Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Minecraft

Phyx

Öne çıkan mesajlar

üstteki mesajı attığımdan beri oynuyorum lan

önce 2-3 klübe ve dağa gömülü sığıntı yaptım. lava kadar kazdım yaratık çıkmadı sevindim. iron falan buldum.

sonra nasıl olduysa bir baktım benim iki ev aslında aynı dağdaymış. zirvesi baya geniş baya yüksek bir dağ. üç beş totemsi şey dikmiştim ilk gidişimde, yine aynı yere çıkınca bir gereksiz chosen one egosu oluştu sdfdsf.

garibim dağın şundan korunayım bundan korunayım diye dev gibi kale kondurdum. benim gibi bir noob için o kadar büyük geldi ki. içine nasıl bir düzen yapayım diye düşüncelerdeyim.

worldstone falan mı yapsam

http://fc03.deviantart.net/fs70/f/2009/363/4/8/Mount_Arreat_by_Agent6_7.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

adada ev yapayım dedim ancak iki noob sorum var.

1- geçen seferki 9 banyonun boş kalması olayından sonra küçük ev yapayım dedim ancak merdiveni kullanamıyorum. daha doğrusu inmeyi beceremedim. half life mantığı ile zeminden merdivene gelip mi iniyorsunuz nasıl oluyor dsf

edit: inmeyi beceremediğim dediğim merdiveni kullanmadan zank diye zemine düşüyorum

2- adaya bodrum katı yaptım duvarlarını cam döşedim ve denizin içinde kalan kumları toprakları kürekledim zengin akvaryum stayla olsun diye. daha önce fazla toprak olan(ada kare değildi - evim kare gibi) yerlerde sular tam cama akmıyor. camın 2 kare yanından yataktan gelir gibi akıyorlar.

kova ile su alıp denize mi dökeyim?(bak bak mantığa bak ahah)
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu, steamde hiç sorun yaşamadığım paypal burda çalışmıyor. Alamıyorum oyunu. Eh, kredi kartı da olmuyor, çünkü Türkiye'de değilim ve illa ki moneybrokers'tan alıcaksın diyor bana kredi kartıyla. Moneybrokers da Türkiye'den banka havalesi istiyor aktive olmak için ,ne saçmalık çözemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...