Ren Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Minecraft 1.2 gelmiş + New jungle biome + Added ocelots + Added cats + Added iron golems + New AI for mobs + Tame wolves can have puppies + Villagers will have children if there is room in their village + Added rare drops for mobs + New items and blocks * New map height limit (256 instead of 128) * Doors have been updated so that double-doors work better with redstone * Many other minor tweaks and fixes - Removed Herobrine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 her seferinde herobrine silindi diyorlar sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 şu jungle biome ilgimi çekti baya iyi duruyor, yükseklik falanda artmış galiba 2 kat, geri mi dönsem en baştan böle ormancı adam tadında hmmz http://www.minecraftwiki.net/images/b/b8/JebJungle.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 oha etrafını göremezsin orda evini bulamazsın ya güzelmiş gerçi mmmffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 faithfull diye bi texture pack buldum yüklersem onla yüklerim sanırım orjinal texturelar ama 32x32, bide notch mojang çalışanlarına 3 milyon$ dağıtmış, 25 kişi çalışıyor toplam hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 bukkit takımı da gecmiş mojang kadrosuna bu arada. vanilla smp belki biraz daha düzelir artık heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Norak said: şu jungle biome ilgimi çekti baya iyi duruyor, yükseklik falanda artmış galiba 2 kat, geri mi dönsem en baştan böle ormancı adam tadında hmmz http://www.minecraftwiki.net/images/b/b8/JebJungle.jpg iyi de o ağaçları nasıl kescez işkence gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Kesmicez, alttan bi 5-6 blok alırız gerisi kalır öyle pis pis sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 bi çakmağa bakıyo, tertemiz olur oralar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Cystein said: Daha fazla spamlemicem (belki arada şalsdfk) ama takip etmeyenler varsa... valla kavga çıkarırım :D yeni bölüm geldi takip edenlere de bi duyurayım dedim. http://www.youtube.com/watch?v=wj4VlJwOIHA&feature=g-all-u&context=G2b8873eFAAAAAAAAAAA LIKE SUBS FALAN İŞTE hehe izletti la video kendini çakkkkaall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 pati olarak oynadığımız server var mı şuan eskisi gibi? druid groove yapayım bi tane gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Kojiroh said: Kesmicez, alttan bi 5-6 blok alırız gerisi kalır öyle pis pis sdf ya şunu düzeltseler, terraria gibi kökten vurunca üsttekiler de düşse felan enfes olcak ha. mod varsa sırf onun için bile kurarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 farinal bazen kasıtlı olarak bazı kelimeleri dangalakça okuyorum. yo-u-tu-be gibi mesela. o yüzden mi yoksa hangi mallıktan ötürü köylü gibi konuşuyon falan demişsin anlayamadım ama kafa atarım sana. and i assure you that i can speak the best english of me of 0ne and german all day long and i live in the english. yours sincerely jahrein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 adam kiprisli alamanci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 kıbrıslı olarak default ingilizce bilerek doğuyosun zaten. almancı olarak da ana dil gibi almanca var zaten.o yüzden laf atmasın dil kabiliyetime döverim. seni de döverim şükrü hepinizi döverim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 sadece dungeon yaratıp, pvm yaptığın bir mod falan var mı? ev yap bina yap değilde mob avlamak istiyorum sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 kesmicez ağaçları zaten, çıkıp orda yaşıcaz, yanlız amazon gibi çok sıkışık ortam yer seviyesi göz gözü görmüyor, hayvanların spawn olabileceği alan bile zor, bi koyun bulucam diye 10dk dolaştım kayboldum sonra ehe yeni versiyon için texturelar çıksın yüklicem onlarıda. http://img210.imageshack.us/img210/4074/20120302182212.png - http://img443.imageshack.us/img443/9950/20120302182401.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 ağaçtan ağaca köprüler filan yapmak lazım ofşss hala adam gibi köprü gelmedi di mi oyuna, şöyle ipli halatlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 ııh yok ama bu redpower2 denen lanet addonla cok tatlı seyler cıkarabiliosun asma köprü tadında heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 O yapı yıkılır. Mühendisliğe aykırı şeyler yapmayın olm. Ben maden çökmesin diye kolon kiriş fln yapıyorum eheheh. Server açın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Cystein said: kıbrıslı olarak default ingilizce bilerek doğuyosun zaten. almancı olarak da ana dil gibi almanca var zaten.o yüzden laf atmasın dil kabiliyetime döverim. seni de döverim şükrü hepinizi döverim za sadece burda qq yap diye demiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 bulun bi vps bana kurayım yöneteyim maintenance edim falan filan hah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 grimnax, konuyu uzaktan uzaktan takip edip her yeni mesajda server açtın diye heyecanlanıyoruöreöre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 bahah açmak istiorum da ortak olan yok heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 hmm oynamayalı cartographer patlamış sanırım?, şöyle basit izometrik harita renderi için ney kullanıyoruz artık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar