albelltt http://www.youtube.com/watch?v=sBdLBPpYGFU insan gibi söylenen verisyonu varmış bir ankara şarkısı sanıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 yok dinledim de bu da iğrenç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 KAYNAK: HÜRRİYET Behzat Ç. dizisinde pavyon şarkıcısıi Gönül karakterini canlandıran Pelinsu Pir diziye veda ediyor. Pir, geçtiğimiz günlerde yayınladığı "Gönül bu akşam Behzat Ç.'ye veda ediyor. Desteklerinden ötürü tüm Gönül severlere teşekkürler." mesajıyla diziden ayrıldığını duyurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Cansu Dere diziye katılmış ... misafir olabilir gerçi de, görmeye katlanamıyorum bu diziye gelmeseydi keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 maktül olucaksa katılabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 filmde rol alacakmış, dizi de değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 yoktu bu hafta bu dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 seçim ayağına vermediler dün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Şu anda yayınlanan bölüm final mi? Manyak bi bölüm olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 ercü gene toplu katliamını yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 çok acayip bölüm oluyor o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 abi bu basgan'in fanboyu olan cocuk cok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 ercü adamım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Harika bölüm oluyor.. Behzatın farklı bürolardan adamlara verdiği ayarlar (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 la bu harun'un kardeşi çok iyi ya. lens değilse süper gözleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Hele şükür ya. Diyorum bu hatun güzel diye kimseye anlatamıyorum derdimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 mani said: la bu harun'un kardeşi çok iyi ya. lens değilse süper gözleri var. yılalrca bizim evin hallerinde oynadı kız. adını unuttum şimdi. ankaralı o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Abi kızın fiziği de yüzü de güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 bahtı güzel olsun bahtı. kek yaptım yer miyiz ? bu nasıl bi muhabbet lan. altın günü gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar