hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 ya 1.8.1 için güzel texture pack ne var? ya kurduklarım saçma sapan lag yapıyor yada çok dandikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 1.8.1 kaldı mı yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 ne son sürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 kaç senedir oynayıp 2 paket sigara parasını çok görmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 1.2.3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Sparkcaster said: kaç senedir oynayıp 2 paket sigara parasını çok görmekthis :D aşsdlfkaşsdlf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 harita formatı mı ne bişiy değişmiş son versiyonda, harita çıkaran hiçbir program çalışmıyor sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Yeni patchle harita yükseklik sınırı iki katına çıktı. Harita, seed vs. üzerine çalışan sistemler çökmüştür. Haritalar yeni yöntemle renderlanıyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 şu jungle tam sayko işi olmuş. işaretemediğin sürece zor yol bulunuyor. creeperlarla nasıl tarzancılık oynuyoruz anlatamam. doğal olsun diye ağaç evimin tepesinde ağaç bıraktım iki parmak. yeşillik oksijen gelir dedim. arkadaş örümcek spawn olmuş yuva yapmış ibneler. cüneyt arkının bizans kalesi surları üzerinde kovalamaca oynaması gibi zıplaya zıplaya iki tur döndük benim ağaç evin kenar duvarında(duvar zaten 1 block sdf). cam da yapmak istemedim tam nature olsun diye. düşsek kesin gg. çok değişik çok. iskeletler spawn oluyor ağaçlarda falan. sanırsın ortaçağdasın da ağaçlarda pusan haydutlar yol kesiyorlar. ATIMIN ÜZERİNE ÇIKIP 5Lİ OK ATICAM YETER http://i.imgur.com/coCIN.png very big cat you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 bir de benim bir maruzatım daha var. şu minecrafta ram verme işi 32 bitlerde efektif değil diye bir olay var mı? 4(aslında tabiki 3.49 kullanabiliyorum) gb ram var bilgisayarda; 2 ram vermeye çalıştım virtual hatası verdi java 1.2 ye kadar düştüm. 32 den 64 e geçsem mi acaba? hem windows performansım da artar. bilemedim ya rami run minecraft.bat yaparak veriyorum bu arada. txtnin içine javaw -Xmx1200m -Xms1200m -jar "exelocation.exe" yazıp farklı kaydetten .bat ekliyorum sonuna. belki gören yapmak isteyen falan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 notch müze koysun hırsızlık yapıcam http://i.imgur.com/DV0x2.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 START java -Xmx4096M -Xms4096M -jar minecraft.exe pause benim kullandıgım bu minecraft.exe ile aynı klasorde tutuyorum gayet sorunsuz güzel calısıyor heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 ben oyunu tek işlemciyle çalıştırıyorum, 2 tane çalışınca çok hızlı çalışıyor nedense oynanmıyor lol bide jungle çok feci eet, az kenarına taşınıcam sanırım bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 ben daha gecemedim 1.2 ye modlarım calısmıyor orda :( jungle üstü bi fabrikasyon yapayım diodum ne güzel daha olmadı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 jungle ın arkasına dwarf kalesi yapıyorum bi dağı komple, oraya taşıncam, odun o kadar çokki kömür yerine Charcoal kullanıyorum :p http://img710.imageshack.us/img710/852/20120304164348.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 server açsam gelen olurmu ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 hop. server denmiş. daha önce hiç servera girmedim ama ilgimi çekerse ben gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 modlar daha güncellenmedi 1.2.3 icin bi vanilla server acıverdim ben isteyen gelsin :P MC Version 1.2.3 Server ip : 77.223.155.120 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Senin ağzını yerim ya, adamın şahı grim! Ama yine kuizlerimin olduğu zamana kadar bekledi denk getirip açtı serverı sdfgsfdgdsgfsdf Ama oynucam sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Grimnax said: modlar daha güncellenmedi 1.2.3 icin bi vanilla server acıverdim ben isteyen gelsin :P MC Version 1.2.3 Server ip : 77.223.155.120 aww yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 bugün yeraltında 4 saat falan dolaşıp 4 diamond buldum, günlük minecraft kotamı doldurdum lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 ahehe yarin bekleriz o zaman :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Ya abi eşya yüklüyen lava düşmenin dayanılmaz acısı içimi burkuyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 ölümden döndüm ben bugün öyle 2 küp derinlikte bi iron buldum onu kazıyorum, çıkan taşları falanda yeni atmışım, delik kapıyacak bir tane taş var elimde, son ironda lava çıktı, yukarıda çıkamıyorum, yanıyorum lol böle inventoryden suyu kaptığım gibi foş diye döktüm üstüme kenarlardan biraz yandım gerçi ama son anda da kapadım deliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Grimnax said: modlar daha güncellenmedi 1.2.3 icin bi vanilla server acıverdim ben isteyen gelsin :P MC Version 1.2.3 Server ip : 77.223.155.120 ben bu minecrafta uyuzum ya. ne zaman heveslenip oyuna başlasam ardından çakırt diye yeni patch geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar