dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Canon mark II ne manyak bir makine ya fotoğrafların güzelliğine bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 abi o hatun ciddi ciddi yüz veriyo olamaz hayalete, olmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 evet ya gazetecinin yüz vermesi olmadı, tırt oldu... insanları boş boş umutlandırıyolar sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 asli tandogan, inanilmazsin. saygilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Abi kızın gözleri felaket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Koskoca bölüm geçti varsa yoksa karı kız muhabbeti dönmüş, öeh. Katılıyorum ayrı da, diziyi de konuşun abi :p 34 En kötü bölümlerden biriydi sanırım. Sırf Ercüment ve Ilgın konularında biraz gelişme yaratmak adına "osur osur ipe diz" bir bölüm hazırlanmış gibi hissettim izlerken. Fazla gülmedim, hiç meraklanmadım, hiç duygulanmadım falan böyle, garip. Berna konusu nereye gidecek biraz onu merak ettim anca bölüm sonunda işte. Aynı saatte şampiyonu belirleyecek maç var, normalde izleyenlerin en az yarısı o akşam izlemez diye çok kasmamış da olabilirler tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 bence fena değildi. esas "leyla mecnun"lu bölümden sonra ilaç gibi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 ne oynamış yine behzatla hayalet be. hikaye de git gide oturmaya başladı hadi bakalım sıçızlamazlarsa çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 aktiftablet said: abi o hatun ciddi ciddi yüz veriyo olamaz hayalete, olmamalı. Niye ki, pırlanta gibi adam. Karakter sahibi eleman, gidip kime yüz verecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 hayalet hayalet el ele iste. cok güzel kız ama, öle böle deil. yalnız ne güzel bölümdü yahu valla ya. oh miss gibi. son iki haftanın acısını cıkarttık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 SeaGle said: Abi kızın gözleri felaket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 ercü'nün dönüşü çok iyi be. ercü ya ercü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Hayalet iyiydi ya. Favori karakterimdi iyice yeri sağlamlaştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 benim favorim ercü ya. bide trafikçisınaypır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 ya bu işadamının karısı ne kazulet şeymiş öyle ya, nerden bulmuşlar bunu bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 amaç o zaten abi fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Ercü ile Behzatın dialogları çok iyi ya bir noktada arkadaşlık oluştu resmen adamların arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Vingthor said: benim favorim ercü ya. bide trafikçisınaypır trafikçi snaypır nostalji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 trafiki sniper fenomen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=q-8Gs8k6w84 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 abi haha her yere sıka sıka giriyor asdfdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 oha ama orası adalet sarayının önü lan, öyle çat çat sıkarsan vururlar alnından sdfk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Ercü olayı iyice uzadı, karikatürize olmaya başladı. Sonlanması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Selam =/ http://www.posta.com.tr/magazin/HaberDetay/RTUK_ten_Behzat_C__ye__Turkce__cezasi_.htm?ArticleID=74079 said: "Bir Ankara Polisiyesi / Behzat Ç." dizisine RTÜK'ten uyarı cezası geldi. “BİR Ankara Polisiyesi / Behzat Ç.” dizisine RTÜK’ten uyarı cezası geldi. RTÜK, kararını, “Radyo ve televizyon yayın hizmetlerinde, çocuk ve gençlerin fiziksel, zihinsel veya ahlaki gelişimine zarar verebilecek türde içerik taşıyan programlar bunların izleyebileceği zaman dilimlerinde yayınlanamaz” ilkesine dayandırdı. Bu ceza ardından dizinin 20.00 olan yayın saatinin 22.00 sonrasına çekilmesi gündemde. RTÜK, “Canlı Para” adlı bilgi yarışmasına katılan bir kadın yarışmacının küfürlü sözleri nedeniyle Show TV’ye de oybirliği ile uyarı cezası verdi. RTÜK cezayı “Türkçe, özellikleri ve kuralları bo zul ma dan, doğ ru, gü zel ve anlaşılır şekilde kullanılmalıdır. Dilin düzeysiz, kaba ve argo kullanımına yer verilemez” ilkesine dayandırdı. Kadın programlarından çocuklar da şikâyetçi Konya Meram Abdullah Aymaz İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencileri, RTÜK’e mektup yazarak kadın programlarından şikâyetçi oldular. Çocuklar, RTÜK üyelerinden kadın programlarını denetim altına almalarını isteyerek şu taleplerde bulundular: Bazı programların kaldırılsın. Sırf kadınlar dedikodu dinleyecek diye biz çocuklar bir kenarda oturuyoruz. Televizyondaki kadın programlarının tam okul saatleriyle birlikte bitmesi ve başlaması lazım; çünkü okul dönüşü mutlaka o televizyon programlarını görüyoruz. Filmlerde kötü alışkanlıklar gösterilmesin. Haberlerde siyasiler daha güzel üsluplarla konuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 ben bir-iki haftadır seyredemiyorum, üşenmezseniz bi özet geçsenize. en son bahar sümüklüsünü göndermiştik istanbul'a, kurtulmuştuk, davul zurnayla kutlamıştık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar