Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Minecraft

Phyx

Öne çıkan mesajlar

ahaha abi tamamda ilk oyunumda tam aha lan bisiler oldu derken ki yeri bulmam 2 saat surdu hem lav hem su felan
goblin orc ne warsa saldirinca uzuldum resmen
yane oynamak deil yerlesmek ve daha onemlisi o hane bi starting itemlar war ya wikide onerilen onnari isaretlemek
save olsa kisim icin oynarim
her seferinde ahmet asci/savasci memet cifci/keraneci diye yazmaktan gna gedi
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada uçma falan mı var da o adamlar o kadar kolay bi şekilde yapmış onu? Ben karede bi kare yükselerek yukarı çıkan bi merdiven yapiim demiştim public bi minecraft serverında, yapana kadar anam ağlamıştı, adam gibi bi inşaat iskelesi kuramamıştım çünkü. Nası uçuluyo ki uçma varsa? asdjkhasd
Sosyal ağlarda paylaş

arcane kullanıcısının mesaj kutusu dolu olduğundan şeyedemiyoruz. o yüzden buraya şeyediyorum;

sunucu nasıl açılıyor onda bilmiyorum ama revangelis yapmıştı onu, açma kısmını ona sorabilirsiniz :) onun haricinde tunngle'daki elemanların birinin sunucusuna girmek istediğinizi farzetsem yapmanız gerekenler şunlar;

oyunun crackli versiyonu var bi tane goguldan arayıp bulabilirsiniz. onu indirin. sonra tunngle'ı açın, orada solda kanal arama yeri var. Minecraft yazın, çıkan minecraft kanalına çift tıklayıp kanala giriş yapın. orda zaten millet chat'te "şu sunucuya gelin" falan diye ip'lerini veriyorlar. ondan sonra crackli minecraftin dosyalarının içinde minecraft_NAME.jar diye bi dosya var. onu açıp nick girin. oyun normal açılıcak, login ekranı gelicek. onu yine direk geçiyoruz. açıldığında multiplayer'a basıp oraya girmek istediğiniz ip'yi yazıyorsunuz (tunngle'da paylaşılan ip'lerden birini tabi).
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...