Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Minecraft

Phyx

Öne çıkan mesajlar

şu jungle tam sayko işi olmuş. işaretemediğin sürece zor yol bulunuyor. creeperlarla nasıl tarzancılık oynuyoruz anlatamam.

doğal olsun diye ağaç evimin tepesinde ağaç bıraktım iki parmak. yeşillik oksijen gelir dedim. arkadaş örümcek spawn olmuş yuva yapmış ibneler. cüneyt arkının bizans kalesi surları üzerinde kovalamaca oynaması gibi zıplaya zıplaya iki tur döndük benim ağaç evin kenar duvarında(duvar zaten 1 block sdf). cam da yapmak istemedim tam nature olsun diye. düşsek kesin gg.

çok değişik çok. iskeletler spawn oluyor ağaçlarda falan. sanırsın ortaçağdasın da ağaçlarda pusan haydutlar yol kesiyorlar.

ATIMIN ÜZERİNE ÇIKIP 5Lİ OK ATICAM YETER

http://i.imgur.com/coCIN.png

very big cat you
Sosyal ağlarda paylaş

bir de benim bir maruzatım daha var. şu minecrafta ram verme işi 32 bitlerde efektif değil diye bir olay var mı? 4(aslında tabiki 3.49 kullanabiliyorum) gb ram var bilgisayarda;

2 ram vermeye çalıştım virtual hatası verdi java 1.2 ye kadar düştüm. 32 den 64 e geçsem mi acaba? hem windows performansım da artar. bilemedim ya

rami run minecraft.bat yaparak veriyorum bu arada. txtnin içine javaw -Xmx1200m -Xms1200m -jar "exelocation.exe" yazıp farklı kaydetten .bat ekliyorum sonuna. belki gören yapmak isteyen falan olur.
Sosyal ağlarda paylaş

ölümden döndüm ben bugün öyle 2 küp derinlikte bi iron buldum onu kazıyorum, çıkan taşları falanda yeni atmışım, delik kapıyacak bir tane taş var elimde, son ironda lava çıktı, yukarıda çıkamıyorum, yanıyorum lol böle inventoryden suyu kaptığım gibi foş diye döktüm üstüme kenarlardan biraz yandım gerçi ama son anda da kapadım deliği
Sosyal ağlarda paylaş

Grimnax said:

modlar daha güncellenmedi 1.2.3 icin bi vanilla server acıverdim ben isteyen gelsin :P

MC Version 1.2.3
Server ip : 77.223.155.120

ben bu minecrafta uyuzum ya. ne zaman heveslenip oyuna başlasam ardından çakırt diye yeni patch geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...