Magnum Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 + insaniyet namına döner bıçağı ile giriyim dedim bu nasıl bi cümledir arkadaş ya, yarıldım resmen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Abi süper bölüm oldu be. Hastanız Behsat reyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 şaka maka dizi çok ama çok güzel ya. serdar akar'ın etkisi belli oluyor zaten. onun dışında kurgu falan baya başarılı hele bugünkü bölüm çok güzeldi. bir de geçenlerde ikizli bir bölüm vardı o da iyiydi baya. tek eksik bence dizide: bir ana hikaye. hep bölüm sonu canavarlı bölümler sarmıyor bir yerden sonra. belki bugünkü bölümden sonra bir ana hikaye başlar bilemedim. biraz şöyle reklamı, girişi falan biraz düzeltilse akar gider dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 demin baktımda biraz baya iyi diziymiş valla izlenir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 çok gürültülü bi dizi,küfürler yağıyo hakaretler falan.şüpheli şahısı soruşturmaya alıyolar müthiş bi baskı yapılıyor adamlara.behzat çok bağırıyo gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 evet onun yerine keşke rıza baba gibi şefkat gösterse hemen çözülecek halbuki adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 otlakçı harun (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Kadına evlenme teklif edicek düşen tabancayı çıkarıp masaya koyduğu sahnede gülmekten karnıma ağrı girdi ehuaha hala da aklıma geldikçe gülüyorum. sdfklç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 orası baya iyi düşünülmüştü, türkiye dizi liginin baya üstünde bir sahneydi tabanca - yüzük olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 -olmaz -neden olmaz? -mutsuz oluruz -mutsuz olalım. hep mutlu olunacak diye bi kural yok ki biz de mutsuz olalım. olmaz mı? çok iyi dizi lan. uzun zamandır konusu güç istenci veya toplumsal tabular olmayan, şöyle naif bir türk dizisi yoktu. süper baba, biz size aşık olduk, ikinci bahar'dan sonra şimdi de behzat ç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Evlenme teklifinde kızın yüzü süperdi resmen hasssss dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 agfsdfsd müdüre senin ağzını yüzünü ... amirim dediği sahnede bittim ben hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 bu diziyi 5dmk2 ile çekiyorlarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Dizi anlamsız şekilde başka günlere kaydırılıyor sürekli. Bende beğeniyorum. Özellikle Arka sokaklar bakın polis cici hello kitty tadında dizilerden öte daha gerçekçi. Hakikaten de böyle polisler vardır diye düşünüyorum. Adam onca cinayetle uğraşıyor, illaki sapıtacaktır kafa, duramayacaktır. Türkiye şartlarında şirin baba ve dadaşlar misali polis dizisi mi olur yav.. Dün gece yine baktım, tüm dizi boyunca... polis karakterler konuşurken "lan, len ve la" kelimeleri her cümlede çıktı. Hatta şu sörvayvırdaki çocuk elinde paketle geldiydi de bomba muhabeti yaptıydı, sağlam güldüm :D, mal mısın olm sen bomba sandığın paketi sallıyosun :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 ya arka sokaklarda bi bölüm bu rıza babanın damadı askerden kaçıp gelio ee ceza alcan sen falan diolar. bölük komutanı gelio rıza babanın arkadaşıymış şey dio "ya senin damadın tezkeresi gelmişti zaten" OHAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 -e biz nereye gidiyoruz? -tavuk dönerciye. -harbi mi? vay... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 -odtü burası, polis giremez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 bize jandarma bakıyor/içişleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Güzel dizi bu bende bi bölüm baktıyıdm fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 - hep mutlu olucaz diye bir kural yok ki biz de mutsuz olalım.... çok iyi bir diziye benziyor, yayından kaldırılacak falan diye duyuyordum ama izlemiyordum, dün izleyince neden bu kadar tepki çektiğini anladım, milletin kafası aşk meşk analı kızlı dizilerden uyuşmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 biraz fazla abartı bir dizi ama güzel yine de. diğer dizilerde yan karakterler hep silik oluyor, bunda onlara da dikkat etmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 12 taksit olmaz mı diye pazarlık yapması, tam bir memur örneği. Vallahi seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 13. ve 14. bölümde nejat işler konuk oyuncu olacakmış.süper :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 dolapta yakalanan adama nabıyon la burda? asılıyon mu? diye sorması harunun muhtesemdi ahahahahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 harun son bölüm süperdi ya ahahahaha.bölüm behzatın triplerinden dolayı biraz sıkıcıydı ama harun süperdi :D:D.birde behzat çatıda ne gördü ya anlamadım orayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar