Loxias Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Ahaha abi bu ego olayı sizi niye rahatsız etti ki? Sonuçta her oyunun temelinde başarı hissi var. Sen güzel bir ev yaparak karşılıyorsun adamda 3 stack diamond dizerek karşılıyor. Ben oyun içi her rp ye açığım. Gece diamondları buza yatırıyorum badem hesabı bile dese beni ayar etmez. Ben her oyunda olduğu gibi milletin evini yıkan, eşyasını çalan kişiliksiz insanlara kılım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 keşke diamonddan yatak yapabilsek ufff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Loxias said: Ahaha abi bu ego olayı sizi niye rahatsız etti ki? Sonuçta her oyunun temelinde başarı hissi var. Sen güzel bir ev yaparak karşılıyorsun adamda 3 stack diamond dizerek karşılıyor. Ben oyun içi her rp ye açığım. Gece diamondları buza yatırıyorum badem hesabı bile dese beni ayar etmez. Ben her oyunda olduğu gibi milletin evini yıkan, eşyasını çalan kişiliksiz insanlara kılım. this. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 tamam abi kimilerimiz seviyor belki yaptıklarini anlatmayi ama bu kotü bisey deil o kadar. adamin heycanını gosteriyo oyuna karşı bence. şunu yaptım bunu yaptım off sizden cok iyiyim gibi değil en azindan ben oyle anlamıyorum. ben grim loxias chaz şevki -atladiklarim olabilir- fln belki en başından beri beraber oynuyoruz. oyle aşırı bi rahatsızlık duymadım kimseden. ayrıca kare kare mekanları kazıp ev falan yapıyoruz arkadaşlar. gercek değil bu. 29 stack i olsa nolur 290 stacki olsa nolur bunla hava atsa nolur. oyun lan. panik yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 10 mblık oyunda diamond bulduğunu söyleyen adamı kıskanıp uyuz olmak çok saçma bir olay. Bana biri diamond bulduğunu söylese yerini sorarım ki aynı yerde boşa aramayayım yani :/ Bu arada bende serverınıza bakmak istiyorum ._. Oyunum orcinal. Fakat daha önce bağlanmadım hiç bir servera. Nasıl yapılıyor? ._.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Oyun ici nick'ini veriyorsun, whitelist'e aliyoruz, sonra girince register oluyosun. O kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acdervis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Bi' world map iyi olurdu. Haritayı indirip bir programdan geçiriyordun, resim veriyordu yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 tim i gazlamaniz laizm world map icün :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 overviewer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Program adi verin cikarip upload edeyim. Hatta boyle linux konsolundan falan da calisabilecek bir java app falan olursa otomatize ederim her gece update olur map. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 onun icin plugin bile var hocu. yüklüosun realtime bi web sayfasinda gösterio. ama kimin nerede oldugunu fln da desifre edüü o yüzden yalan olur gibime gelio :P bide extra yük hani heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Redeagle said: 10 mblık oyunda diamond bulduğunu söyleyen adamı kıskanıp uyuz olmak çok saçma bir olay. Bana biri diamond bulduğunu söylese yerini sorarım ki aynı yerde boşa aramayayım yani :/ Bu arada bende serverınıza bakmak istiyorum ._. Oyunum orcinal. Fakat daha önce bağlanmadım hiç bir servera. Nasıl yapılıyor? ._.?oha benim zerzenişim kıskanmaya kadar çarptırılmış http://assets0.ordienetworks.com/images/GifGuide/clapping/audience.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 e verdim işte programın adını. dur link vereyim: https://github.com/overviewer/Minecraft-Overviewer böyle oluyo işte, örnek de buldum: http://overviewer.org/example/#/-218/64/160/-3/mcmapNormal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Gormedim abi pardon. Mapper linux'ta calismadi. Evden bakicam artik sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 oha ayıp lan , ne zaman benim öyle bi hareketimi gördünüz vay arkadaş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 ip ne? bi de ekleyin bakalım wl'ye lemonhead42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 ei gel bakalim hayde. keep teh trolling to teh minimum plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 bende bende :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 ekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 ip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 hmz normal mc ile arasindaki farki bulun soleyin bu ss deki :p harika olmus kanimca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 FARK SU DA OLM İP DİYORUM LAN IP VER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Aglama sisko. 212.68.36.6 Grim hangi texture pack bu onu da yazsaydin ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 sphax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 texture pack deil yea water shader iste mod. ama biraz kastirdi inceden kaldirdim mecbur ama fps düsümese harika bi görüntüsü var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar