Sypro Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 son 2 haftadır psikopat gibi en dibe indim ve dümdüz gidiyorum. acaba başladığım noktaya (-71, bilmemne, bilmemne) mı incem denemesi yapıyorum. milyorlarca blok kazdım, yediğim lava'nın haddi hesabı yok. neyin kafası bu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 pati server'ı yok mu yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 otizm ile mucadele dernegi serveri kapatti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 AHAAHAHAHHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 oyun çok geniş kapsamlı ya.oyuncular tarafından yapılmış video,hikaye vs. şeylerin sayısı yok.Xephos ve Honeydew diye 2 eleman youtube'da akıyolar mesela.oturup sabaha kadar izlemişliğim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 NolaxThensbane said: GLORY HOLE 50 sayfa okudum, bu nedir yaahahahahahh. bir de oyuna başlayıp basic 2-3 şey yapınca anladım olayı, single ne kadar gider bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 üstteki mesajı attığımdan beri oynuyorum lan önce 2-3 klübe ve dağa gömülü sığıntı yaptım. lava kadar kazdım yaratık çıkmadı sevindim. iron falan buldum. sonra nasıl olduysa bir baktım benim iki ev aslında aynı dağdaymış. zirvesi baya geniş baya yüksek bir dağ. üç beş totemsi şey dikmiştim ilk gidişimde, yine aynı yere çıkınca bir gereksiz chosen one egosu oluştu sdfdsf. garibim dağın şundan korunayım bundan korunayım diye dev gibi kale kondurdum. benim gibi bir noob için o kadar büyük geldi ki. içine nasıl bir düzen yapayım diye düşüncelerdeyim. worldstone falan mı yapsam http://fc03.deviantart.net/fs70/f/2009/363/4/8/Mount_Arreat_by_Agent6_7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 ohoo daha başlangıçtasın.tarla yap öncelikle.ekmek çıkarırsın.mimari çalışma fazla,ufak bi ev yeter.maden kazmaya bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=9Ot39sgEMic&feature Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Cheaz said: http://www.youtube.com/watch?v=9Ot39sgEMic&feature Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 nedir abi bu oyunun olayı diye sormaya korkuyorum,yüklüyorum şmdi denicem bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Terreria cok daha genis kapsamlisi bunun ama birisi 2D birisi 3D iste gec kesfettim ama terreria cidden cok daha keyifli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 haydaaa son bi kareyi daha kazdım aşağıya düştüm,heryer karanlık bişi geldi 2 vurdu yattım game over wtf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 magaraya düşmüşün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 adada ev yapayım dedim ancak iki noob sorum var. 1- geçen seferki 9 banyonun boş kalması olayından sonra küçük ev yapayım dedim ancak merdiveni kullanamıyorum. daha doğrusu inmeyi beceremedim. half life mantığı ile zeminden merdivene gelip mi iniyorsunuz nasıl oluyor dsf edit: inmeyi beceremediğim dediğim merdiveni kullanmadan zank diye zemine düşüyorum 2- adaya bodrum katı yaptım duvarlarını cam döşedim ve denizin içinde kalan kumları toprakları kürekledim zengin akvaryum stayla olsun diye. daha önce fazla toprak olan(ada kare değildi - evim kare gibi) yerlerde sular tam cama akmıyor. camın 2 kare yanından yataktan gelir gibi akıyorlar. kova ile su alıp denize mi dökeyim?(bak bak mantığa bak ahah) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Merdiven için yerden hemen sonra bi karelik boşluk bırak, merdivene zıplayarak çık. Nedense en alttaki karede de oldu mu sıkıntılı oluyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Grim ilk serverdan resimler duruyosa atarmısın onları bi ara ilk hali son hali felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 single player oynayamıyorm artık diye bir başlığım vardı hatta ,minecraft çözdü sorunumu hahaha saatlerdir oynuyorum nese bıraktım şimd,sakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 abi bu ne lan millet neler yapmış lan ahahaha http://www.youtube.com/watch?v=s0jsVJZI8YI&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Yahu, steamde hiç sorun yaşamadığım paypal burda çalışmıyor. Alamıyorum oyunu. Eh, kredi kartı da olmuyor, çünkü Türkiye'de değilim ve illa ki moneybrokers'tan alıcaksın diyor bana kredi kartıyla. Moneybrokers da Türkiye'den banka havalesi istiyor aktive olmak için ,ne saçmalık çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Harir said: abi bu ne lan millet neler yapmış lan ahahaha http://www.youtube.com/watch?v=s0jsVJZI8YI&feature=related işsizliğin ötesinde :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berker23 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 biri bana bu oyunu kurmda yardımcı olabilirmi ya acil !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Maden kazarken artık en diplerde siyahlı birşey çıkıyor,iron,gold hiçbirşeyle kazamadım onu,ne olduğunuda bulamadım ,sanırım daha dibe inemeyeceğimizi gösteriyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 dünyayı kazdım diamond bulamadım yalnız :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar