Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Minecraft

Phyx

Öne çıkan mesajlar

Ahaha abi bu ego olayı sizi niye rahatsız etti ki? Sonuçta her oyunun temelinde başarı hissi var. Sen güzel bir ev yaparak karşılıyorsun adamda 3 stack diamond dizerek karşılıyor. Ben oyun içi her rp ye açığım. Gece diamondları buza yatırıyorum badem hesabı bile dese beni ayar etmez.

Ben her oyunda olduğu gibi milletin evini yıkan, eşyasını çalan kişiliksiz insanlara kılım.
Sosyal ağlarda paylaş

Loxias said:

Ahaha abi bu ego olayı sizi niye rahatsız etti ki? Sonuçta her oyunun temelinde başarı hissi var. Sen güzel bir ev yaparak karşılıyorsun adamda 3 stack diamond dizerek karşılıyor. Ben oyun içi her rp ye açığım. Gece diamondları buza yatırıyorum badem hesabı bile dese beni ayar etmez.

Ben her oyunda olduğu gibi milletin evini yıkan, eşyasını çalan kişiliksiz insanlara kılım.

this.
Sosyal ağlarda paylaş

tamam abi kimilerimiz seviyor belki yaptıklarini anlatmayi ama bu kotü bisey deil o kadar. adamin heycanını gosteriyo oyuna karşı bence. şunu yaptım bunu yaptım off sizden cok iyiyim gibi değil en azindan ben oyle anlamıyorum. ben grim loxias chaz şevki -atladiklarim olabilir- fln belki en başından beri beraber oynuyoruz. oyle aşırı bi rahatsızlık duymadım kimseden.

ayrıca kare kare mekanları kazıp ev falan yapıyoruz arkadaşlar. gercek değil bu. 29 stack i olsa nolur 290 stacki olsa nolur bunla hava atsa nolur. oyun lan. panik yok.
Sosyal ağlarda paylaş

10 mblık oyunda diamond bulduğunu söyleyen adamı kıskanıp uyuz olmak çok saçma bir olay. Bana biri diamond bulduğunu söylese yerini sorarım ki aynı yerde boşa aramayayım yani :/

Bu arada bende serverınıza bakmak istiyorum ._. Oyunum orcinal. Fakat daha önce bağlanmadım hiç bir servera. Nasıl yapılıyor? ._.?
Sosyal ağlarda paylaş

Redeagle said:

10 mblık oyunda diamond bulduğunu söyleyen adamı kıskanıp uyuz olmak çok saçma bir olay. Bana biri diamond bulduğunu söylese yerini sorarım ki aynı yerde boşa aramayayım yani :/

Bu arada bende serverınıza bakmak istiyorum ._. Oyunum orcinal. Fakat daha önce bağlanmadım hiç bir servera. Nasıl yapılıyor? ._.?
oha benim zerzenişim kıskanmaya kadar çarptırılmış http://assets0.ordienetworks.com/images/GifGuide/clapping/audience.gif
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...