xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 said: Türk polisiye dizilerine farklı bir bakış açısı getiren Behzat Ç.'de şok sahne! Nejat İşler, çorapları dışında tamamen soyunarak bir kadınla sevişti. Sevişme sahnesi bol 'buzlu' olarak ekrana yansıdı. Son dönemin en radikal dizilerinden 'Behzat Ç.-Bir Ankara Polisiyesi', son bölümüyle gündeme bomba gibi düştü. Başrolünde Erdal Beşikçioğlu'nun, yer aldığı dizinin konuk oyuncusu Nejat İşler, çırılçıplak soyunarak bir kadınla sevişti. Saat 20.00-23.00 saatleri arasında yayınlanan dizideki cesur sahneler buzlanarak ekrana yansıdı. 'Behzat Ç.', daha önce RTÜK'ün gündemine gelmiş; ceza verilmesini isteyen üyeler, 'Behzat Ç.'nin 'İçki içen, işkence yapan, küfür eden bir karakter' olarak yansıtıldığını, bunun da çocukların zihinsel ve ahlaki gelişimlerini olumsuz yönde etkileyeceğini savunmuştu. der aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 O saatte çocuklarını yatırmamış olan aileler esas problem bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Ankara'ya gelmesin o zaman o çocuklar, el bebek gül bebek yetiştirsinler. Çok küfürlü bir yer burası :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 ercument balık kolantasında, "seninki kac santim kılıc?" diyomuş şimdi anladım, nası diyaloglar bunlar böle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edurus77 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 said: RTÜK, polisiye dizilerden “Behzat Ç.”de içki içilen sahneler nedeniyle kanala ceza kesilmesini istedi. Ancak bu istek kuruldan oy çokluğu ile rededildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 kuruldakilerde behzat ç izleyicisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Saçma sapan iş yapıyolar abi, adamın ağzındaki sigarayı buzluyolar ama fosur fosur çıkıyor dumanı. Gerek yok sansüre falan, çocuğuna uygun oldugunu dusunmeyen izletmesin. Sansürlü kurtlar vadisi izleyen cocuklar çok mu uygun yetişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Bi şikayet vardı her bölüm cinayet işleniyor diye.Arka sokaklar tüm halkın beynini yıkadığı için polislerin birimlere ayrıldığı falan unutuldu ya.Sansür çok abartı ya dizilerde falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Cinayet büro başka neye bakacaktı acaba? İlginç bir yaklaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 abi sansur harbiden cok kotu bisey lan, izletmesin cocuguna olsun bitsin. Bizim zamanimizda ne sansur vardi ne 11lere kadar tv izlemek vardi. 9 dedimmi yatardik cocukken. Elin amerikan filmlerinde dizilerinde fuckingler suckingler havada ucusuyo, bizde bi icki icti bi cinayet islendi diye, tey allam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 arka sokaklarda, polisin biri mafyadan bulduğu kayıtsız memlekette yasak olan silahı cebine koyup ben bunu kullanırım lan diyodu. sonra ne zaman görsem elinde uziyle rehineli ortama taaaarrrrrr diye giriyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Korax said: abi sansur harbiden cok kotu bisey lan, izletmesin cocuguna olsun bitsin. Bizim zamanimizda ne sansur vardi ne 11lere kadar tv izlemek vardi. 9 dedimmi yatardik cocukken. Elin amerikan filmlerinde dizilerinde fuckingler suckingler havada ucusuyo, bizde bi icki icti bi cinayet islendi diye, tey allam ya çocukluğumda şu adamla büyüdüm ben: http://img705.imageshack.us/img705/9320/luckylukei.jpg demek ki bir gençlik bu yüzden sigara kolik oldu. "DAMN YOU GADGET, DAMN YOU!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 eheheh sonradan o sigarayı kaldırmışlardı ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Arka sokaklarda ki polisler çok fonksiyonlu terörle mücadele narkotik cinayet büro herşey var adamlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 adamlar her şeyi yapmıyor yalnız. narkotik çağırıyorlar, narkotiğin işi gerektiğinde. bunlar esas devriye, tutuklama ve sorgulama işleriyle uğraşıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 behzat ç güzel.arka sokaklar dünyanın en mal dizisi a-hadi cocuklar b-tamam amirim c-oldu amirim d-ok amirim e-eyvallah amirim aynen böyle.herkes sırayla ezberlediği dialogu okuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 bu dizilerin izlenme oranları nasıl belirleniyor? detaylı bilen var mı işi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 niye en mal olsun ya eğlenceli işte. eğlencesine izleyeceksin, csi: tr olarak değil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 arka sokaklar klasik devletten aldığı fon ile çekilen ve bu fonu kaybetmemek için devlet kuruluşlarına yalakalık yapan bir dizi asdf dünyanın her yerinde örnekleri var, Türkiye'de de bence budur. Ha eğlenceli dizi, akşam üstü verilen tekrarları TV'mde hep açık oluyor. Özellikle izmit'te evde tekken ses olsun diye açıyorum arada, bazen komik olaylar dönüyor de oturup izliyorum bile asdfdas hani zaten tipler, oyunculuk vs. o kadar komik ki, ibret olsun diye izliyorum herşeyden önce arka sokaklar genel olarak leş ama evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 abi kanıt diye bişi varya.o bence tam csi-istanbul gibi bişi baya güzel.hemde gerçek olaylardan sanırım.ben izliyorum ama geç saatlerde verio nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 onda aralarda açıklama yapan kadına çok kıl oluyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 bencede tek problem o.cıkıp konusmasa gayet güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Kanıt çok başarılı ya, bende takip ediyorum. Bilgilendirici oluyor herşeyden önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 DarKRideR said: arka sokaklar genel olarak leş yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 aha adam arkasokaklar fan cıktı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar