BonePART Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 ahaha abi tamamda ilk oyunumda tam aha lan bisiler oldu derken ki yeri bulmam 2 saat surdu hem lav hem su felan goblin orc ne warsa saldirinca uzuldum resmen yane oynamak deil yerlesmek ve daha onemlisi o hane bi starting itemlar war ya wikide onerilen onnari isaretlemek save olsa kisim icin oynarim her seferinde ahmet asci/savasci memet cifci/keraneci diye yazmaktan gna gedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 bereber oynayalım var mı biri ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 BU ADAM ALLAH. TAPINIZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 konu dışı ama dwarf fortressda world mapde search fonksiyonu var hem lav hem su olsun diyosun buluyor otomatik.. geçmiş olsun bone :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 lan insanlar 96 saat içeren günlerde mi yaşıyordur nedir bu ne kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Bu ne ya, harbi bi günü 24 saat süren bi adam nası yapabilir bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 video ya bakarsanız normal mod değil var onda bir hadise resourcelar gözükmüyor. birde kazdım kazdım kazdım ve sonunda dünyanın öbür ucundan düşüp öldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 MeSh said: BU ADAM ALLAH. TAPINIZ. bu adam anca amele olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Bu arada uçma falan mı var da o adamlar o kadar kolay bi şekilde yapmış onu? Ben karede bi kare yükselerek yukarı çıkan bi merdiven yapiim demiştim public bi minecraft serverında, yapana kadar anam ağlamıştı, adam gibi bi inşaat iskelesi kuramamıştım çünkü. Nası uçuluyo ki uçma varsa? asdjkhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 adamlar editör gibi bişe kullanıyorlar. item bara baksana, kaç tane olduklarını bile yazmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Creative mod'da değilmi bu yaptıkları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thisisnotdom Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 single player takılıyorum. canlı. http://www.livestream.com/mncrft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 multi yok mu yau oynıyalım işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Bi milyar kup toplayip dizecegime, karnima 6 kup kas yaparim, daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 arcane kullanıcısının mesaj kutusu dolu olduğundan şeyedemiyoruz. o yüzden buraya şeyediyorum; sunucu nasıl açılıyor onda bilmiyorum ama revangelis yapmıştı onu, açma kısmını ona sorabilirsiniz :) onun haricinde tunngle'daki elemanların birinin sunucusuna girmek istediğinizi farzetsem yapmanız gerekenler şunlar; oyunun crackli versiyonu var bi tane goguldan arayıp bulabilirsiniz. onu indirin. sonra tunngle'ı açın, orada solda kanal arama yeri var. Minecraft yazın, çıkan minecraft kanalına çift tıklayıp kanala giriş yapın. orda zaten millet chat'te "şu sunucuya gelin" falan diye ip'lerini veriyorlar. ondan sonra crackli minecraftin dosyalarının içinde minecraft_NAME.jar diye bi dosya var. onu açıp nick girin. oyun normal açılıcak, login ekranı gelicek. onu yine direk geçiyoruz. açıldığında multiplayer'a basıp oraya girmek istediğiniz ip'yi yazıyorsunuz (tunngle'da paylaşılan ip'lerden birini tabi). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 X tane sorun çıktı sonunda becerdik ama birkaç saat sürdü. Yalnız ben crack mrack bişey demedim mod arkadaşın dikkatine sdsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 THiM said: bir suredir takip ediyorum bu oyunu ama oynamaya baslasam mi karar veremedim bir turlu. bir de soyle bir video var: http://www.youtube.com/watch?v=LnjSWPxJxNs AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 arcane said: X tane sorun çıktı sonunda becerdik ama birkaç saat sürdü. Yalnız ben crack mrack bişey demedim mod arkadaşın dikkatine sdsdf. alpha'daki oyunu 10 dolara satmasın onlarda hayrat bişey. o kadar cırekten bişey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 e peki o sunucudaki şeyler kayıt oluyor mu ? kapatınca gidio mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 oluyo sanırım o uzay gemisi vidosunda gelin birlikte yapalım vs diyodu eleman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Bu başlığa bakarak duydum oyunu,youtube da x diye bir adamın videolarını izlemeye başladım bir baktım 50.videoda falanım,hayatta oynamam ben bu oyunu izlemesi bile bu kadar zevkli ise oynarsam resmen bağımlısı olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 bende 3 4 gündür ev yapmakla uğraşıyorum. şehir mehir yapıcam planlarım var :p bitince ss koyarım buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Kocaman bir kale döşedim, Önüne göğü delen kule yaptım. Sahilde tamamen camdan eşşek kadar ev yaptım 3 katlı. Işıklandırmaları yaparken pc reset attı. Girdim oyuna save dosyası silinmiş. :@ Ulan o camları yaparken harcadığım vakite yazık be. Sinir oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 nie ki kursaydın 10 15 tane fırın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meabbics Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar