Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 en son baktığımda 15 dolardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 abi bu oyunu para verip oynayan var mı lan ben daha 1 kişiye raslamadım para verip oynayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 ben orjinal msg dakini denedim yemedi yol gösterin oynayalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 http://minecraftcrunk.weebly.com/download-game.html Burdakiyle oynayabiliyorsunuz. Orda yazdigi gibi yonergeleri takip edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 otistik oyunu bu oynamayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Abi oyuna eklenmesi gereken bi dünya şey var.Biraz dwarf fortess'e benzesin ben başlıcam oynamaya.Crafting çok sınırlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 şu branch miningi deniyim dedim. ilk defa diamond buldum bu arada, ama iron pickaxe le hiçbi şey düşmedi kırınca, niye yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Gold ile falan dene. Ya da diamond'dan bi once ne varsa onunla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Stone dışında birey çıkmıyor lavlara kadar indim ancak 10ingot iron topladım sonra siyah bi taşa denk geldim diamondla bile kıramadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 bedrock o, mapin sonu yani. daha inemiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Arada boşluk bulursan kazıp iniyorsun ama boşluğa düşüp ölüyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 diamond kazabilmek için steel pick lazım. redstone için de steel gerekiyo yanılmıyosam. magma'yı suyla birleştirince de obsidian oluyor, onu da sadece diamond pickle kazabiliyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 stimpak said: magma'yı suyla birleştirince de obsidian oluyor, onu da sadece diamond pickle kazabiliyosunuz. Onu nasıl beceriyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 stimpak said: diamond kazabilmek için steel pick lazım. redstone için de steel gerekiyo yanılmıyosam. magma'yı suyla birleştirince de obsidian oluyor, onu da sadece diamond pickle kazabiliyosunuz. hayır obsidian normal pickle de kazılıyo ama baya 50 saniye falan kazmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 stimpak said: diamond kazabilmek için steel pick lazım. redstone için de steel gerekiyo yanılmıyosam. magma'yı suyla birleştirince de obsidian oluyor, onu da sadece diamond pickle kazabiliyosunuz. abi steel pick iron pick işte zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 NolaxThensbane said: stimpak said: magma'yı suyla birleştirince de obsidian oluyor, onu da sadece diamond pickle kazabiliyosunuz. Onu nasıl beceriyoruz? birinden birini kovayla al, diğerinin içine at. ya da 2 kaynak birbirine yakınsa kaza kaza birleştir ikisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Kova'ya lava dolduramadım ya.yanındayken ne yapmak gerekiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 indirdim bende salak salak dolaşıom sağda solda kazıom falan. tahtadan tahta blok yapmayı becerebildim bi tek :P server var mı geleyim öğrenmiş olurum hem hemde yeni işci olur yanınızda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 hepsini isterseniz wooden pickle de kazarsınız, ama obsidian stone alabilmek için kazdığınız yerden diamond gerekiyo. öteki türlü sadece kırıp bırakıyorsunuz. diamond farmlamak için steel pick lazım, obsidian için diamond. ama obsidian dekordan başka bi işe yaramıyo bildiğim kadarıyla, harcamayın diamond pick boş yere :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Abi tam cucelik oyun dicektim ki ilk mesaj onun. Bu arada abi parali marali bu kdar insan indie oyuna 15 dolar vriyosa adam 600.000 dolar kazanabiliyosa + rep abi. Ki oyun farmvillede deil guzel sandbox felan bence iyi yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 bende indircem biraz daha machinima izliyimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 BonePART said: Abi tam cucelik oyun dicektim ki ilk mesaj onun. Bu arada abi parali marali bu kdar insan indie oyuna 15 dolar vriyosa adam 600.000 dolar kazanabiliyosa + rep abi. Ki oyun farmvillede deil guzel sandbox felan bence iyi yane. daha delisi varken bunu oynamam abi, hala halls of moriamı yapıyorum ben dwarf fortress'da. sutunların etrafına iskele kurmaktan ağac bitti, bakırdan tastan sikele kuruyorum cok zaman alıyo ölede artık sabırla bitiricem mega projectimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 ahahah abi dwarf fortressda sorun grafikler yane ben ne olugunu cozene kadar bi olayin gunner geciyo azcik daha yane mesela bu oyun kadar anlasilir olsa benide sarcakta bide seyden tiksiniyorum ilk oyun kolay olsun diye mapte yer aramaktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 ya nasil oynayacagimizi cozemedim ama not premium diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 kolay olsun ne ya? elfmisin olm dwarf fortress bu, taş bulduğun yere yerleşicen! sonra gelip azını burnunu kırıcaklar. ah deme oh de oyunu df Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar